נק' מוניטין:
8,412
- 2,694
- 1,160
אכן יצר הבילדריות של @.eliko b.e תמיד בסופו של דבר משתלטת עליו 🤬
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא ראית את האימונים שלי בזמן האחרון 🤡אכן יצר הבילדריות של @.eliko b.e תמיד בסופו של דבר משתלטת עליו 🤬
מה איתם באמת? הלוג שלך שקט לאחרונה, אימצתי ממך את הסיפורי ליצנות של אנשי הקאנטרי באימונים שהפאוור סגור ואני מתאמן במכון הרגיל של גלי גילאתה לא ראית את האימונים שלי בזמן האחרון 🤡
אין לי לוג שמשתמשים רגילים יכולים לראות 😃מה איתם באמת? הלוג שלך שקט לאחרונה, אימצתי ממך את הסיפורי ליצנות של אנשי הקאנטרי באימונים שהפאוור סגור ואני מתאמן במכון הרגיל של גלי גיל
גם אצלי אין יותר מידי, טקסס שעדיין בריסט פחות או יותר, הדברים היחידים שמתקרבים לסוף ריסט זה הלחיצות כי הן בהתקדמות דו שבועית בגלל הרוטציה ביניהן ובמקביל שעות לא הגיוניות שדודי פותח את המכון וזה מתחיל לעלות לכולם על העצביםאין לי לוג שמשתמשים רגילים יכולים לראות 😃
אין שום דבר מעניין
אתה לא ראית את האימונים שלי בזמן האחרון 🤡
🤘אוי גוועלד!! 😲😲
מוקף כאן בבילדרים!! 🤦♂️🤦♂️
דחוף אבליאללה להולמס פלייס
שלא תחשוב שבהולמס פלייס המצב יותר טוב, לפני כמה ימים באו אליי ואל עוד חבר כמה בני דודים בזמן שאני והוא בסט בבנץ' ואמרו במילים האלה: "אתם מגזימים עם המנוחה שלכם, צריך לנוח דקה מקסימום בין סטים, יש פה עוד אנשים".יאללה להולמס פלייס
תודה אבל עדיף הכל מאשר לאכול חראעם כל הרצון להתאמן בנפרד, לא נראה לי הגיוני השעות פתיחה והתיזוזים שלכם בין 2 חדרי כושר שונים...
שלא תחשוב שבהולמס פלייס המצב יותר טוב, לפני כמה ימים באו אליי ואל עוד חבר כמה בני דודים בזמן שאני והוא בסט בבנץ' ואמרו במילים האלה: "אתם מגזימים עם המנוחה שלכם, צריך לנוח דקה מקסימום בין סטים, יש פה עוד אנשים".
כמובן שאחרי התגובה שהם קיבלו ממני לא היה אכפת להם לחכות גם 20 דקות שאני אסיים, אבל שלא תחשוב שבהולמס פלייס תלקק דבש.
בעיקר צריך להגיע בשעות שאין עומס (שעות העומס זה בדרך כלל 18-20).
מבחינתי, רק מחכה שתבואו, עוד חברה מ lbs שמבינים משהו מהחיים שלהם איתי בחדר כושר זה מבורך 🕴תודה אבל עדיף הכל מאשר לאכול חרא
בעזרת השם נגיע השאלה הקשה שלנו זה הקטע עם הכלובים האם הם תפוסים כולם ומה עם הבנץ הקטע של הלחץ באנשים מאוד מפחיד אותנומבחינתי, רק מחכה שתבואו, עוד חברה מ lbs שמבינים משהו מהחיים שלהם איתי בחדר כושר זה מבורך 🕴