הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בסקוואט

DeyTsaov

משתמש מתחיל
52
7
נק' מוניטין:
7
52
7
קאנטרי קלאב עפולה
שלום חברים.
הייתה לי תקופה ארוכה שבה עשיתי תוכנית SS (ללא דדליפט בגלל סיבות כאלה ואחרות), ובשלב מסוים נפצעתי ברגל מאימוני ריצה שעשיתי. לאחר תקופה של כחצי שנה שלא אימנתי רגליים חזרתי להסקוויט (באוגוסט זה היה אם אני לא טועה), עבדתי על עומק שלא היה לי בעבר, התחלתי עם משקל נמוך של 50 ק"ג ועליתי ל80- ופה נתקעתי כבר שבועיים בערך וריסט לא עזר, ואז עברתי לSS, הפעם כן עם דדליפט.
אני עולה מעולה בכל התרגילים, אך בסקוואט אני תקוע כבר שבועיים+ על 95-100 לצערי. עשיתי ריסט באותו האימון שנתקעתי לראשונה, וחזרתי לאותו המשקל ללא אפשרות לעלות.
אין לי הרבה רעיונות למה זה ככה, אני מקפיד על שעות שינה, התאוששות, תזונה, אימונים סדירים...
יש עצות וטיפים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דרך יוטיוב.
ופרסם את הלינק.

הסרטון צולם לשם בדיקת עומק, בכל חזרה ירדתי מעט פחות (עד שבשלישית לא שברתי מקביל בכלל בטעות) על מנת למצוא את העומק האופטימאלי, כי היו לי הרבה סטים שנהרסו מהסיבה שירדתי יותר מידי למטה.
הזווית כאן קצת בעייתית אבל זה מה שיש לי כרגע, אצלם חדש באימון הבא אם יהיה צורך.

כמה משקל זה?
נראה כמו היי בר..אני טועה?
אם באמת היי בר אז תשיג נעלי הרמת משקולות או שתעבור ללאו בר ותוכל להסתפק בנעליים שטוחות. לעבוד יחף מבחינתי זה דבר זמני.
אחרי שתיסגר על סוג הסקוואט שאתה עושה נראה איך מתקנים את הטכניקה.
בכל אופן הסט הנ"ל נראה קל.

• פותח/ת השרשור
כמה משקל זה?
נראה כמו היי בר..אני טועה?
אם באמת היי בר אז תשיג נעלי הרמת משקולות או שתעבור ללאו בר ותוכל להסתפק בנעליים שטוחות. לעבוד יחף מבחינתי זה דבר זמני.
אחרי שתיסגר על סוג הסקוואט שאתה עושה נראה איך מתקנים את הטכניקה.
בכל אופן הסט הנ"ל נראה קל.
יש כאן 80 אני חושב, כפי שציינתי צילמתי את זה במהלך החימום פשוט, בגלל זה הסט נראה קל.
אני עושה היי באר, עם לואו באר אף פעם לא הסתדרתי האמת... על איזה נעליים אתה ממליץ? אולסטאר שטוחות פשוטות?

לא.
הטכניקה לקוייה והרבה בגלל שאתה לא עם נעל מתאימה.
אתה צריך נעל להרמות אולימפיות אלו נעליים עם הגבהה בעקב שתעזור לך לשמור על יציבות במהלך התנועה.

• פותח/ת השרשור
לא.
הטכניקה לקוייה והרבה בגלל שאתה לא עם נעל מתאימה.
אתה צריך נעל להרמות אולימפיות אלו נעליים עם הגבהה בעקב שתעזור לך לשמור על יציבות במהלך התנועה.
אשמח לדגשים ספצפיים שבינתיים אוכל לעבוד עליהם עד שאקנה נעליים, כי אין לי אפשרות כלכלית כזאת כרגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית