הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יצאתי מהחדכ בגלל עומס

• פותח/ת השרשור 123kido
  • פורסם בתאריך

123kido

משתמש מתחיל
219
22
נק' מוניטין:
68
219
22
הלכתי לחדכ היום וכל המכשירים היו תפוסים. תבינו כמה שזה נשמע פתטי כדי להתכונן לסקוואט ודדליפט אני צריך להתכונן נפשית יום לפני והלחכות חצי שעה הזה פשוט הורס את הכל,70% שאני לא יצליח את הסטים. אז פשוט יצאתי מהמכון ועכשיו אני מרגיש חרא.

למשהו זה קרה? איך הייתם מתמודדים עם זה? כמה ישפיע היום מנוחה הזה על ההתקדמות שלי?

זה לא ישפיע על ההתקדמות שלך בכלל, אבל אתה חייב ללמוד לעבוד בזריזות ויעילות, זה לא המכון שלך
אם המכון שלך בעייתי אז לך לשם בשעות אחרות, או שתחליף מכון, אין באמת יותר מדי אופציות אחרות

כמה ישפיע היום מנוחה הזה על ההתקדמות שלי?
יום אחד לא ישפיע. אם זה חוזר על עצמו כל שבוע/כמה פעמים בשבוע אז זה עלול להשפיע.
70% שאני לא יצליח את הסטים.
מה הכוונה?
וכמו שאמרו מעליי, אין לך הרבה אופציות. או שתבוא בשעות שאין עומס, או שתחליף מכון או שתקנה הביתה את כל הציוד שצריך.

תסתכל מה הם השעות ביום יום שהמכון שלך פחות עמוס ותבדר טת הלוח זמנים שלך לפי זה ותלך בשעות האלה.

גם לי זה קרה, באתי למכון והיה עמוס באמת - לקחתי את הדברים והלכתי. הרגשתי רגשות אשמה כאלה מוזרות אבלהבנתי שלבוא בזמן שבאתי זה לא מתאים והתחלתי לבוא בשעות הבוקר / ערב המאוחרות שעה וחצי לפני שסוגרים

אני לא מבין אותכם מה זה השטויות האלה??? אתם גברים או בחורות???
"היה עמוס אז הלכתי" .. "חפש שעות שלא עמוס"... "תחליף מכון או תקנה ציוד בייתי"...
פיזדץ....... מה הבעיה להיכנס עם מישהו לסטים ביחד?
אני אישית לא מעניין אותי מפוצץ לא מפוצץ לבן אדם יש 2 דקות על השעון לגמור תסטים ולפנות תמכשיר ומי שמכיר אותי יעיד שההוא יקבל צרחה של 250 דציבל ואולי גם דאמבל לפנים
תגדלו שק ביצים 🤦‍♂️

"היה עמוס אז הלכתי" .. "חפש שעות שלא עמוס"... "תחליף מכון או תקנה ציוד בייתי"...
אני אישית לא מעניין אותי מפוצץ לא מפוצץ לבן אדם יש 2 דקות על השעון לגמור תסטים ולפנות תמכשיר ומי שמכיר אותי יעיד שההוא יקבל צרחה של 250 דציבל ואולי גם דאמבל לפנים
תגדלו שק ביצים 🤦‍♂️
מה הקשר? אני אישית אוהב להתאמן כשאין מכון מפוצץ. אוהב להתאמן בשקט ולא עם עוד 20 איש מסביבי.. ולחץ של לסיים או לא יודע מה
אני בא להנות לא להיכנס למגננה או להספיק לעשות משהו או לא יודע מה.. לי נוח להיות במכון רגוע ולא עם מיליון איש מסביבי

לא יודע מה הסיבות שלו, אני הלכתי מסיבה שלא אוהב מכון מפוצץ

תעשו סט סט , מה הבעיה ,
אפילו אם לחוץ לך תעשו כל אחד 2 סטים

upload_2017-1-12_12-59-25.png

לא בעיה להכנס עם מישהו אם יש בנאדם אחד, כשהתאמנתי בטכניון היו מצבים שיש 6 אנשים על הכלוב היחיד שם, אתה יכול להכנס אבל זה לוקח מלא זמן.

תגדלו שק ביצים 🤦‍♂️

זה אולי עובד על כמה ילדים שמנסים להתאמן וקצת מבוהלים מאדם שצועק, אבל אם היית בא אליי או לאחד החברים שלי בצורה כזאת ״מאיימת״ באמת היית מקבל דאמבל לפנים.
אתה יכול להגיד למישהו לסיים את הסט שלו?! אני למשל לוקח לפעמים גם 4-5 דקות בין סטים ביום של עצימות, מי נתן לך את האפשרות להאיץ בי?
הרבה פעמים קורה שאנשים ניגשים אליי ושואלים עוד כמה זמן אני מסיים ואני מציע בשמחה שייכנסו איתי לסטים ואפילו אעזור להם להוריד/להוסיף משקל, אבל לבוא בגישה של ״יאללה תפנה את זה כמה אתה נח״ באמת יגרום למישהו לקבל דאמבל לראש.

תגדלו שק ביצים 🤦‍♂️
באמת שפחדתי לרגע אחי.. אתה נשמע דיי מאיים

לא יותר פשוט לבקש להכנס עם מישהו ביחד? נכון שייקח לך יותר זמן לארגן לעצמך כל סט וזה מבאס אבל זה עדיף מאשר לשרוף 40-50 דקות עד שאתה מתחיל את האימון

Back
למעלה תחתית