תמונה תמונות נוספות של אירה מעיין

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
חלק מהתמונות פורסם, חלק לא ...

כל הכבוד ומזל טוב לאירה הגדולה מכולן!!!!

אירה זכתה במקום השני בקטגוריית Figure בתחרות NAC Universe 2009
שנערכה בהמבורג בתחילת חודש דצמבר.
מה שמוזר, זה שהיא ייצגה בתחרות את הולנד ולא את ישראל.

d647ab5c916a.jpg

58a03c033ec0.jpg

פה יש סרטון של הקטגורייה שלה

ופה אפשר לראות עוד תמונות מהתחרות (צריך לעבור בין העמודים)
http://www.ironworld.ru/forum/messages/forum10/topic10499/message152397/#message152397

וגם פה (גם רצוי לעבור בין העמודים)
http://www.muscle-stars.com/competitions/6-2009/48-nac-ms-a-mr-universe-2009-in-hamburg-germany.html

ואפילו פה (ואפילו צריך לעבור בין העמודים)
http://www.kulturystyka-online.pl/nac-mr-universe-2009.html

ואם בא לכם, אז גם פה (ואם בא לכם, תעברו בין העמודים)
http://galerija.factory-gym.lt/main.php?g2_itemId=928

עושה רושם שיש לתחרות הזאת יותר חשיפה מלנאבבא יוניברס.
אם מישהו יכול לספק הסבר מה זה בדיוק האיגוד הזה, האם אירה עזבה את נאבבא, ולמה אירה הפכה להולנדית זה יכול מאוד לעזור

ושוב, כל הכבוד למפתחת הגוף המובילה שלנו...(?)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא אומר מה אני חושב

• פותח/ת השרשור
👋 (רשמית) לאתר. תהיתי למה לקח לך זמן לפרסם כאן.
אם נניח לרגע את הציניות בצד, וזה קשה, מעניין באמת למה אירה התחרתה עבור מדינה אחרת, שלא לדבר על ארגון אחר. יש לכך תקדים, לצערי. מדינת ישראל הפסידה ספורטאים וספורטאיות לטובת מדינות אחרות, בעיקר בגלל שלא טרחה לגבות אותם כלכלית.

אני לא ממש מקבל את האפשרות שהיא הלכה להתחרות בארגון אחר בגלל היוקרה או הרמה. נאבב"א היא אחד הארגונים הוותיקים בעולם פיתוח הגוף, והרמה של הארגון גבוהה מאוד, בתחום הבודי-פיטנס.

ברור (מאליו) שהרמה בארץ נמוכה מזו שבחו"ל, אך זה יותר בגלל שהנשים בארץ (והגברים שלהן, בעיקר) פוחדות להיראות שריריות יותר מדוגמנית כושלת על המסלול (וזאת לא באמת בעיה).

• פותח/ת השרשור
באשר לארגון קיים את התחרות ...

לא הצלחתי למצוא מידע מיוחד עליו. נראה שזהו ארגון חדש (התחרות הראשונה שקיים היתה ב-2006). הנה כתובת האתר שלהם: http://www.nac-international.com/

הכללים שלהם די פשוטים, ביחס לשאר הארגונים. אולי יותר מדי פשוטים, ולוקים בחסר.

כבוד להולנד 😃

אם נניח לרגע את הציניות בצד, וזה קשה, מעניין באמת למה אירה התחרתה עבור מדינה אחרת, שלא לדבר על ארגון אחר. יש לכך תקדים, לצערי. מדינת ישראל הפסידה ספורטאים וספורטאיות לטובת מדינות אחרות, בעיקר בגלל שלא טרחה לגבות אותם כלכלית.

אני לא ממש מקבל את האפשרות שהיא הלכה להתחרות בארגון אחר בגלל היוקרה או הרמה. נאבב"א היא אחד הארגונים הוותיקים בעולם פיתוח הגוף, והרמה של הארגון גבוהה מאוד, בתחום הבודי-פיטנס.

ברור (מאליו) שהרמה בארץ נמוכה מזו שבחו"ל, אך זה יותר בגלל שהנשים בארץ (והגברים שלהן, בעיקר) פוחדות להיראות שריריות יותר מדוגמנית כושלת על המסלול (וזאת לא באמת בעיה).

אתה מכליל יש בחורות שריריות ששומרת על הנשיות שלהם
לדוג'
514d0_ORIG-JL.jpg

a5ac3_ORIG-Michelle_Levesque_520200924727PM284.jpg

8b1eb-stacey_mcmahon.jpg

c6c8a-Kyla.jpg

5ee6b-2mhx94g.jpg

8c6a6-boxinggirl.jpg

a48b9-Nike.jpg

ec756-balletblond.jpg

ויש בחורות (אם אפשר לקרוא להם ככה) שיש להם כמות טסטוסטרון בגוף יותר מכל הפורום ביחד כולל אלה שבסייקל,
body_builder_chick_8.jpg

rennework32.jpg

renneshower26.jpg

renne109.jpg

זה לא סתם שהורידו את מיס' אולימפיה מהערב שבו התקיים הפיינל. פשוט מאוד זה מבחיל לראות כאלה "עיוותים" במלוא מובן המילה.. אני לא מנסה להתחסד פה אבל קיים הבדל עצום אם אשה לוקחת הורמונים גבריים או שגבר לוקח אותם.
מפה גם הפחד של הנשים ממשקולות הם חושבות שברגע שהם יתחילו להתאמן הם יראו ככה:s59:
בקשר לאירה מעיין.. ברגע שהיא עזבה את הפיטנס ועברה לFigure ועל הדרך גם וויתרה על הנשיות שלה היא אבדה ממני את הכבוד והערכה בתור ספורטאית ואני לא רואה הבדל בינה לבין ה"ייצור" בתמונה האחרונה או לבין כל טרנסג'נדר אחר שלוקח הורמונים של המין השני..

נערך לאחרונה:
goodbye2.gif

ביי ביי אירה.

• פותח/ת השרשור
[/B]
אתה מכליל יש בחורות שריריות ששומרת על הנשיות שלהם
לדוג'
514d0_ORIG-JL.jpg

a5ac3_ORIG-Michelle_Levesque_520200924727PM284.jpg

8b1eb-stacey_mcmahon.jpg

c6c8a-Kyla.jpg

5ee6b-2mhx94g.jpg

8c6a6-boxinggirl.jpg

a48b9-Nike.jpg

ec756-balletblond.jpg

ויש בחורות (אם אפשר לקרוא להם ככה) שיש להם כמות טסטוסטרון בגוף יותר מכל הפורום ביחד כולל אלה שבסייקל,
body_builder_chick_8.jpg

rennework32.jpg

renneshower26.jpg

renne109.jpg

זה לא סתם שהורידו את מיס' אולימפיה מהערב שבו התקיים הפיינל. פשוט מאוד זה מבחיל לראות כאלה "עיוותים" במלוא מובן המילה.. אני לא מנסה להתחסד פה אבל קיים הבדל עצום אם אשה לוקחת הורמונים גבריים או שגבר לוקח אותם.
מפה גם הפחד של הנשים ממשקולות הם חושבות שברגע שהם יתחילו להתאמן הם יראו ככה:s59:
בקשר לאירה מעיין.. ברגע שהיא עזבה את הפיטנס ועברה לFigure ועל הדרך גם וויתרה על הנשיות שלה היא אבדה ממני את הכבוד והערכה בתור ספורטאית ואני לא רואה הבדל בינה לבין ה"ייצור" בתמונה האחרונה או לבין כל טרנסג'נדר אחר שלוקח הורמונים של המין השני..

אמת, עם הזמן, מפתחות הגוף (כמו הגברים, אבל בקצב איטי יותר) החלו לצרוך יותר כימיקלים. ממילא רוב האנושות סולדת ממראה האשה השרירית, אך צריכת הכימיקלים גרמה לטשטוש רציני של הבדלי מגדר, וזה כבר מפחיד אנשים (כולל הגאונים שמפקחים על התחרויות, ומחליטים מי זוכה).

באשר לנשים השומרות על הנשיות שלהן, כל אחת עושה זאת לפי ראות עיניה. מה שנותר לנו הוא לפרש את המראה לפי ההגדרות שלנו, ולהגיב בהתאם לאותה פרשנות. אמנם תיתכנה הסכמות באשר לנקודות של אותה פרשנות, אך אותה פרשנות נכונה עבור כל אדם בנפרד, לכן איני מתכוון לערער על דעתך, או להתווכח באם יש לה בכלל זכות קיום.

אגב, נשיותן של כל אותן דוגמניות שפרסמת בקטגוריית "הנשיות" תהיה מוטלת בספק על ידי אנשים שלדעתם אשה לא צריכה להיות רזה ו/או שרירית בכלל. אותם אנשים (בד"כ מדובר בגברים), דואגים להפחיד נשים על ידי הצגת תמונות או סרטונים של נשים שעברו את הגבול (לטעמם).

ההערכה שלי כלפי אירה מעיין לא פחתה, אם כי לא גברה, מאחר ואני רואה אותה הנציגה ישראלית בתחום. מצער אותי שהיא הצליחה לאבד מעט את המראה הנשי, אך לפחות היא מציגה תדמית של ספורטאית, ולא של חשפנית, כפי שנראה לעתים על הבמות בארץ.

ההשוואה בין אירה לבין רנה טוני עושה עוול רציני לאירה.

חחח הכושית ניראת כמו קאי גרין מזעזע

ההבדל הוא ממש לא מטושטש, ברגע שבחורה לוקחת הורמונים של גבר הסתיים הסיפור (מצידי שתקח כל סוג של כימיקל אחר אבל זה הגבול..)ההבדל בין אירה לבין היצור בתמונה האחרונה זה מספר האמפולות בשבוע ותו לא

• פותח/ת השרשור
ההבדל הוא ממש לא מטושטש, ברגע שבחורה לוקחת הורמונים של גבר הסתיים הסיפור (מצידי שתקח כל סוג של כימיקל אחר אבל זה הגבול..)ההבדל בין אירה לבין היצור בתמונה האחרונה זה מספר האמפולות בשבוע ותו לא

זו השקפה אחת מני כמה.

חשוב על הרעיון הבא: אם רנה טוני לא היתה מצליחה לטשטש הבדלי מגדר, לא היית מכנה אותה "יצור".

• פותח/ת השרשור
הופעה של אירה ביוניברס 2008, החל מ - 01:22

נראה שנשות ה-figure לא ממש טורחות להראות פוזות עם הגב לקהל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אויש לא הייתי נוגע בה עם בלוטוס מזה היא לא רוצה להתחתן<?
אל תגידו לי שהיא נשואה...מתי יגע בה?!?!?!?!!?

לך תתחתן עם אנורקסית ושנייכם תעלמו מהעולם, יותר טוב

• פותח/ת השרשור
אויש לא הייתי נוגע בה עם בלוטוס מזה היא לא רוצה להתחתן<?
אל תגידו לי שהיא נשואה...מתי יגע בה?!?!?!?!!?

זה בסדר, לא חשבנו לבקש ממך ...

אגב, מה הקשר בין נגיעה באירה לבין לוטוס?

ראיון של אירה מעיין ומר צפון 2010, ליאור סנטו, בתכנית לחיות טוב עם משה דץ

http://www.reshet.tv/video.aspx?video_id=64212

ואני חושב שמה שהבחור פה התכוון להגיד זה שהוא לא היה נוגע באירה עם בלו-טות', היות ואני
לא מחזיק את המכשיר אני מתקשה להבין "מה הייתה כוונת המשורר"

כוונת המשורר הייתה שאין לו שכל להיות משורר, וכנראה אין שכל לעוד הרבה דברים.

Back
למעלה תחתית