עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט - 80 ל 3 חזרות
מתח - 20 קילו ל 5 חזרות
פרס - 50 קילו ל 5
דדליפט - 100 ל 4 (התחלתי לפני חודש. הערב היה האימון הרביעי)
טיפה רקע - אחרי הרבה שנים של בעיקר משחקי חברה במכון, עמדתי לפני שנה וחצי על משקל גוף של 62 ק"ג. 1.70 מ' ומבנה צר מאוד יחסית.
נקלעתי לאתר הזה לפני שנה בערך והבנתי שלא הבנתי (בעיקר בנוגע לעצימות) בערך כלום. אחרי תקופה של FBW , התחלתי TM ולאחרונה קשה לי מאוד להוסיף משקל למוט. נראה לי רלוונטי לציין שמידי פעם אני מפספס בסביבות שבוע של אימונים (נסיעות לחו"ל).
בן 43 ומשקל גוף נוכחי 73.
בסה"כ, אפשר להגיד שהדבר היחיד שאתה באמת מפגר בו זה הסקוואט. בפרס ומתח אתה במצב לא נורא ואיום ובדדליפט עושה רושם שאתה בכיוון הנכון. בהתחשב בזה, אני לא חושב שמה שתוקע אותך בסקוואט זאת בעיית התאוששות (אל תכניס את הגיל לעניין, מתאמנים איתי אנשים מבוגרים משמעותית שהיו צוחקים לך בפנים על דבר כזה). רוב הסיכויים שזה או טכניקה או פחד מהמשקלים.
מה המשקל המקסימלי שעשית איתו 5*5 בסקוואט?
לדעתי תעשה סתם תכנית AB בסיסית אם אתה לא רוצה להיות מקובע לSS, אני עם תכנית AB מתקדם מאימון לאימון בכל תרגיל חוץ ממתח שאני לא מתקדם בכלל :\
נראה לי לא התקדמתי במתח איזה שנה וחצי (טוב האמת לא ניסיתי ממש, מה גם שאני שמן זה פקטור משמעותי במתח, גם המפרק כף יד מגביל אותי מאוד ואני כבר לא עושה מתח חצי שנה [נשמע כמו בכי מר]).
מחפש תובנות כלשהן ממי שקרא/מכיר היטב, ביחוד בקונטקסט של אלטרנטיבה
ל TM עבור מישהו (כמוני) שדי מתקשה להוסיף משקל על המוט באופן קבוע ורציף.
מישהו ניסה באופן אישי?