הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ SS-תפריט

שימי

משתמש קבוע
1,912
1
נק' מוניטין:
4,296
1,912
1
אני מתחיל SS עוד חודש עכשיו חיחשבתי את הBMR RMR EMR ותחזוקה ויצא לי כ4500 קלריות ליום? זה הגיוני בכלל? איך אני יצליח לאכול את כל זה כ20% צריך להיות שומנים? אני לא בטוח שאני יצליח לאכול 3000 קלוריות ליום... יש איזה תוספים שישימו לי את זה? או משהו לעשות עם זה?

תודה מראש:)

4500 כנראה שלא.. אלא אם כן אתה עושה פעילות גופנית מאומצת
בss אני לא ממליץ לספור קלוריות אלא פשוט לאכול

• פותח/ת השרשור
אבל כתוב בתכנית שחשוב לספור קלוריות כדי לדעת כמה חלבונים פחמימות ושומנים צריך

אתה צריך לוודא שאתה אוכל לפחות 1.8 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף (די חשוב שהרוב יהיה מלא) ואת שאר הקלוריות תשלים ממה שבא לך (שתיה מתוקה וסוכר לבן לא מומלץ), לא אמורה להיות לך בעיה להגיע ל1.8 גרם חלבון על תזונה של 4500 קלוריות, אתה אפילו בכיף יכול להגיע ל3 גרם, בתפריטי מסה מפוצצים בקלוריות אין טעם לחשב אחוזים.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לוודא שאתה אוכל לפחות 1.8 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף (די חשוב שהרוב יהיה מלא) ואת שאר הקלוריות תשלים ממה שבא לך (שתיה מתוקה וסוכר לבן לא מומלץ), לא אמורה להיות לך בעיה להגיע ל1.8 גרם חלבון על תזונה של 4500 קלוריות, אתה אפילו בכיף יכול להגיע ל3 גרם, בתפריטי מסה מפוצצים בקלוריות אין טעם לחשב אחוזים.

כן אבל זה הבעיה שלי 4500 קלוריות זה יותר מידי אני יקיע אחרי זה... בגלל זה שאלתי אם יש תוף שיכול לעזור לי כי אין סיכוי בעולם שאני יצליח לאכול יותר מ 3000-3500 קלוריות ביום

איך הגעת למצב שהתחזוקה שלך זה 4500 קל' ליום? נראה לי פאק בחישוב.
אם ממש קשה לך אתה יכול לנסות AD, שהתפריטים מגיעים בקלות ל4000+ קלוריות..
ותפסיק לחשוב שלילי, אם אתה באמת רוצה אתה תדחוס 4000 קלוריות בשקט

• פותח/ת השרשור
השתמשתי בחישוב BMR ויצא בערך 1860(לא זוכר בדיוק כמה) עשיתי RMR שזה כפוטל 1.2 ויצא 2232 ויצא בערך 4000 עם EMR אירובי של 400 קלוריות בממוצא ולא יודע בכח אז יצא לי בממוצא 4500 קלוריות ביום
ובאמת אני יצליח כי זה פשוט נשמעה מפחיד 4500 קלוריות... אבל אני ינסה יש איזה תוסף שיעזור לי?

תודה על העזרה וסליחה על החפירה...

מה?
תחשב BMR, אותו תכפיל ב1.2 ולזה תוסיף את הקל' שבאירובי= נייטרלי שלך.
מה גם שבSS לא הייתי ממליץ לעשות אירובי, בטח שלא כל יום.

• פותח/ת השרשור
רגע הBMR כפול 1.2 +הEMR וזהו? בSS כתוב לחבר כנראה לא קראתי נכון ואני עושה אירובי פעם בשבוע ביום שבת... אנמי ישלים את הקלוריות אז אני צריך רק 2500 קלוריות ביום של כח או מנוחה?

2500 זה גרעינים, תכוון לפחות ל3000...תשלים בהתחלה אפילו מג'אנק, קלוריות זה מוצר הכרחי בתכנית הזאת.

• פותח/ת השרשור
טוב אז 3000 קלוריות תודה ,כבר פחדתי 4500 גאנק אני לא נוגע(חוויות עבר...) וקולה ומיצים הפסקתי בגלל הסוכר וכל הזבל ששם...( רק מים ליטר ביום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית