הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר ירידה במשקל באופן מוחלט

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מלאו שלושה שבועות של חיטוב. שום דבר לא חדש או יוצא דופן בדרך.
מאז ששקלתי 120 עם מאזן הורמונלי דפוק, לא חוויתי תקיעות כאלה של חוסר תזוזה מוחלט ועוד על ההתחלה.
ממלוא השבוע הראשון לחיטוב שקלתי 98 בדיוק, וכך שקלתי גם היום.
לפני החיטוב הזה הייתי בהשמנה די אינטנסיבית בגלל אכילה גרועה.

קשה לי להאמין ביציאה לניטרלי מהסיבה הפשוטה שלפני החיטוב הגוף לא היה הרי בסטרס,
אז מה צריך בעצם לשנות?

חושב לעשות פרופיל הורמונלי. עוד עצות?

@Daniel Barack @Mike

אם שמרת על תזונה ואימונים באופן מסודר, אז כנראה יש לך תקיעה מטבולית ואתה לא שורף מספיק קלוריות במנוחה.. אני הייתי מנסה t4 בשילוב צום של 16:8. אתה בטח מכיר.

כנראה שעקב כל גלי העליה/ירידה שביצעת, הרמות ההורמונליות שלך הפכו לרגישות. בעצם, הגוף שלך נכנס מהר לסטרס ומוריד מהר מאוד את חילוף החומרים

לרוב הפתרון הטוב ביותר הוא לשמור תקופה ארוכה על מאזן נייטרלי. לשלב כמובן גם ספורט בהתאם ומנוחה מספקת
סליחה שאני מספים והשאלה לא קשורה אבל אתה מנהל פה ואני חייב תשובה זריזה

אני תכף יוצא לאימון ואני שותה בערב וקראתי פעם שהאימון לא אפקטיבי ביום ששותים זה נכון ?

באופן כללי צריכה מוגזמת של אלכוהול אינה בריאה לשום אספקט בחיים, בטח שלא לביצועים ספורטיביים. עם זאת, כמות קטנה ונשלטת אחת לתקופה ארוכה אינה משפיעה.

תנסה Alternate Day fasting, יום אוכל 2.5 גרם לקג משקל גוף חלבון בלבד(ומוסיף פעילות שזה יהיה פחות מ25% קלוריות), יום אוכל במאזן נייטרלי או במינוס עד 300 קלוריות(יום אימון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית