עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה פשוט מצחיק.
הרמת משקולות -> יל"ד סיסטמי (לתקופות מסויימות, לא כרוני).
מאיפה לך אם יל"ד אקוטי באימונים עצימים יוביל או לא יוביל לאפקטים שמוביל יל"ד כרוני של מי שלא מתאמן?
אין דבר כזה "הקשר של הרמת משקולות" וזהו. אם אתה רוצה לדעת מה קורה בהרמת משקולות, או שתבדוק משקולנים (A), או שתגזור מסקנות מפתולוגיות שנוצרות מאותם תנאים של הרמת משקולות (עד כמה שאפשר קרובים) (B).
אני הסברתי לך על B. לא אמרתי לך שאין A, כי יש A. ככה שמבחינה פיזיולוגית, שוב - אתה טועה, וחבל לצאת בהצהרות סתם, ללא ידע בנושא.
ואגב - אני זוכר שיש גם מחקרים שהראו שזה כן קורה, אם כי כנראה המשמעות לא גבוהה.
לגבי "גם אין שום סיבה שזה יקרה" - שוב שטויות שלך:
א. אז למה עשו על זה מחקרים? כל הקרדיולוגים והפיזיולוגים בעולם לא יודע ש"אין שום סיבה שזה יקרה"? צא מהקטע שהגוף יכול לעשות אדפטציה ל-23 שבצים מוחיים ו-52 התקפי לב כי ריפ אמר. <אגב, כ-SIDE NOTE: ריפ (ב-PP) גם לא מתייחס בצורה רצינית לאדפטציה אחרי MYOCARDIAL INFARCTION כשהוא אומר ש"שאר השריר יכול לקחת את התפקיד של הרקמה שנפגעה, ויש חזרה לתפקוד תקין" (מצטט מהזיכרון). זה נכון (חלקית), אבל הסיכון לשלל בעיות שיכולות להוביל למוות עולה>.
ב. כבר הסברתי לך לגבי יל"ד סיסטמי. מוזר שגדולי המוחות לא הגיעו למסקנה מוחלטת, אבל אתה מרשה לעצמך, לא ברור על בסיס מה.
קורן - LOL 😃
ואני זוכר, כן:
2 קוביות סוכר לתוך ג'יגר של 0.5, 2 טיפות אנגוסטורה, להשלים עם ברנדי, ואז עם השמפניה לתוך הכוס.
MOO - זה לא שאלה של "או X או Y", ובכל מקרה זה תלוי במטרות שלך. אם אתה רוצה כוח\וניפוח מכובד, לך עם הספרים של ריפטו. אין יותר טוב מזה.
קורן - אחרי שנתת לי הדגמה אישית - אני לא אשכח בחיים.
COLDFIRE,
בדיקות אמיתיות = המחקרים שיש, ועולם הפתולוגיה.
אתה נתת טענה פיזיולוגית - אז קיבלת הסבר פיזיולוגי שזה כן הגיוני, ושאתה מדבר באופן כללי שטויות. אתה לא התייחסת רק לתוצאה הסופית, אלא התייחסת להאם יש בהשערה כזאת היגיון או לא, והראיתי לך - וחזרתי והראיתי לך - שבאופן עקרוני יש בהשערה הזאת היגיון.
אם תשאל "למה יש היגיון בזה שעבודה נגד לחץ גבוה במיוחד תגרום לשריר שעובד כנגדו לעבור היפרטרופיה" - זה בדיוק בגלל שמאז שהתחלת להתאמן, והסקוואט שלך טיפס מ-60 ל-180 - שרירי הרגליים שלך גדלו.
בכל מקרה - לגבי הטענה ש"זה לא רלוונטי לכאן" - טענה פיזיולוגית רלוונטית לכל מקום, בטח ובטח כשאומרים "אין בזה היגיון", או "זה מאוד הגיוני ש..", ובכל מקרה - זה בדיוק מה שהוביל למחקרים שקראת (או לא) - החוקרים החליטו לבדוק את זה כי הם חשבו שיש בזה היגיון, ורצו לבדוק אם כצעקתא.
ולאחר כל זה - אני מאחל לכולנו שנביא אימון חזק באונ' ואולי נשבור איזה שיא.
מלכלכים עליי חופשי, אבל בנתיים אני כבר 3 שבועות מריץ שיאים יא קאקרים 🚬🤪🚬אוקיי, אני מקבל את הטענה שלך. המשפט שזה הגיוני היה מיותר.
מתי אתה מתאמן שם? כבר ראית הרבה מהליצנות של קורן, אני מבין.