הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל מ-0

• פותח/ת השרשור Zorg
  • פורסם בתאריך

Zorg

משתמש מתחיל
252
17
נק' מוניטין:
17
252
17
שלום לכולם,

אחרי התחבטויות של שנים קריאה של מאמרים החלטתי לעשות את הצעד.
הגעתי למשקל שעובר את הBMI התקין והאי נוחות גרם לי להחליט לעשות סוויצ'
הייתי בפגישה בהולמס פלייס גרנד קניון ובשבוע הבא אני מתכוון לסגור איתם.
אחרי קריאת תגובות של אנשים, הבנתי שהמכון יותר של "זקנים" ופחות לחבר'ה של פתוח גוף.
המכון קרוב למקום עבודתי וזו הסיבה שבחרתי בו (בנוסף לכל מה שהוא מציע והגודל שלו) מכיוון שלא אצטרך "להגיע לשם במיוחד" אלא הוא נמצא בדרך לביתי.
בנוסף עימתתי את העניין שבאמת רוב האוכלוסייה שם מבוגרים אבל מבחינתי זה ייתרון מהסיבה שכל המפותחי גוף לא יסתכלו ולא ארגיש לא בנוח עם עצמי.
בנוסף, כדי לא "ליפול" אני מעוניין לעשות צעדים קטנים אך בטוחים שיגמרו לי לרצות להמשיך לחיות בדרך הזאת ולהתמיד עם ההגעה לחדר כושר (מה שהרבה נופלים ומוותרים). את תוכנית האימונים אקבל כשארשם לחדר כושר וכמובן שאשתף אתכם לשמוע את דעתכם.
המטרה שלי היא להוריד את השומן העודף ממני ולהגיע למצב של קוביות (בתקווה שזה יתאפשר..)
קצת נתונים עליי:
בן 27 גובה: 1.73 משקל: 86.8 אחוז שומן: 33% מסת שריר: 56kg מסת עצם(אם זה משנה): 3kg

מצורפים תמונות של הגוף.
ניתן לראות שיש לי מלבד הבטן "צדדים" ולאחר קריאת המאמרים שוקל אם החזה שלי משתייך ל"גינקומסטיה" או שאולי לא?

בנוסף, אחרי קריאת מאמרים בעניין של תזונה ראיתי שעבור המשקל שלי לצריכת המזון היומית גבוה בהרבה ממה שאני צורך..
אני מתבסס על 2.5 ארוחות מזון ביום וכנראה שאצטרך לשנות אותן אבל השאלה אם אני צריך לאכול יותר ממה שאני אצורך עכשיו או לא
ככה בדר"כ נראה סדר היום שלי מבחינת אכילה:
בבוקר: קפה
ארוחת 10: מעדן
צהריים-ערב(בממוצע אני אוכל בשעה 3-4): פסטה/אורז וכאלה
ערב-לילה (במומצע בשעה 8-9): דגנים או עוד פסטה לדגומא. הרבה פעמים לא אוכל את הארוחה הנ"ל.
בנוסף, מלבד בסופי שבוע, לרוב אין בתפריט אצלי כמעט ירקות/פירות.
ולצערי החולשה שלי זה למלוחים.. חטיפים וצ'יפס בעיקר.
לגבי שתייה מתוקה, די הפסקתי עם זה לפני שנה.. אני צורך בעיקר סודה נקייה ובשבתות שותה שתייה מתוקה.
אני יודע שאני ממש לא אוכל בריא, ואם אני נכנס למסלול חיים ודרך חדשה אני מוכן לוותר על כל הלא בריא הזה..
אני לא יודע עד כמה קל יהיה לי לספור קלוריות במדוייק, להסתכל על טבלת ערך תזונתי ולדעת מה אני מכניס לבטן ולמנוע מראש זה יותר קל.

בנוסף, אני מתחבט עם עצמי בעניין אבקת חלבון/גיינר וכאלה שכבר ממש בלבלו אותי ואין לי מושג אם יש לי צורך בהם אז אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בדברים ולהתאים לי במידת הצורך את האבקה המתאימה עבורי על סמך הנתונים.

תודה לכולם על העזרה וסליחה על החפירה.
השתדלתי לכתוב מכל הלב ולחשוף את כל מה שיכולתי כדי שבסופו של דבר אשיג את התוצאות הכי טובות עבורי.

אז שוב, תודה לכולם!

IMAG3316.jpg
IMAG3318.jpg
IMAG3319.jpg

שלום לכולם,

אחרי התחבטויות של שנים קריאה של מאמרים החלטתי לעשות את הצעד.
הגעתי למשקל שעובר את הBMI התקין והאי נוחות גרם לי להחליט לעשות סוויצ'
הייתי בפגישה בהולמס פלייס גרנד קניון ובשבוע הבא אני מתכוון לסגור איתם.
אחרי קריאת תגובות של אנשים, הבנתי שהמכון יותר של "זקנים" ופחות לחבר'ה של פתוח גוף.
המכון קרוב למקום עבודתי וזו הסיבה שבחרתי בו (בנוסף לכל מה שהוא מציע והגודל שלו) מכיוון שלא אצטרך "להגיע לשם במיוחד" אלא הוא נמצא בדרך לביתי.
בנוסף עימתתי את העניין שבאמת רוב האוכלוסייה שם מבוגרים אבל מבחינתי זה ייתרון מהסיבה שכל המפותחי גוף לא יסתכלו ולא ארגיש לא בנוח עם עצמי.
בנוסף, כדי לא "ליפול" אני מעוניין לעשות צעדים קטנים אך בטוחים שיגמרו לי לרצות להמשיך לחיות בדרך הזאת ולהתמיד עם ההגעה לחדר כושר (מה שהרבה נופלים ומוותרים). את תוכנית האימונים אקבל כשארשם לחדר כושר וכמובן שאשתף אתכם לשמוע את דעתכם.
המטרה שלי היא להוריד את השומן העודף ממני ולהגיע למצב של קוביות (בתקווה שזה יתאפשר..)
קצת נתונים עליי:
בן 27 גובה: 1.73 משקל: 86.8 אחוז שומן: 33% מסת שריר: 56kg מסת עצם(אם זה משנה): 3kg

מצורפים תמונות של הגוף.
ניתן לראות שיש לי מלבד הבטן "צדדים" ולאחר קריאת המאמרים שוקל אם החזה שלי משתייך ל"גינקומסטיה" או שאולי לא?

בנוסף, אחרי קריאת מאמרים בעניין של תזונה ראיתי שעבור המשקל שלי לצריכת המזון היומית גבוה בהרבה ממה שאני צורך..
אני מתבסס על 2.5 ארוחות מזון ביום וכנראה שאצטרך לשנות אותן אבל השאלה אם אני צריך לאכול יותר ממה שאני אצורך עכשיו או לא
ככה בדר"כ נראה סדר היום שלי מבחינת אכילה:
ערב-לילה (במומצע בשעה 8-9): דגנים או עוד פסטה לדגומא. הרבה פעמים לא אוכל את הארוחה הנ"ל.
בנוסף, מלבד בסופי שבוע, לרוב אין בתפריט אצלי כמעט ירקות/פירות.
ולצערי החולשה שלי זה למלוחים.. חטיפים וצ'יפס בעיקר.
לגבי שתייה מתוקה, די הפסקתי עם זה לפני שנה.. אני צורך בעיקר סודה נקייה ובשבתות שותה שתייה מתוקה.
אני יודע שאני ממש לא אוכל בריא, ואם אני נכנס למסלול חיים ודרך חדשה אני מוכן לוותר על כל הלא בריא הזה..
אני לא יודע עד כמה קל יהיה לי לספור קלוריות במדוייק, להסתכל על טבלת ערך תזונתי ולדעת מה אני מכניס לבטן ולמנוע מראש זה יותר קל.

בנוסף, אני מתחבט עם עצמי בעניין אבקת חלבון/גיינר וכאלה שכבר ממש בלבלו אותי ואין לי מושג אם יש לי צורך בהם אז אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בדברים ולהתאים לי במידת הצורך את האבקה המתאימה עבורי על סמך הנתונים.

תודה לכולם על העזרה וסליחה על החפירה.
השתדלתי לכתוב מכל הלב ולחשוף את כל מה שיכולתי כדי שבסופו של דבר אשיג את התוצאות הכי טובות עבורי.

אז שוב, תודה לכולם!

צפה בקובץ המצורף 37853 צפה בקובץ המצורף 37852 צפה בקובץ המצורף 37851
שיהיה בהצלחה!
תשמע אתה תרצה לרדת בשומן ולשמר כמה שיותר שריר לכן אתה צריך לקרוא על איך לבנות תפריט מתאים לכך כי מעדן או דגנים לא יעזרו לך בשום דבר... תקרא את מה שהבחור מעליי שלח לך יש שם את כל המידע לאיך להתחטב או בכללי לפתח גוף.

גיינר זה לא משהו שאתה צריך או תצתרך אי פעם. אבקת חלבון דווקא יכולה לעזור. לא נראה שאתה אוכל מספיק חלבון. אתה צריך לאכול פי 2 ממשקל הגוף, במקרה שלך 180 גרם חלבון. אם אתה באמת רוצה לעשות הכל כמן שצריך אני מציע לך להתחיל תכנית של כל הגוף 3 פעמים בשבוע תוך כדי שאתה קודם כל שם לב שהטכניקה שלך טובה כמה שאפשר ומעלה משקל בכל התרגילים מאימון לאימון. תקנה לך משקל ותשקול את האוכל שלך ותוריד אפליקציה שנקראת "קלוריות" ותכניס לשם כל מה שאתה אוכל. זה נשמע קצת מסובך אבך זה לא כל כך קשה. תחשב את הצריכה הקלורית היומית שלך ותאכל פחות מזה בערך 300 קלוריות תוך כדי שאתה נשקל ובודק שאתה יורד חצי קילו לפחות בשבוע. כשתתקע באותו משקל, תוריד עוד 100-200 קלוריות עד שתגיע למשקל/אחוז שומן רצוי. תכתוב בגוגל חישוב צריכת קלוריות יומית ותראה באחד מהראשונים עמוד שבו אתה מכניס נתונים וזה מחשב לך אוטומטית ואתב אוכל 300 קלוריות פחות מזה כמו שאמרתי. שים לב שבאפליקציה "קלוריות" אתה מתחיל כל יום ממינוס ואם אתה מתכוון לאכול 2000 ביום והמינוס הוא 300 אז תציב במטרה 1700. אה וממליץ לך להוריד אפליקציה שנקראת jefit ולרשום שם את האימון, התגילים והמשקל כל אימון ככה שיהיה לך מעקב. שיהיה המון בהצלחה ומקווה שעזרתי.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על התשובות!

על הפנים. מה שאני רואה מבחינת אוכל כאן זה:
בוקר: כלום
ארוחת 10: כלום
צהריים-ערב: פחמימות וזהו
ערב-לילה: עוד פחמימות או כלום.
תקרא את המאמר ששמו לך כאן ותרכיב תפריט מאוזן עם מספיק חלבון ושומן. תחשב את ה RMR שלך ואני מציע לאכול כמה שבועות במאזן קלורי נטרלי ואז לעבור לגרעון קטן. קח תכנית אימון FBW ותבצע אותה 3 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה, קראתי את מדריך מס' פעמים על מנת להבין ועשיתי את החישוב, השאלה איך מפה אני מתחיל לבנות לעצמי תפריט..?
תודה!

תודה רבה על התשובה, קראתי את מדריך מס' פעמים על מנת להבין ועשיתי את החישוב, השאלה איך מפה אני מתחיל לבנות לעצמי תפריט..?
תודה!
יש אתר שנקרא foodsdictionary תרשום בגוגל ושם יש מחשבון קלוריות. האתר הוא אתר ישראלי ובין הטובים שיש לחישוב קלוריות ושאר הערכים.

Back
למעלה תחתית