הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ללבוש להליכה\ריצה בבוקר

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
שאלה קצת מצחיקה, בשבוע האחרון התחלתי לעשות הליכות ב6
אין ספק שקפוא אבל מספיק לי ללכת עם מכנס DRIFIT כזה (כמו של שחקני NBA), טישרט פשוטה ומעל קפוצון..
כל עוד לא יורד גשם זה מספיק לי..
עכשיו אני תוהה מה לעשות בימים של מבול כדי לא להתקרר? להתלבש עוד? 2~3 שכבות להליכה נשמע לי מוגזם, אבל לא מזמן היה יום כלכך גשום שתוך 10 דק חזרתי הביתה כולי ספוג.. יש עצות? תודה

אין קשר בין גשם להתקררות. אין ממש פתרונות טובים שישאירו אותך יבש.
אחרי האימון תדאג למקלחת ולהחליף לבגדים חמים.

• אהבתי
Reactions: G4F
אם קר אפשר לשים מעיל רוח, הוא לא יחמם מידי בריצה אבל יעזור לשמור על חום הגןף

מכנס ארוך, חולצה קצרה וקפוצון.
לדאוג לסיים אימון בבית ולא לפני (חשוב מאוד!), להתקלח וללבוש בגדים חמים.

• אהבתי
Reactions: G4F
  • פותח/ת השרשור
מכנס ארוך, חולצה קצרה וקפוצון.
לדאוג לסיים אימון בבית ולא לפני (חשוב מאוד!), להתקלח וללבוש בגדים חמים.
תודה, מה הכוונה לסיים אימון בבית? אני סה"כ עושה הליכה ועם הזמן מקווה להתחיל גם לרוץ..
אני מגיע הביתה, מתקלח עם מים חמים ומתלבש טוב להמשך היום.
לגבי התשובה של חנן, אני מסכים שרוב המחלות בחורף מגיעות מזיהום וחוסר הגיינה, העניין הוא האם שהות של חצי שעה ~ שעה בגשם תוך פעילות יכולה לגרום למחלות\בעיות..

תודה, מה הכוונה לסיים אימון בבית? אני סה"כ עושה הליכה ועם הזמן מקווה להתחיל גם לרוץ..
אני מגיע הביתה, מתקלח עם מים חמים ומתלבש טוב להמשך היום.
לגבי התשובה של חנן, אני מסכים שרוב המחלות בחורף מגיעות מזיהום וחוסר הגיינה, העניין הוא האם שהות של חצי שעה ~ שעה בגשם תוך פעילות יכולה לגרום למחלות\בעיות..
כל עוד אתה לא מתקרר ועובד בעצימות סבירה לא תצטנן תוך כדי (במיוחד אם מדובר סה"כ בפעילות של שעה)

חולצה דקה ארוכה (רצוי דרייפיט) ומעלייה מעיל גשם (דק-מניילון) אמורים לעשות את העבודה.

Back
למעלה תחתית