עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יהיה 55-56 אין סיבה שלאיותר עקרוני הקבא מאשר הדפר.
אפשר גם?תרגע אתה לא גאון או משהו...
אני עם 90 55 ואני מכין קפה עד 12
השאלה כללית כי אני צריך תשובה כללית, אני באמת יודע 0 על הצבא ואני רוצה לצאת מהצבא עם משהו שיעזור לי ולא אני אעזור לצבא יותר כמו הקרביים שבסופו של דבר משתחררים עם ההרגשה שהם עשו שירות משמעותי ומה הלאה?יתכן גם קב"א 54 עם דפ"ר 90.
בכל מקרה זה לא כזה משנה, כי גם ככה השאלה שלך מטומטמת מרוב שהיא כללית, לאף אחד אין מושג מה השאיפות שלך בנוגע לשירות ולאזרחת, מה המשמעות של "יעזור לי לאזרחות" בשבילך, איפה אמרת בצו שתעדיף לשרת, נתונים נוספים שיכולים להשפיע (מקצועות בגרות, קומבינות מבפנים), איזה זימונים תקבל (יש זימונים שמדלגים מחזור/שנתון).
אני פחות מעדיף קרבי, זה לא שאני לא רוצה קרבי בשום צורה אני כן נמשך לזה ברמה מסוימת אבל גם מה שאמרתי וגם מדינה שמפקירה חיילים כמו את אלאור עזריה, אני לא רוצה להתגייס לשירותיה כלוחםאתה חושב עקום לגמרי.
אתה לא צריך לחפש נטו משהו שיקדם אותך באזרחות, כי בסוף תלך למקצוע שלא מעניין אותך(סתם דוגמה, מחשבים), תחתום קבע, תזרום ומפה לשם תעשה עבודה שאתה לא אוהב ותקוע בה בגיל 30. לא הכל זה להתקדם באזרחות והחיים הם לא מירוץ, מי שבגישה כזו לא נהנה לרגע.
בכל מקרה, לא רוצה להתיפייף, אבל המטרה העיקרית שלך בצבא ממש לא צריכה לעשות משהו שיעזור לך באזרחות.
אנשים הולכים לקרבי כי הם רוצים להגן על המדינה שהם גדלו בה, מה גם, שהרבה דברים יתרמו לך לאזרחות בצורה עקיפה ולא ישירה.
מזל שיש לך עכשיו תירוץ לא להיות קרביאני פחות מעדיף קרבי, זה לא שאני לא רוצה קרבי בשום צורה אני כן נמשך לזה ברמה מסוימת אבל גם מה שאמרתי וגם מדינה שמפקירה חיילים כמו את אלאור עזריה, אני לא רוצה להתגייס לשירותיה כלוחם
....מדינה שמפקירה חיילים כמו את אלאור עזריה
להשיג ג'וב כזה זה בדיוק ההגדרה של גאון.תרגע אתה לא גאון או משהו...
אני עם 90 55 ואני מכין קפה עד 12
גם אני התחלתי "מאפס" אחרי הצבא, אז מה?השאלה כללית כי אני צריך תשובה כללית, אני באמת יודע 0 על הצבא ואני רוצה לצאת מהצבא עם משהו שיעזור לי ולא אני אעזור לצבא יותר כמו הקרביים שבסופו של דבר משתחררים עם ההרגשה שהם עשו שירות משמעותי ומה הלאה?
השאיפות זה שכשאני יצא מהצבא אני לא יתחיל מ0 (למשל אח שלי יצא מהצבא להתחיל לעבוד בתחום המחשבים)
מקומבן מהמילה קב"ן 😛להשיג ג'וב כזה זה בדיוק ההגדרה של גאון.
מפקירה חיילים ? איזה מן חייל יורה בבן אדם גוסס על הרצפה , אחרי שהגיע אחרי רבע שעה לאירוע ? ועוד אחרי זה מצדיק את עצמו במקום להראות שהוא מבין שהוא טעה וכנראה לא היה קורה לו יותר מדיאני פחות מעדיף קרבי, זה לא שאני לא רוצה קרבי בשום צורה אני כן נמשך לזה ברמה מסוימת אבל גם מה שאמרתי וגם מדינה שמפקירה חיילים כמו את אלאור עזריה, אני לא רוצה להתגייס לשירותיה כלוחם
נכון, צבא במדינה דמוקרטית לא אמור לעשות כלום לחיילים שלו, הם הרי קדושים, שיירו במי שבא להם, כמה שבא להם ומתי שבא להם.אני פחות מעדיף קרבי, זה לא שאני לא רוצה קרבי בשום צורה אני כן נמשך לזה ברמה מסוימת אבל גם מה שאמרתי וגם מדינה שמפקירה חיילים כמו את אלאור עזריה, אני לא רוצה להתגייס לשירותיה כלוחם
מניסיון של המיונים לשם , צריך הרבה מעבר ל5 יחל מחשביםמלבד מסלול גאמ"א סייבר (שבשבילו חובה ללמוד לפחות 5 יח"ל מחשבים).
איך זה הגיוני שאני יותר חכם וקיבלתי רק 53גם אני עם 56 90 הייתי בתפקידים זבל.. סבלתי הרבה
כי קבא לא בנוי רק מדפר.איך זה הגיוני שאני יותר חכם וקיבלתי רק 53