הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה

RyShay

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
היי כולם,
התחלתי תוכנית SS ואני בונה לעצמי תפריט תזונה מסודר. יש לי מספר שאלות שאני אשמח לעזרתכם:
1. בפורטל יש המון מידע על בניית תפריט תזונה מסודר וכמו כן על אימוני כושר, אז מדוע שמישהו יקנה את חבילת האימונים? אני שואל את זה כי יש מצב שמשהו חסר לי ואני לא מבין למה מוכרים את הייעוץ אישי כשיש את כל ההסברים מפורטים באותו האתר?
זו שאלה נטו מתוך הבנה ולא מתוך התחכמות.
2. אני שוקל 68, גובה 182, ולאחר חישובים הגעתי שבתחזוקה שלי היא 2262 קלוריות ובמאזן קלורי חיובי עם תוספת של 500 קלוריות, זה יוצא 2762.
השאלה שלי היא עכשיו לגבי בניית התפריט תזונה- האם יש להיכנס למשל כל פעם לאתר של מחשבון קלוריות (כמו זה) ולבדוק מה אני אוכל וכמה זה מכיל לי מבחינת קלוריות/חלבונים/פחמימות/שומנים? כלומר לא משנה לי מה אני אוכל כל עוד אני מגיע ליעד בכל יום?

אשמח לתשובתכם 😃

ביעוץ אישי יתאימו לך תפריט ותוכנית אימונים

וכול עוד אתה מגיע להרכים שאתה צריך (ומאוכל איכותי) זה לא משנה מה אתה אוכל

1. בפורטל יש המון מידע על בניית תפריט תזונה מסודר וכמו כן על אימוני כושר, אז מדוע שמישהו יקנה את חבילת האימונים? אני שואל את זה כי יש מצב שמשהו חסר לי ואני לא מבין למה מוכרים את הייעוץ אישי כשיש את כל ההסברים מפורטים באותו האתר?
זו שאלה נטו מתוך הבנה ולא מתוך התחכמות.
אתה יכול לקרוא ולהרכיב לעצמך לבד תפריט ותכנית, לעקוב אחרי ההתקדמות ולעשות התאמות לפי הצורך. אם אתה לא רוצה לעשות את זה ורוצה שמישהו יגיש לך את הכל מוכן ורק תצטרך לעקוב אחרי ההוראות, בשביל זה יש את היעוץ האישי. חוץ מזה שביעוץ האישי אתה מקבל תפריט תכנית ומעקב ממישהו עם המון נסיון וידע.
2. אני שוקל 68, גובה 182, ולאחר חישובים הגעתי שבתחזוקה שלי היא 2262 קלוריות ובמאזן קלורי חיובי עם תוספת של 500 קלוריות, זה יוצא 2762.
השאלה שלי היא עכשיו לגבי בניית התפריט תזונה- האם יש להיכנס למשל כל פעם לאתר של מחשבון קלוריות (כמו זה) ולבדוק מה אני אוכל וכמה זה מכיל לי מבחינת קלוריות/חלבונים/פחמימות/שומנים? כלומר לא משנה לי מה אני אוכל כל עוד אני מגיע ליעד בכל יום?
בגדול כן. הייתי מעדיף להגיע לערכים יומיים בעיקר מאוכל יותר איכותי ולא דברים כמו גלידות פיצות וכו' אבל אם פה ושם אתה אוכל משהו בסגנון וזה נכנס לך לערכים היומיים אני לא רואה בעיה עם זה.

Back
למעלה תחתית