הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת SS עם גב חלש

R o n 2 5 6

משתמש מתחיל
173
0
נק' מוניטין:
66
173
0
אהלן אנשים.
מגדיר את עצמי כמתאמן מתחיל, מחטב עכשיו בקטנה ולומד טכניקה לפני שאני נכנס לתוכנית הזאת בפול פאוור.
יש לי רק בעיה אחת קטנה- אני חושב שהגב שלי מאוד חלש. כרגע אני אולי מצליח לעלות מתח אחד, ובאופן כללי אני מרגיש שאין עליי כמעט מסה.
השאלה שלי- איך להתאים את עצמי לזה כדי שאני לא אתקע מהר? אם אני אתחיל את התוכנית במשקל 40 בדדליפט, האם לתת קפיצות יותר קטנות במשקל מאימון לאימון כדי לא להיתקע מהר, או שכן לבצע קפיצות רגילות ולנסות לדרוש מהגוף שלי יותר בתקווה שהוא יסתגל לעומס?

אולי בכלל עדיף לתת חודש-חודשיים בתוכנית כוח אחרת עד שאני אצבור טייפה מסה להתחיל SS?
תודה מראש 😃

הכי חשוב זה שתלמד לבצע את התרגילים בטכניקה טובה ואז תעלה משקלים בקצב מתון (2.5 קילו כל אימון) זה מה שאני עשיתי וזה עבד לי מצוין.
ואתה חייב לאכול טוב (+ קלורי של לפחות 200-300)

התכנית מיועדת למתאמנים מתחילים(לרוב גם חלשים), אין לך מה לדאוג, תשקיע אנרגיה בללמוד את התרגילים כמו שצריך ואתה תראה שאתה תתקדם.

תלך לפי התוכנית היא בנויה בול אליך.
טיפ לגבי המתח. תנסה לעשות צין אפס. אם קשה לך לעשות 5. תנסה להעיזר במכשיר הזה למתח, וכל אימון של מתח לנסות להוריד שם טיפה בעזרה.

Back
למעלה תחתית