הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריר הלב

• פותח/ת השרשור Adid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Adid

משתמש מתחיל
231
0
נק' מוניטין:
1
231
0
באימונים אנארובים שריר הלב מתפתח? או שזה רק באימונים אירוביים ?

סלמתק, מודה ועוזב - ירוחם.

בד"כ אני מתאמן ב-11-12 בבוקר, אבל אני בטח אגיע לפעמים בערבים. כשאני אראה מישהו עושה פרס עם 80 קילו לחזרות, אני אגיד שלום 😃

וכן, קורן הזה מצחיק, ובאמת פרטנר מעולה לאימונים (גם ידע, גם מוטיבציה ואנרגיות..).

אחלה. צריך לקבוע אימון ביחד איתך ועם הליצן.

קורן הוא פרטנר טוב, רק שהוא לא מחכה לפרטנרים שלו.

נו בטח, ויתרת על עבודה קשה בסקוואט ועכשיו אתה עושה כל פעם שיא בתרגיל ליצנות אחר.
הנה הודעה של מישהו שיודע שאני הולך לעבור את ה140 שלו באיזה 10 קילו

יניב אתה מתאמן בשישי? אני אגיע בערב לעשות ליצנות דינאמית לקופסא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אולי לפני שאתה כותב בולשיט בסגנון הזה, תקרא את הלינק שהבאתי? אחד כזה שמבוסס על ידע מחקרי ולא על סיפורי סבתא.

ואם תחשוב על זה בהיגיון קצת (לא יודע אם יש לך יכולת כזו), איך לעזאזל נפח החדרים בלב יקטן?

אגב, קוראים לאתר GoGay???

קורן, אתה חושב שאם נביא ג'וק לחדר של המשקולנים פבל ימות?

חחחח...אני בטוח שאתה רופא גדול ויודע פה חומר רפואי כמו שאר מנהלי הפורום. ולרדת על הגולשים זה דבר קבע אצלכם. וכן, תשאל רופאי ספורט.(כן, אני יודע שאין לך את היכולת הזו כי אתה מפחד שהוא יגיד לך דברים שאתה לא רוצה לשמוע) יש כזה דבר שנקרא היפרטרופיה של הלב. אפילו יש מחלה כזו. ואפילו אפשר למות מזה.

חבל שאתה לא יכול לשלוט בעצמך בלי לדרדר את זה לרמה של ויכוח בגן ילדים, וכמה קל להסיט את הדיון במקום להתייחס לטענות פיזיולוגית:

-יש היפרטרופיה קונצנטרית, והיא מובילה להקטנת הנפח של החדר ולהקטנת ה-EDV
-והיא נגרמת מסיבות דומות מאוד לאימוני משקולות
-ובדיוק בגלל זה עשו על זה מחקרים - כי זה נושא לא לחלוטין ברור

כל זה, כאמור - לגבי הרציונאל (הפיזיולוגיה), כי שם לא הסכמתי עם הדברים שלך.

מבחינת הפרקטיקה, לא חלקתי עליך.

אתה מאשים אותי בחוסר אבחנה בין השניים, בזמן שאני היחיד שמפריד ביניהם בשרשור הזה.

רק בריאות.

יניב, עזוב, יש לזה שם . קוראים לזה הכחשה.
אל תתווכח זה לא שווה את המאמץ

קורן, רציתי לבוא מחר, אבל בינתיים אני רואה שאני עם 38 חום, אז אולי בשישי באמת..

אתה יודע עד מתי פתוח בשישי? ומתי אתה בא?

YaniB תגיד אם אני שר מהלב זה עוזר ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
COLDFIRE - אני הכנתי את הדף שמסכם את ה-WS4SB שמושיקו (\SHIKOLM) התאמן איתו לפני שנתיים... אז כן, אני מכיר 😃

MOO - תעשה מה שריפטו כותב, ואם אתה רוצה לשלב אירובי תשאל אנשים אחרים.

אם כבר מדברים על אותם ימים תגיד מה קורה עם מיכאל? גם אופיר אומר שאין זכר אליו.

חחחח...אני בטוח שאתה רופא גדול ויודע פה חומר רפואי כמו שאר מנהלי הפורום. ולרדת על הגולשים זה דבר קבע אצלכם. וכן, תשאל רופאי ספורט.(כן, אני יודע שאין לך את היכולת הזו כי אתה מפחד שהוא יגיד לך דברים שאתה לא רוצה לשמוע) יש כזה דבר שנקרא היפרטרופיה של הלב. אפילו יש מחלה כזו. ואפילו אפשר למות מזה.
אני רואה שיש לך הרבה אמונה ברופאי ספורט למיניהם, אז הנה:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=8520

ועל ההיפרטרופיה של הלב היה כאן דיון שלם באחד הפוסטים הישנים, יש כאן אנשים שיכולים ללמד אותך על זה.

עכשיו מה שמטריד אותי שאתה מביא לינקים מאתר בשם GoGay, והכינוי שלך הוא gForce, בהחלט מטריד...

יניב, עזוב, יש לזה שם . קוראים לזה הכחשה.
אל תתווכח זה לא שווה את המאמץ

לא נראה לי שקראת או הבנת על מה היה הדיון. אף אחד לא הכחיש שיש היפרטרופיה בלב כתוצאה מאימוני התנגדות.

אני רואה שיש לך הרבה אמונה ברופאי ספורט למיניהם, אז הנה:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=8520

ועל ההיפרטרופיה של הלב היה כאן דיון שלם באחד הפוסטים הישנים, יש כאן אנשים שיכולים ללמד אותך על זה.

עכשיו מה שמטריד אותי שאתה מביא לינקים מאתר בשם GoGay, והכינוי שלך הוא gForce, בהחלט מטריד...

אכן...תופעת ההומופביה באמת מטרידה.

אכן...תופעת ההומופביה באמת מטרידה.
אני לא הומופוב, פשוט כשאדם הומוסקסואל בא מחופש לסטרייט אותי זה קצת מטריד, אם אתה אומר שאתה הומוסקסואל אין לי שום בעיה, אבל אני בהחלט לא יכול לקחת ברצינות דברים שנכתבים לאוכלוסיה הזאת משום שאני מכיר אדם הומוסקסואל שקורא את הדברים האלה והוא מתאמן בבית עם משקולות יד בצבע סגול.

אני הומופוב.

איכססססססססססססססס!!!!!!!!!!
גייז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח/ת השרשור
חחח עברנו להומואים XD
רגע להומואים יש לב ? הלב הוא נשי או גברי?
חח סתם לא קשור !
קיצר סגרנו עניין? או שבא לכם להתווכח פה עוד ? כי אני הבנתי ..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית