עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנה הודעה של מישהו שיודע שאני הולך לעבור את ה140 שלו באיזה 10 קילונו בטח, ויתרת על עבודה קשה בסקוואט ועכשיו אתה עושה כל פעם שיא בתרגיל ליצנות אחר.
אולי לפני שאתה כותב בולשיט בסגנון הזה, תקרא את הלינק שהבאתי? אחד כזה שמבוסס על ידע מחקרי ולא על סיפורי סבתא.
ואם תחשוב על זה בהיגיון קצת (לא יודע אם יש לך יכולת כזו), איך לעזאזל נפח החדרים בלב יקטן?
אגב, קוראים לאתר GoGay???
קורן, אתה חושב שאם נביא ג'וק לחדר של המשקולנים פבל ימות?
חבל שאתה לא יכול לשלוט בעצמך בלי לדרדר את זה לרמה של ויכוח בגן ילדים, וכמה קל להסיט את הדיון במקום להתייחס לטענות פיזיולוגית:
-יש היפרטרופיה קונצנטרית, והיא מובילה להקטנת הנפח של החדר ולהקטנת ה-EDV
-והיא נגרמת מסיבות דומות מאוד לאימוני משקולות
-ובדיוק בגלל זה עשו על זה מחקרים - כי זה נושא לא לחלוטין ברור
כל זה, כאמור - לגבי הרציונאל (הפיזיולוגיה), כי שם לא הסכמתי עם הדברים שלך.
מבחינת הפרקטיקה, לא חלקתי עליך.
אתה מאשים אותי בחוסר אבחנה בין השניים, בזמן שאני היחיד שמפריד ביניהם בשרשור הזה.
רק בריאות.
אפשר גם למות מסרטן. זו גם מחלה.
COLDFIRE - אני הכנתי את הדף שמסכם את ה-WS4SB שמושיקו (\SHIKOLM) התאמן איתו לפני שנתיים... אז כן, אני מכיר 😃
MOO - תעשה מה שריפטו כותב, ואם אתה רוצה לשלב אירובי תשאל אנשים אחרים.
אני רואה שיש לך הרבה אמונה ברופאי ספורט למיניהם, אז הנה:חחחח...אני בטוח שאתה רופא גדול ויודע פה חומר רפואי כמו שאר מנהלי הפורום. ולרדת על הגולשים זה דבר קבע אצלכם. וכן, תשאל רופאי ספורט.(כן, אני יודע שאין לך את היכולת הזו כי אתה מפחד שהוא יגיד לך דברים שאתה לא רוצה לשמוע) יש כזה דבר שנקרא היפרטרופיה של הלב. אפילו יש מחלה כזו. ואפילו אפשר למות מזה.
יניב, עזוב, יש לזה שם . קוראים לזה הכחשה.
אל תתווכח זה לא שווה את המאמץ
גם אין לך מוח, ממש תופעת טבע.לי אין לב
אני רואה שיש לך הרבה אמונה ברופאי ספורט למיניהם, אז הנה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=8520
ועל ההיפרטרופיה של הלב היה כאן דיון שלם באחד הפוסטים הישנים, יש כאן אנשים שיכולים ללמד אותך על זה.
עכשיו מה שמטריד אותי שאתה מביא לינקים מאתר בשם GoGay, והכינוי שלך הוא gForce, בהחלט מטריד...
בשישי אני בדר"כ מגיע ב5-6, פתוח עד 8קורן, רציתי לבוא מחר, אבל בינתיים אני רואה שאני עם 38 חום, אז אולי בשישי באמת..
אתה יודע עד מתי פתוח בשישי? ומתי אתה בא?
אני לא הומופוב, פשוט כשאדם הומוסקסואל בא מחופש לסטרייט אותי זה קצת מטריד, אם אתה אומר שאתה הומוסקסואל אין לי שום בעיה, אבל אני בהחלט לא יכול לקחת ברצינות דברים שנכתבים לאוכלוסיה הזאת משום שאני מכיר אדם הומוסקסואל שקורא את הדברים האלה והוא מתאמן בבית עם משקולות יד בצבע סגול.אכן...תופעת ההומופביה באמת מטרידה.