עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ממש לא מסכים עם התגובות , זה נכון ששריר החזה הוא שריר 1 אבל כן אפשר לתת דגש לסיבים העליונים בעזרת זוויות שונותאין דבר כזה חזה עליון. תעשה בנצ רגיל ויהיה בסדר כל השאר תלוי בגנטיקה
ומה אתה אומר על השאלה שלי?אני ממש לא מסכים עם התגובות , זה נכון ששריר החזה הוא שריר 1 אבל כן אפשר לתת דגש לסיבים העליונים בעזרת זוויות שונות
אני ממש לא מסכים עם התגובות , זה נכון ששריר החזה הוא שריר 1 אבל כן אפשר לתת דגש לסיבים העליונים בעזרת זוויות שונות
אז לפי מה שאתה אומר אל תעשה לחיצות באימון כתפיים כי אין לזה שום יתרוןאי אפשר לתת דגש לסיבים מסויים בשריר, כל השריר עובר שאתה מפעיל אותו לא חלקו ולא חלק ממנו עובד יותר
הדבר היחיד שעובד לך יותר בשיפוע חיובי זה הכתפיים וזה מיותר לאמץ אותם יותר ממה שצריך בלחיצת חזה
אז לפי מה שאתה אומר אל תעשה לחיצות באימון כתפיים כי אין לזה שום יתרון
לא הבנת אותי. התכוונתי למה שאמרת שאי אפשר לתת דגש לסיבי שריר מסוימים. אז אל תעשה לחיצות באימון כתפיים שלמעשה עובדות על הראש הקדמי של הכתפיים.לא, יותר עומס יותר גדול על הכתפיים בשיפוע חיובי אבל העומס על הכתפיים לא זהה לעומס שתקבל באוברהד פרס
אם כבר להשאיר בנץ פרס ופרס ולוותר על השיפוע חיובי
לא הבנת אותי. התכוונתי למה שאמרת שאי אפשר לתת דגש לסיבי שריר מסוימים. אז אל תעשה לחיצות באימון כתפיים שלמעשה עובדות על הראש הקדמי של הכתפיים.
אוקיי הבנתי אותך תודה!לא זו הכוונה שלי, הכוונה שלי שאי אפשר לבודד חלקים בשריר בגוף האדם
אתה לא יכול להפריד חלק X משריר ולתת לו יותר דגש מחלק Y ולגדול, זה לא אפשרי בכלל
כן אם תעשה חזה בשיפוע חיובי ישתנו יחסי העומסים על החלקים השונים בחזה אבל זה לא בהכרח אומר שהוא יגדל יותר
אני קצת גרוע בלהסביר אנטומיה
לא זו הכוונה שלי, הכוונה שלי שאי אפשר לבודד חלקים בשריר בגוף האדם
אתה לא יכול להפריד חלק X משריר ולתת לו יותר דגש מחלק Y ולגדול, זה לא אפשרי בכלל
כן אם תעשה חזה בשיפוע חיובי ישתנו יחסי העומסים על החלקים השונים בחזה אבל זה לא בהכרח אומר שהוא יגדל יותר
אני קצת גרוע בלהסביר אנטומיה
אני ממש לא מסכים עם התגובות , זה נכון ששריר החזה הוא שריר 1 אבל כן אפשר לתת דגש לסיבים העליונים בעזרת זוויות שונות
כלומר לפי מה שאתה טוען עבודה בשיפוע עליון לא תתרום ל'גדילה' בסיבים העליונים מכיוון שאי אפשר לתת להם דגש והם יעבדו יותר/אותו הדבר בלחציה רגילה?
(שואל מתוך התענינות ורצון להבין את הנושא)
אפשר לגוון. זה תלוי בכלל התוכנית. מה שאני לא אוהב בבנץ' עליון, זו העבודה האינטנסיבית על הכתפיים, שרבים מתעלמים ממנה וממשיכים לאחר מכן לבצע עוד נפח, שעלול להוביל לחוסר התקדמות ופציעותמתאמן שמיצה תוכניות כוח סטנדרטיות והגיע למשקלים יפים ומעונין בהיפרטרופיה,גם עבורו אין טעם בעבודה ל"חזה עליון/תחתון" בשל העובדה שבנץ רגיל יעבוד בצורה אופטימלית גם על הסיבים האלה?
@White Walker @Daniel Barack
שלתי היא,מתאמן המעונין בהיפרטרופיה ופיתוח מירבי של שרירי החזה יסתפק בתרגיל הבנץ בלבד או יצטרך שאר נילווים?אפשר לגוון. זה תלוי בכלל התוכנית. מה שאני לא אוהב בבנץ' עליון, זו העבודה האינטנסיבית על הכתפיים, שרבים מתעלמים ממנה וממשיכים לאחר מכן לבצע עוד נפח, שעלול להוביל לחוסר התקדמות ופציעות
יצטרך נלווים. אבל, שוב, זו שאלה לא רלוונטית, כי יש עוד הרבה משתנים שצריך לקחת בחשבוןשלתי היא,מתאמן המעונין בהיפרטרופיה ופיתוח מירבי של שרירי החזה יסתפק בתרגיל הבנץ בלבד או יצטרך שאר נילווים?
אין בזה פסול, אבל לדעתי.. מכיוון שבנצ' רגיל מספק את העבודה הכי טובה עבור החזה, עדיף להוסיף נפח מאשר תרגיל כמו "חזה עליון" שכמו שאמרו גם הוא עובד על כל החזה כשההבדל הוא העומס הרב שהוא מפעיל על הסיבים העליונים מאשר על השאר ומעורבות הכתפיים...שלתי היא,מתאמן המעונין בהיפרטרופיה ופיתוח מירבי של שרירי החזה יסתפק בתרגיל הבנץ בלבד או יצטרך שאר נילווים?