עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין דבר כזה
פשוט תלחץ בנצ' כבד
שים שתלים של סיליקון
בנצ' כבד כבר עכשיו אני מרגיש כאב בכתפיים..קצת חושש מלעלות מסה.
כאבים בכתפיים יכולים לנבוע מסיבה אחת, טכניקה לא נכונה, תלמד את ההרמה כמו שצריך, יש בנעוצים. וכמו שמשה אמר לחזה יש שני ראשים, ה"תחתון" (sternal) והעליון (clavicular), שניהם עובדים מצוין בבנץ' פרס כשהתחתון יותר דומיננטי. אין לשריר הזה "חלק" פנימי, זה כמו לשאול איך עובדים על הבייספס התחתון. אם אתה חושש מלעלות במסה אז איך אתה רוצה שהחזה יגדל? זה לא יקרה בלי שתעלה במסה אז תחליט מה אתה רוצה לעשות, אם אתה רוצה לגדול ולהתחזק, תתרכז בבנץ' פרס (כמובן שמדובר על החזה כרגע) ועזוב אותך משאר השטויות...
פרפר, זבוב, קרפדה, חרגול, אצטרובל, הכל לפח. התרגילים הכי חשובים הם:
סקוואט
פרס (לחיצה מעל הראש בעמידה עם מוט)
דדליפט
בנץ' פרס
מתח
פאוור קלין
אם תתרכז על התרגילים האלה, בין אם תעשה 5x5, SS או TM בהתאם לרמה, ותאכל כמו שצריך, אתה תראה תוצאות.
אתה מודע לזה ש"החיבור בין שני החלקים של החזה" לא יכול לעבוד, כי זה פאקינג עצם?ותשבוה לכותב האשכול, אני יודע שהתרגיל שכיבות שמיכה יהלום אמור לעבוד יותר על היד האחורית מאשר שכיבות שמיכה רחב אבל שאני עושה אותו אני מרגיש את החזה ה"פנימי" -החלק הפנימי, החיבור בין 2 החלקים של החזה, עובדים יותר חזק.
ותשבוה לכותב האשכול, אני יודע שהתרגיל שכיבות שמיכה יהלום אמור לעבוד יותר על היד האחורית מאשר שכיבות שמיכה רחב אבל שאני עושה אותו אני מרגיש את החזה ה"פנימי" -החלק הפנימי, החיבור בין 2 החלקים של החזה, עובדים יותר חזק.
אתם טועים ולא כי אני יודע יותר טוב, אלא מנסיון
פעם עשיתי רק לחיצת חזה ועכשיו גם לחיצת חזה וגם לחיצת חזה עליון ופעם לא כאב לי החלק העליון של החזה ועכשיו אני מרגיש אותו תפוס בקטנה(ואני לא עושה מיליון סטים, 3 לחזה 2 לחזה עליון)
ועוד דבר יש כזה דבר בייספס פנימי ובייספס חיצוני(זה שריר הרי עם 2 ראשים-כשמו)
באחזיה רחבה יותר החלק הפנימי עובד יותר ובאחיזה צמודה יותר החלק החיצוני יותר עובד, ולא כי אני יודע יותר טוב אלא כי ניסיתי וראיתי מה אני מרגיש איפה וכמה.
זה אותו דבר כמו שתגיד על מה מתח עובד? תעשה ותבדוק מה שאתה מרגיש.
אתמול הבאתי ביד ביד ימין והרגיש דגדוגים בכיפה
והיום הבאתי ביד והרגשתי דיגדוגים בביצים.
מסקנה:לכל אדם אנושי, אוננות ביד ימין תגרה את הכיפה ואוננות ביד שמאל תגרה את הביצים.
נ.ב
לפני 4 ימים נתפס לי ההאמסטרינג במתח. ברצינות. מה המסקנה שלך לפי זה?