נק' מוניטין:
8,412
- 2,694
- 1,160
מבחינתי, רק מחכה שתבואו, עוד חברה מ lbs שמבינים משהו מהחיים שלהם איתי בחדר כושר זה מבורך 🕴
אם אתה מכיר יש שמה בחור בשם זיו גודס, חבר טוב ויקר...כמובן גם ליפטר ✌️
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבחינתי, רק מחכה שתבואו, עוד חברה מ lbs שמבינים משהו מהחיים שלהם איתי בחדר כושר זה מבורך 🕴
עידן יש שם את הבנאדם ששבר שיא עולם
כמובן ליפטר
שיא עולם אבל בפדרציות לא רשמיות משהו כזה לא ממש הבנתיאה אוקיי תיארתי לעצמי שאם לא תום אז המדריך הרוסי ששמה....ידעתי שיש שמה מאמן רוסי עם בנצ' חזק......וואלה שיא עולם לא ידעתי, יפה מאוד
היתרון שיש לי בהולמס פלייס שזה 5 דקות הליכה ואני לא צריך תלות באוטואני ממליץ לכם בחום (מי שכבר סגור על העניין של לעזוב) לעבור לRelax בקרית ים, יוכלו לעשות לכם שמה מחיר ממש טוב במיוחד גם אם תבואו כמה חבר'ה יחדיו, דיברתי על הנושא הזה כבר עם @PomFect
האנשים שם אטומים או שלא מפריע לאנשים להיכנס שם ביחד? לא אכפת לי אם מישהו ייכנס איתי בבנץ' העיקר שכשהוא מוריד מהמשקל שיחזיר לכמה שהיהעם כל הרצון להתאמן בנפרד, לא נראה לי הגיוני השעות פתיחה והתיזוזים שלכם בין 2 חדרי כושר שונים...
שלא תחשוב שבהולמס פלייס המצב יותר טוב, לפני כמה ימים באו אליי ואל עוד חבר כמה בני דודים בזמן שאני והוא בסט בבנץ' ואמרו במילים האלה: "אתם מגזימים עם המנוחה שלכם, צריך לנוח דקה מקסימום בין סטים, יש פה עוד אנשים".
כמובן שאחרי התגובה שהם קיבלו ממני לא היה אכפת להם לחכות גם 20 דקות שאני אסיים, אבל שלא תחשוב שבהולמס פלייס תלקק דבש.
בעיקר צריך להגיע בשעות שאין עומס (שעות העומס זה בדרך כלל 18-20).
ליברות זה פשוט, יש הרבה פלטות? אם 2 אנשים מסקוויטים נגיד 170 ומישהו עושה דדליפט מעל 200 יישארו פלטות? חחחחלרוב לאנשים לא יפריע שתכנסו איתם לסט עבודה.
יש 2 כלובים ו2 ספות בנץ׳, כל עוד תגיעו לא בשעות העומס שזה בין 17-20 בערך פלוס מינוס, תוכלו לעבוד בכיף ובשקט...
לרוב שאני אומר למישהו שאני עובד בכלוב הוא מעדיף ללכת לעשות לג פרס או בסמית׳ משין כי ״זה הרי אותו דבר אז למה לבזבז זמן״.
דבר שאתם צריכים לקחת בחשבון זה שאין ספוטרים טובים, תמיד הם נוגעים במוט לא משנה כמה אתה דורש מהם ומסביר להם 5 דקות שלמות שלאאאאא לגעת במוט הם ייגעו אבל גם עם זה מסתדרים אם באים עם עוד חבר.
אההההה ורוב המשקלים שם זה בליברות וחלקם בקילוגרם אז צריך לדעת לשלב ביניהם ולהמיר לפעמים.
עוד שאלות ותשובות כבר יהיו בתשלום ;)
יש מלא, חוץ מהיום בדיחה השבועי שאחד מהליצנים מחליט שהוא עושה לג פרס עם 90000 קילו (עלק לג פרס, יורד מילימטר עולה מילימטר) ועוד 7 מצלמים ושואגים איתו חחחח, ואז יש מחסור לאיזה 7 דקות 😣ליברות זה פשוט, יש הרבה פלטות? אם 2 אנשים מסקוויטים נגיד 170 ומישהו עושה דדליפט מעל 200 יישארו פלטות? חחחח
אולי לא אל תגיד לי שהלג פרס זה הילד כספ הזה בבקשה שהוא לא מתאמן שם רק זה חסר...יש מלא, חוץ מהיום בדיחה השבועי שאחד מהליצנים מחליט שהוא עושה לג פרס עם 90000 קילו (עלק לג פרס, יורד מילימטר עולה מילימטר) ועוד 7 מצלמים ושואגים איתו חחחח, ואז יש מחסור לאיזה 7 דקות 😣
גם שינו את המיקום של הכלובים...אוי זכורים לי הימים שהייתי מתאמן בהולמס בקריון..
אין חד"כ יותר המוני מזה, אבל בתכלס הרבה יותר נוח למי שעושה סקוואט\דד מאשר הקאנטרי שליד הבית שלי.
לאן? איפה יש כבר איזור מבודד שם?גם שינו את המיקום של הכלובים...
בעבר 2 הכלובים היו ממש באמצע החדר כושר והיית צריך לעשות סקוואט כשמסביבך המוווון אנשים, אבל העבירו את 2 הכלובים לאיזור אחר מבודד יותר אז זה כבר טוב.
רשמתי ״מבודד יותר״, הכל יחסי כמובן... לא יודע בדיוק איך להסביר לך כי אין לי מושג איזה מכשירים היו שם פעם כשאתה היית, אבל זה באיזור של החדר חוגים.לאן? איפה יש כבר איזור מבודד שם?
רגע חוץ מה2 כלובים שלייד הסמית'ים יש עוד מקום לעשות סקוואט?רשמתי ״מבודד יותר״, הכל יחסי כמובן... לא יודע בדיוק איך להסביר לך כי אין לי מושג איזה מכשירים היו שם פעם כשאתה היית, אבל זה באיזור של החדר חוגים.
יש עוד אזור שמוגדר כאזור קרוספיט ויש שם עוד ראק אבל בלי מוטות ביטחון.רגע חוץ מה2 כלובים שלייד הסמית'ים יש עוד מקום לעשות סקוואט?
זה סבבה לפרס ולסקוואט קל/פרונט סקוואט, ואפשר להתאמן שם כל הזמן?יש עוד אזור שמוגדר כאזור קרוספיט ויש שם עוד ראק אבל בלי מוטות ביטחון.
כן, אבל לפי דעתי הכי טוב זה כשאתה מגיע להרשם, תעשה סיבוב טוב בכל החדר כושר כדי שתוכל להתרשם הכי טוב.זה סבבה לפרס ולסקוואט קל/פרונט סקוואט, ואפשר להתאמן שם כל הזמן?