הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירי הגב נתפסים לי בתדירות גבוהה

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
שלום, אני משחק כדורסל ואיכשהו מאז שהתחיל החורף ברציני (שבועיים בערך), נתפס לי פעמיים הגב, אתמול, ולפני שבועיים בערך, לקחתי מנוחה של שבוע בפעם הראשונה וזה נעלם, לקחתי כמה ימים בונוס כדי שהכאב יעבור. אני יודע שיכול להיות שזה בגלל הקור, אך לדעתי יש עוד גורמים.
מישהו יודע מהן הסיבות בגללם יכול להתפס הגב ? ואיך לטפל בזה חוץ ממנוחה ?

האיזור שתפוס לי (מרגיש אותו כשאני נושם נשימה עמוקה / אפצ'י) :
35402_back-pose.jpg

נ.ב אני לא חושב שאני עושה מתיחות לאיזור הזה, אם למישהו יש כמה זה יהיה נחמד.
Foam Roller לפני אימונים יעזור ?

קבצים מצורפים

• back-pose.jpg
    back-pose.jpg
    KB 19 · צפיות: 199
תעשה חימום כמו שצריך ותדאג שלא יהיה לך קר מדי באיזור במהלך האימון ואחריו ואתה תהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
תעשה חימום כמו שצריך ותדאג שלא יהיה לך קר מדי באיזור במהלך האימון ואחריו ואתה תהיה בסדר
יכול להיות שזה בגלל שאני הולך קצת שפוף גם לפעמים ? כלומר הכתפיים לא אחורה, ובגלל שאני גבוה שאני יושב בבצפר והמשענת ממש קצרה אני לא עם הגב ישר לרוב הוא עגול. אני עושה חימום זה קפיצה בדילגית ומתיחות דינאמיות לפני אימונים ומתיחות אחרי.

יכול להיות שזה בגלל שאני הולך קצת שפוף גם לפעמים ? כלומר הכתפיים לא אחורה, ובגלל שאני גבוה שאני יושב בבצפר והמשענת ממש קצרה אני לא עם הגב ישר לרוב הוא עגול. אני עושה חימום זה קפיצה בדילגית ומתיחות דינאמיות לפני אימונים ומתיחות אחרי.
יכול להיות שזה תורם במידה מסויימת, אבל החימום שלך פשוט לא נראה מספיק ספציפי, ולדעתי זה הגורם המכריע פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית