הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט ושאלה תחרותית

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
האם יש בעיה בטכניקה ואיך לתקן את הסט אפ?

שאלה:
המשקלים שלי כרגע במהלך התוכנית, לא ידוע על RM1 מדוייק לכן מציין RM שונים:
בנץ 135*3
סקוואט דדליפט 155*8
אני שוקל 96 ושואל מה המשקלים לRM11 שעליי לשאוף כדי שיהיו מכובדים מספיק לתחרות ראשונה?
לפי השערה שלי ממה שאני מכיר את עצמי בסקוואט ודדליפט אני באיזור ה1800 לחזרה ובבנץ באיזור ה142-145

הדדליפט נראה מעולה, רק אל תוריד את המשקל על הברך ככה, נראה לי סתם כאב מיותר
ולתחרות אין משקל מינימלי, אנשים באים עם הרבה פחות מזה ועם הרבה יותר, אבל בסוף כולם מתקבלים בברכה, אבל המשקלים שלך לא רעים בכלל, אז לא מזיק לבוא

תחרות ראשונה לא באים בשביל לנצח, אתה בא בשביל להכיר ולחוות את זה. אבל יש לך בנץ מאוד חזק וזה כבר סבבה לגמרי.
אם אתה רוצה להכיר את הRM1 לפי חזרות תשתמש בנוסחא הזו:
משקל*חזרות*0.0333+משקל
ניקח לדוגמא את הסקוואט והדדליפט שלך, לפי הנוסחה אתה תרים 195-197.5
רק קח בחשבון שבדדליפט זה פחות כי זה כבר בסוף. אצלי זה היה 5 קילו פחות מהנוסחה בדדליפט

אישית האתר הזה עזר לי, אבל גיליתי שהדדליפט שלי איזה חמש קילו יותר ממה שזה אומר (בתחרות) בגלל המוט שם, קח בחשבון. ד"א לא יודע באיזה נוסחא זה משתמש, יכול להיות שזה אותה נוסחא שאליקו אמר אבל פשוט באתר שעושה את החישוב בשבילך. עוד משהו שזה נחמד לדעת הערכות אבל בסופו של יום אלה הערכות, לפי דעתי לפי התחרות תחשוב על הכניסות (תרשום רק את האופנרים ותיהיה סגור עליהם) כניסה שנייה ושלישית תכתוב לפי הכניסה שלפניה.
Calculate Your One-Rep Max (1RM)

לא רואה בעיה בדדליפט אולי חזרה ראשונה אתה מתחיל קצת רחוק המוט אבל זה מסתדר בחזרות הבאות.

לגבי התחרות תשאף להוציא את המקסימום בתחרות עצמה, אין משהו שנחשב מרשים לתחרות ראשונה.
לדעתי המשקלים שלך כבר מרשימים וכמובן שאם אתה מתכוון להתחרות נגיד במאי יש לך עוד 4 חודשים להשתפר

אישית האתר הזה עזר לי, אבל גיליתי שהדדליפט שלי איזה חמש קילו יותר ממה שזה אומר (בתחרות) בגלל המוט שם, קח בחשבון. ד"א לא יודע באיזה נוסחא זה משתמש, יכול להיות שזה אותה נוסחא שאליקו אמר אבל פשוט באתר שעושה את החישוב בשבילך. עוד משהו שזה נחמד לדעת הערכות אבל בסופו של יום אלה הערכות, לפי דעתי לפי התחרות תחשוב על הכניסות (תרשום רק את האופנרים ותיהיה סגור עליהם) כניסה שנייה ושלישית תכתוב לפי הכניסה שלפניה.
Calculate Your One-Rep Max (1RM)

לא הייתי עדיין בתחרות אבל איך המוט בדדליפט שם עוזר למשקל?

לא הייתי עדיין בתחרות אבל איך המוט בדדליפט שם עוזר למשקל?
בתחרות הראושנה לא הרגשתי הבדל. להיפך, הוא הוציא אותי משיווי משקל בגלל הגמישות.
בשנייה זה היה משמעותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית