הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ fbw בדגש על כוח

Brofessor

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
לא מעוניין לבנות שריר יש לי כבר מסה מספיקה אני כן רוצה אבל להתחזק לפני הצבא מתגייס במרץ
אני צריך יותר מדי להתחזק סתם שיעזור לי במסעות נגיד
אני לא רוצה לעשות ss או תכנית פוורליפטינג כי אני גם רץ כמה פעמים בשבוע
אז אם מישהו יוכל לעזור לי בזה תודה! 😁

אם המטרה שלך היא לגדול ולא להתחזק, אתה יכול לקחת כמה תרגילים מורכבים (סקווט, דדליפט, בנץ', מתח עם משקל) ולעשות אותם לסטים קצרים עם מנוחות ארוכות של חזרות מאוד נמוכות (2-3). זו דרך טובה להתחזק עם מעט מאוד TUT וסטרס מטבולי. תוסיף עוד קצת תרגילי עזר לשרירים שעובדים קצת פחות בתרגילים אלה (למשל, Facepull ותרגיל מבודד כלשהו להמסטרינג).
אופציה אחרת היא לעבוד בזהירות על Speed bench/deadlift וכו'.

מעבר לזה - לעלות במאסת שריר זה בעיקר בתזונה, בהנחה שיש איזשהו גירוי, בין אם הוא בחזרות נמוכות או גבוהות.

• פותח/ת השרשור
אם המטרה שלך היא לגדול ולא להתחזק, אתה יכול לקחת כמה תרגילים מורכבים (סקווט, דדליפט, בנץ', מתח עם משקל) ולעשות אותם לסטים קצרים עם מנוחות ארוכות של חזרות מאוד נמוכות (2-3). זו דרך טובה להתחזק עם מעט מאוד TUT וסטרס מטבולי. תוסיף עוד קצת תרגילי עזר לשרירים שעובדים קצת פחות בתרגילים אלה (למשל, Facepull ותרגיל מבודד כלשהו להמסטרינג).
אופציה אחרת היא לעבוד בזהירות על Speed bench/deadlift וכו'.

מעבר לזה - לעלות במאסת שריר זה בעיקר בתזונה, בהנחה שיש איזשהו גירוי, בין אם הוא בחזרות נמוכות או גבוהות.

סקווט 3X3 ביום ראשון ובחמישי

דדליפט 3X3 ביום שלישי

לאנגים 3x8

לחיצת חזה/מילטרי פרס רוטציה 3X6

פולי עליון 3X8

חתירה במוט 3x6

מה אתה אומר? או וזה דרך הגב תכנית ממומלצת מהנייבי סילס להכנה לגיבוש שלהם אני בתור אחד שמתאמן כבר הרבה זמן

פלג גוף עליון:
לחיצת כתפיים במוט 2x5
והרמת משקולות לצדדים 2x12
פולי עליון 2x15
בנץ פרס פעם במוט פעם בדאמבלים 2x8 כנראה שכל פעם אני אשנה את מספר החזרות
בנץ פרס בשיפוע גם פעם דאמבלים פעם מוט כל פעם משתנה כמות חזרות אבל 2 סטים
חתירה במוט 2x5 וגם כנראה משנה כל פעם מספר חזרות (כמובן שגם המשקל משתנה בהתאם)
מקבילים עם משקל 2x8
שראגס 2x15

פלג גוף תחתון:
סקוואט 2x5
דדליפט 1x5
המתקנים האלה של הבנות שאתה דוחף את הרגליים החוצה ופנימה
לאנגים עם מוט או דאמבלים 2x10 כל רגל
לג פרס (כדאי?)
תאומים 2x12

פעם ראשונה שראיתי את זה אמרתי מה זה החרא הזה אבל איך אתה אמור להתווכח עם אנשים בנייבי סילס ואם אתה לא מאמין לי אז בבקשה
NAVAL SPECIAL WARFARE PHYSICAL TRAINING GUIDE זה מצבא ארצות הברית אנשים ששירתו בנייבי סילס כתבו את זה

• פותח/ת השרשור
אשמח לדעת לאן אתה מתגייס שאתה מחפש הכנה כזו
הייתי ביום סירות קיבלתי חובלים הלכתי לגיבוש צנחנים במטרה לקבל מאותר דובדבן
עכשיו לא משנה מה קורה יש לי הזדמנות אחרונה להגיע ליחידה מובחרת (זאת המטרה להשפיע כמה שיותר בצבא לעשות שירות משמעותי)
האפשרויות שלי:
1)לקבל מאותר דובדבן
2)לא לקבל מאותר דובדבן אבל בכל זאת להתקבל לצנחנים וללכת ליחטיות
3)לא להתקבל לצנחנים ללכת ליחטיות בחטיבה אחרת
בגלל זה אני חופר פה וממש מנסה למצוא את התכנית המתאימה אני מתחיל ביום שני מכון התכנית שאני אבחר לא משנה מה זאת התכנית ל3 חודשים הקרובים

תקשיב בתור אחד שסיים לוחם 3 שנים בגדוד 202 בצנחנים לפני חודש וחצי אני יכול לומר לך בלב שלם שלא צריך להתאמן בכלל לפני הצבא, ובטח שלא על כוח. ואם כבר אז לגיבוש יחטיות וגם למסלול עצמו הדבר היחיד שבאמת יעזור לך הוא אירובי. בהצלחה בכל אופן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית