התכוונת יורה במחבל שבא לרצוח חיילים ולא הצליח ...איזה מן חייל יורה בבן אדם גוסס על הרצפה
באמת חייל חצוף, המחבל היה צריך להגיע לבית חולים כדיי שיטפלו בו ואז לבית סוהר ששם יקבל מיטה וארוחות חמות ואולי אפילו יעשה תואר על חשבוני ועל חשבונך ...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונת יורה במחבל שבא לרצוח חיילים ולא הצליח ...איזה מן חייל יורה בבן אדם גוסס על הרצפה
זה פשוט לא נכון.יעשה תואר על חשבוני ועל חשבונך ...
מה אתה מבלבל אותו עם עובדות.זה פשוט לא נכון.
הדיון סביב המקרה הוא לא האם מגיע/לא מגיע למחבל לחיות. העניין הבעייתי הוא זה שהחייל ירה במחבל מנוטרל על הרצפה כשלא הייתה שום סכנה, דבר כזה פשוט לא קורה במדינה דמוקרטית (לא מתאים לך? נהדר, אתה יותר ממוזמן להקים מחדש את גרמניה הנאצית ולחיות שם באושר ועושר).התכוונת יורה במחבל שבא לרצוח חיילים ולא הצליח ...
באמת חייל חצוף, המחבל היה צריך להגיע לבית חולים כדיי שיטפלו בו ואז לבית סוהר ששם יקבל מיטה וארוחות חמות ואולי אפילו יעשה תואר על חשבוני ועל חשבונך ...
בנוסף(או במילים אחרות), יש חוק, אם כל אחד לוקח את החוק לידיים למה יש חוקים ולמה יש דמוקרטיה?מה אתה מבלבל אותו עם עובדות.
אמרו לו, זה אומר שזה בטוח נכון.
הדיון סביב המקרה הוא לא האם מגיע/לא מגיע למחבל לחיות. העניין הבעייתי הוא זה שהחייל ירה במחבל מנוטרל על הרצפה כשלא הייתה שום סכנה, דבר כזה פשוט לא קורה במדינה דמוקרטית (לא מתאים לך? נהדר, אתה יותר ממוזמן להקים מחדש את גרמניה הנאצית ולחיות שם באושר ועושר).
חיילים לא יכולים פשוט לדפוק כדור בראש למי שבא להם מתי שבא להם, הם לא שופטים ומוציאים להורג.
מי שאחראי לגזר דינו של המחבל זה בית המשפט, לא חייל.
אני באמת לא מבין איך אנשים לא מבינים מה לא בסדר במקרה הזה, זה יוצא דופן אפילו לחברה הישראלית.
תיקנתי.צודקים חברים, לפני שעוברים על החוק צריך לחשוב כמה פעמים...
חחח אל תדאג אני לא עד כדי טיפשמזל שיש לך עכשיו תירוץ לא להיות קרבי
בכל מקרה אם אתה מחפש מקום שיעזור לך באזרחות זה בעיקר יחידות טכנולוגיות במודיעין. אבל בשביל להגיע לתפקיד טוב אתה צריך ידע במחשבים. רק בראיונות תשתדל לא להגיד את ״הסיבה״ שבגללה לא רצית קרבי או שאתה מחפש תפקיד שיעזור באזרחות. יבעטו אותך משם מהר מאוד
לא אומר שזה כזה נורא אבל אני מעדיף משהו שכן יעזור ליגם אני התחלתי "מאפס" אחרי הצבא, אז מה?
מי אמר שאני לא מעוניין במחשבים? ואני כן לומד 5 יחל מחשבים.נכון, צבא במדינה דמוקרטית לא אמור לעשות כלום לחיילים שלו, הם הרי קדושים, שיירו במי שבא להם, כמה שבא להם ומתי שבא להם.
חוקים ונהלים? מי המציא את השטות הזו, תביאו אותו אלי אני אדפוק לו כדור בראש.
אל תמציא דברים, אם אתה לא רוצה להיות קרבי מסיבות מסוימות, זה בסדר, אבל אל תדבר שטויות.
תפקידים שיעזרו מאוד באזרחות הם תפקידי מחשבים, טיס ועתודה. רוב תפקידי המחשבים הם לאנשים בעלי פרופיל עורפי בלבד (לפעמים מתקבלות בקשות חריג), מלבד מסלול גאמ"א סייבר (שבשבילו חובה ללמוד לפחות 5 יח"ל מחשבים).
אם אתה לא מתחבר לתחום המחשבים, זה מטומטם לנסות לקבל תפקיד כזה בצבא ואז לעבוד במשהו שבכלל לא מעניין אותך.
יש לי דוד בדרגה גבוהה בצבא (באמת לא יודע אם הוא יכול/לא יכול לעזור)איי צבא.. אם אין לך היסטוריה צבאית במשפחה לא תצליח להבין ולכוון לשום מקום טוב כמלשב
גם אני עם 56 90 הייתי בתפקידים זבל.. סבלתי הרבה
בטח לא אני.מי אמר שאני לא מעוניין במחשבים? ואני כן לומד 5 יחל מחשבים.
אבל, בכל מקרה לא נכנס פה לדיון אלאור עזריה עזוב
די, פשוט די.אלוהים יעזור לנו, פלא שכל שבוע יש כאן פיגועים...
צודקים חברים, לפני שהורגים מחבל צריך לחשוב כמה פעמים...
איזה דרגה ? בהחלט יכול לעזור תלוי מה הוא עושה ומה אתה רוצהמי אמר שאני לא מעוניין במחשבים? ואני כן לומד 5 יחל מחשבים.
יש לי דוד בדרגה גבוהה בצבא (באמת לא יודע אם הוא יכול/לא יכול לעזור)
לא יודע איזה דרגה, משהו עם אלוף (אני פשוט לא זוכר יש איזה 6 דרגות כאלה)איזה דרגה ? בהחלט יכול לעזור תלוי מה הוא עושה ומה אתה רוצה
בקשר למחשבים , אתה כנראה לא מבין כמה הרמה שם גבוה יותר מ 5 יחל, אם זה מעניין אותך ממליץ לך להתחיל ללמוד לבד לא חסר חומר באינטרנט , אני אפילו אגיד חד משמעית שאם אתה בא רק עם ידע של 5 יחל ואפילו רק טיפה מעבר אין לך שום סיכוי להתקבל
הדרך היחידה להתקבל למסלול שקשור למחשבים ללא ידע במחשבים (5 יחל אני לא מחשיב כידע) זה דרך אחד ממסלולי שחקים
וגם שתהיה בעניין שלא בטוח שאותם מסלולים יעזור לך יותר מדי באזרחות , בנוסף לכולם יש גם תקופת קבע לא קטנה (יש דרכים להתחמק ממנה אבל זה גם ידפוק אותך באזרחות) וגם ככה אתה הרי תעשה תואר במדעי המחשב אם אתה מעוניין לעבוד בעתיד בתחום , אז אני לא יודע עד כמה המניעים שלך נכונים להגיע למסלולים הללו ובכל מקרה הסיכויים שלך להגיע לשם אפסיים
וכל החיים תעשה מילואים בתובלהתוציא רישיון למשאית/מלגזה/מנוף/ כל כלי צמ"ה שתוכל.
יש ביקוש רב לעובדים בתחום והשכר נאה לחיילים משוחררים ללא עבודה בשישי-שבת.
בגלל הביקוש הרב יקבלו אותך גם במשרת סטודנט לתפקידים כאלו.
אם אתה מתכנן מוות בגיל 40..וכל החיים
20 שנה זה לא מעט זמןאם אתה מתכנן מוות בגיל 40..
בתקופה שאני הייתי בצבא, אסירים בטחוניים היו מקבלים שכר חודשי (דמי קנטינה) ששווה לשכר החודשי שמקבלים ג'ובניקים.זה פשוט לא נכון.
כי אם הרגתי מישהו יש הנחה כללית שמגיע לי רק תנאים בסיסים, לא חדר יפה יותר מהחייל שהקריב את חייו כדאי להכניס אותי לכלא.בקשר לשכר חודשי אין לי ספק.
מבחינת תארים וביזבוזים מחוץ למה שמוענק להם מבחינת החוק זה מבוצע רק מכספי המשפחות שלהם או של הרשות.
אסירים ביטחוניים לא מקבלים אופציה (לפחות לא עפ"י חוק) לבצע תואר באוניברסיטה הפתוחה.
ולא מבין למה תנאי כליאה יחסית טובים זה מבזה כמדינה, אם כבר ההפך.
אני מבין את ההשוואה, אני רק אומר שהבעיה היא בצה"ל, לא בשב"ס.כי אם הרגתי מישהו יש הנחה כללית שמגיע לי רק תנאים בסיסים, לא חדר יפה יותר מהחייל שהקריב את חייו כדאי להכניס אותי לכלא.
זה נחמד, אבל לי בשירות הצבאי לא הייתה היכולת ללמוד לתואר, גם לא מכספי המשפחה שלי.בקשר לשכר חודשי אין לי ספק.
מבחינת תארים וביזבוזים מחוץ למה שמוענק להם מבחינת החוק זה מבוצע רק מכספי המשפחות שלהם או של הרשות.
אסירים ביטחוניים לא מקבלים אופציה (לפחות לא עפ"י חוק) לבצע תואר באוניברסיטה הפתוחה.
ולא מבין למה תנאי כליאה יחסית טובים זה מבזה כמדינה, אם כבר ההפך.