Resource icon

מתחיל לוג מבאדיבילדר לפאוורליפטר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/1/17
אתה לא ראית את האימונים שלי בזמן האחרון 🤡
מה איתם באמת? הלוג שלך שקט לאחרונה, אימצתי ממך את הסיפורי ליצנות של אנשי הקאנטרי באימונים שהפאוור סגור ואני מתאמן במכון הרגיל של גלי גיל

מה איתם באמת? הלוג שלך שקט לאחרונה, אימצתי ממך את הסיפורי ליצנות של אנשי הקאנטרי באימונים שהפאוור סגור ואני מתאמן במכון הרגיל של גלי גיל
אין לי לוג שמשתמשים רגילים יכולים לראות 😃
אין שום דבר מעניין

אין לי לוג שמשתמשים רגילים יכולים לראות 😃
אין שום דבר מעניין
גם אצלי אין יותר מידי, טקסס שעדיין בריסט פחות או יותר, הדברים היחידים שמתקרבים לסוף ריסט זה הלחיצות כי הן בהתקדמות דו שבועית בגלל הרוטציה ביניהן ובמקביל שעות לא הגיוניות שדודי פותח את המכון וזה מתחיל לעלות לכולם על העצבים

• פותח/ת השרשור
היה לי אימון אתמול סביר על גבול הגרוע עשיתי 108 סקוואט רציתי למות
ו57.5 פרס שעוד שנייה הרגו אותי
בגלל חוסר פחמימות בגלל שמיהרתי לא חשבתי שישפיע אבל כן השפיע
ביום שישי מקווה ל110 בסקוואט

נראה שאתה לא שומר על כיווץ, הגב מתעגל יותר מידיי והחבר שאומר לך ראש למעלה אל תקשיב לו.
המבט צריך להיות מטר וחצי קדימה ממך ולהינעל הפוזיציה הזאת.

סהכ משקל יפה, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
היום עשיתי חזרה על 108 בסקוואט עוד פעם הפעם היה לא כלכך קשה בגלל שאימון לפני עשיתי בקאנטרי והכלוב ממש גרוע וההוצאה הייתה מאוד קשה מה שהשפיעה על הטכניקה וגם על הסקוואט עצמו.
בנץ חוזר אחרי ריסט עם 85 היה דיי קל
דדליפט בגלל שהחדר כושר שלי נסגר עליתי לחדר כושר הגרוע של הקאנטרי ולמעלה היה לי מאוד לא נוח ובגלל שלקח לי זמן לעבור לקאנטרי כבר התעייפתי והתקררתי ואז היה קשה לעשות את החימום בסופו של דבר עשיתי מ165 אבל בחזרה השלישית הרגיש כבר שהטכניקה לא טובה בכלל ועדיף להפסיק ולעשות את זה עוד פעם באימון דד הבא...
לסכום היה לי שבוע של אימונים לא הכי טוב מקווה שבוע הבא לאימונים טובים יותר

סיכוי גדול שאני עובר בימים הקרובים, נמאס לי מהמצב הזה ואני יודע שאם אני אתאפק עד פבואר אני סתם מחכה לחינם וגם יירד לי עוד תשלום אז אני מעדיף לחתוך עכשיו

עם כל הרצון להתאמן בנפרד, לא נראה לי הגיוני השעות פתיחה והתיזוזים שלכם בין 2 חדרי כושר שונים...

יאללה להולמס פלייס
שלא תחשוב שבהולמס פלייס המצב יותר טוב, לפני כמה ימים באו אליי ואל עוד חבר כמה בני דודים בזמן שאני והוא בסט בבנץ' ואמרו במילים האלה: "אתם מגזימים עם המנוחה שלכם, צריך לנוח דקה מקסימום בין סטים, יש פה עוד אנשים".
כמובן שאחרי התגובה שהם קיבלו ממני לא היה אכפת להם לחכות גם 20 דקות שאני אסיים, אבל שלא תחשוב שבהולמס פלייס תלקק דבש.
בעיקר צריך להגיע בשעות שאין עומס (שעות העומס זה בדרך כלל 18-20).

אני ממליץ לכם בחום (מי שכבר סגור על העניין של לעזוב) לעבור לRelax בקרית ים, יוכלו לעשות לכם שמה מחיר ממש טוב במיוחד גם אם תבואו כמה חבר'ה יחדיו, דיברתי על הנושא הזה כבר עם @PomFect

• פותח/ת השרשור
עם כל הרצון להתאמן בנפרד, לא נראה לי הגיוני השעות פתיחה והתיזוזים שלכם בין 2 חדרי כושר שונים...

שלא תחשוב שבהולמס פלייס המצב יותר טוב, לפני כמה ימים באו אליי ואל עוד חבר כמה בני דודים בזמן שאני והוא בסט בבנץ' ואמרו במילים האלה: "אתם מגזימים עם המנוחה שלכם, צריך לנוח דקה מקסימום בין סטים, יש פה עוד אנשים".
כמובן שאחרי התגובה שהם קיבלו ממני לא היה אכפת להם לחכות גם 20 דקות שאני אסיים, אבל שלא תחשוב שבהולמס פלייס תלקק דבש.
בעיקר צריך להגיע בשעות שאין עומס (שעות העומס זה בדרך כלל 18-20).
תודה אבל עדיף הכל מאשר לאכול חרא

• פותח/ת השרשור
מבחינתי, רק מחכה שתבואו, עוד חברה מ lbs שמבינים משהו מהחיים שלהם איתי בחדר כושר זה מבורך 🕴
בעזרת השם נגיע השאלה הקשה שלנו זה הקטע עם הכלובים האם הם תפוסים כולם ומה עם הבנץ הקטע של הלחץ באנשים מאוד מפחיד אותנו

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית