הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיתוח חזה

FishnZone

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אני מתאמן כשנתיים, ואני לא רואה שיפור משמעותי בחזה, אני אובד עצות...
אני עושה 6 תרגילים (עליון עם משקולות, בנץ, פרפר בשכיבה, תחתון, כבלים ולסיום מקבילים), כל התרגילים 6 חזרות 4 סטים עם המשקלים הכי גבוהים שאני יכול לעשות.
מה אני מפספס? אני עושה יותר מידי?

• פותח/ת השרשור
כנראה. (כמו רוב המתאמנים)

מה משקלי העבודה בלחיצת חזה?
עליון עם משקולות - 30KG כל יד
בנץ - 100KG
פרפר בשכיבה - 24KG
תחתון - 20KG כל יד (אני עושה בשיפוע שלילי, הבנתי שזה לא בריא כי כל הדם זורם לראש אבל אני קונה הכל במטרה לפתח את החזה)
כבלים - 25KG
מקבילים - מוסיף עלי 20KG

אני שוקל 70 וגובה 1.70

עליון עם משקולות - 30KG כל יד
בנץ - 100KG
פרפר בשכיבה - 24KG
תחתון - 20KG כל יד (אני עושה בשיפוע שלילי, הבנתי שזה לא בריא כי כל הדם זורם לראש אבל אני קונה הכל במטרה לפתח את החזה)
כבלים - 25KG
מקבילים - מוסיף עלי 20KG

אני שוקל 70 וגובה 1.70
ללחוץ 100 על מ.ג 70 זה יפה.

תפרסם את תוכנית האימונים המלאה שלך.
אתה עושה פרס?

אתה צריך להתחיל לשקול לבנות התקדמות . בין אם זה שבוע קל ולאחר מכן שבוע קשה (עם תוספת של 2.5 קילו) או אפילו התקדמות חודשית.
מיצית את ההתקדמות הלינארית שלך ומעתה כל ניסיון שלך לעבור את השיא ולתת עוד אימון עם 100 ועוד אימון עם 100 רק יגרום לך לפציעות.

• פותח/ת השרשור
ללחוץ 100 על מ.ג 70 זה יפה.

תפרסם את תוכנית האימונים המלאה שלך.
אתה עושה פרס?
תודה, מה זה פרס? (אני די גרוע בשמות של התרגילים)

בעקרון אני עושה AB ארבע פעמים בשבוע.
A:
חזה - חזה עליון (דמבלים 30), בנץ פרס (100), פרפר בשכיבה עם דמבלים (24), חזה תחתון עם דמבלים (20), כבלים (25), מקבילים (20)
יד קדמית - ישיבה עם דמבלים (20 + 16 סופר סט), מוט W (25), פטישים (18), כבלים (35), דרופ סט (20,16,12,8)
רגלים - סקווטים (60), לג פרס (100), פשיטה (60)

B:
גב - עליות כוח, מתח עם משקל (20), חתירה (110), פול אובר (30)
יד אחורית - מוט W (70), לחיצה צמודה (60), כבלים (30) ותרגיל נוסף עם כבלים (30)
כתפיים - טרפזים (30), לחיצה כלפי מעלה (60), והרמת ידיים לגובה הכתף (10)

כל האימונים לפי הסדר שרשמתי כאן, 4 סטים של 6-8 חזרות.
בטן אני עושה כל יום כ 5 תרגילים, אני ממש לא חזק בשמות של התרגילים אז אני מקווה שתבין ממה שרשמתי משהו.

אתה צריך להתחיל לשקול לבנות התקדמות . בין אם זה שבוע קל ולאחר מכן שבוע קשה (עם תוספת של 2.5 קילו) או אפילו התקדמות חודשית.
מיצית את ההתקדמות הלינארית שלך ומעתה כל ניסיון שלך לעבור את השיא ולתת עוד אימון עם 100 ועוד אימון עם 100 רק יגרום לך לפציעות.
אשמח להסבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית