עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
👋 (רשמית) לאתר. תהיתי למה לקח לך זמן לפרסם כאן.
אם נניח לרגע את הציניות בצד, וזה קשה, מעניין באמת למה אירה התחרתה עבור מדינה אחרת, שלא לדבר על ארגון אחר. יש לכך תקדים, לצערי. מדינת ישראל הפסידה ספורטאים וספורטאיות לטובת מדינות אחרות, בעיקר בגלל שלא טרחה לגבות אותם כלכלית.
אני לא ממש מקבל את האפשרות שהיא הלכה להתחרות בארגון אחר בגלל היוקרה או הרמה. נאבב"א היא אחד הארגונים הוותיקים בעולם פיתוח הגוף, והרמה של הארגון גבוהה מאוד, בתחום הבודי-פיטנס.
ברור (מאליו) שהרמה בארץ נמוכה מזו שבחו"ל, אך זה יותר בגלל שהנשים בארץ (והגברים שלהן, בעיקר) פוחדות להיראות שריריות יותר מדוגמנית כושלת על המסלול (וזאת לא באמת בעיה).
👋 (רשמית) לאתר. תהיתי למה לקח לך זמן לפרסם כאן.
אם נניח לרגע את הציניות בצד, וזה קשה, מעניין באמת למה אירה התחרתה עבור מדינה אחרת, שלא לדבר על ארגון אחר. יש לכך תקדים, לצערי. מדינת ישראל הפסידה ספורטאים וספורטאיות לטובת מדינות אחרות, בעיקר בגלל שלא טרחה לגבות אותם כלכלית.
[/B]
אתה מכליל יש בחורות שריריות ששומרת על הנשיות שלהם
לדוג'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ויש בחורות (אם אפשר לקרוא להם ככה) שיש להם כמות טסטוסטרון בגוף יותר מכל הפורום ביחד כולל אלה שבסייקל,
![]()
![]()
![]()
![]()
זה לא סתם שהורידו את מיס' אולימפיה מהערב שבו התקיים הפיינל. פשוט מאוד זה מבחיל לראות כאלה "עיוותים" במלוא מובן המילה.. אני לא מנסה להתחסד פה אבל קיים הבדל עצום אם אשה לוקחת הורמונים גבריים או שגבר לוקח אותם.
מפה גם הפחד של הנשים ממשקולות הם חושבות שברגע שהם יתחילו להתאמן הם יראו ככה:s59:
בקשר לאירה מעיין.. ברגע שהיא עזבה את הפיטנס ועברה לFigure ועל הדרך גם וויתרה על הנשיות שלה היא אבדה ממני את הכבוד והערכה בתור ספורטאית ואני לא רואה הבדל בינה לבין ה"ייצור" בתמונה האחרונה או לבין כל טרנסג'נדר אחר שלוקח הורמונים של המין השני..
ההבדל הוא ממש לא מטושטש, ברגע שבחורה לוקחת הורמונים של גבר הסתיים הסיפור (מצידי שתקח כל סוג של כימיקל אחר אבל זה הגבול..)ההבדל בין אירה לבין היצור בתמונה האחרונה זה מספר האמפולות בשבוע ותו לא
אויש לא הייתי נוגע בה עם בלוטוס מזה היא לא רוצה להתחתן<?
אל תגידו לי שהיא נשואה...מתי יגע בה?!?!?!?!!?