הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צבא

• פותח/ת השרשור יהב2
  • פורסם בתאריך
איזה מן חייל יורה בבן אדם גוסס על הרצפה
התכוונת יורה במחבל שבא לרצוח חיילים ולא הצליח ...

באמת חייל חצוף, המחבל היה צריך להגיע לבית חולים כדיי שיטפלו בו ואז לבית סוהר ששם יקבל מיטה וארוחות חמות ואולי אפילו יעשה תואר על חשבוני ועל חשבונך ...

זה פשוט לא נכון.
מה אתה מבלבל אותו עם עובדות.
אמרו לו, זה אומר שזה בטוח נכון.

התכוונת יורה במחבל שבא לרצוח חיילים ולא הצליח ...

באמת חייל חצוף, המחבל היה צריך להגיע לבית חולים כדיי שיטפלו בו ואז לבית סוהר ששם יקבל מיטה וארוחות חמות ואולי אפילו יעשה תואר על חשבוני ועל חשבונך ...
הדיון סביב המקרה הוא לא האם מגיע/לא מגיע למחבל לחיות. העניין הבעייתי הוא זה שהחייל ירה במחבל מנוטרל על הרצפה כשלא הייתה שום סכנה, דבר כזה פשוט לא קורה במדינה דמוקרטית (לא מתאים לך? נהדר, אתה יותר ממוזמן להקים מחדש את גרמניה הנאצית ולחיות שם באושר ועושר).
חיילים לא יכולים פשוט לדפוק כדור בראש למי שבא להם מתי שבא להם, הם לא שופטים ומוציאים להורג.
מי שאחראי לגזר דינו של המחבל זה בית המשפט, לא חייל.
אני באמת לא מבין איך אנשים לא מבינים מה לא בסדר במקרה הזה, זה יוצא דופן אפילו לחברה הישראלית.

מה אתה מבלבל אותו עם עובדות.
אמרו לו, זה אומר שזה בטוח נכון.

הדיון סביב המקרה הוא לא האם מגיע/לא מגיע למחבל לחיות. העניין הבעייתי הוא זה שהחייל ירה במחבל מנוטרל על הרצפה כשלא הייתה שום סכנה, דבר כזה פשוט לא קורה במדינה דמוקרטית (לא מתאים לך? נהדר, אתה יותר ממוזמן להקים מחדש את גרמניה הנאצית ולחיות שם באושר ועושר).
חיילים לא יכולים פשוט לדפוק כדור בראש למי שבא להם מתי שבא להם, הם לא שופטים ומוציאים להורג.
מי שאחראי לגזר דינו של המחבל זה בית המשפט, לא חייל.
אני באמת לא מבין איך אנשים לא מבינים מה לא בסדר במקרה הזה, זה יוצא דופן אפילו לחברה הישראלית.
בנוסף(או במילים אחרות), יש חוק, אם כל אחד לוקח את החוק לידיים למה יש חוקים ולמה יש דמוקרטיה?

עשה טעות וצריך לשלם עליה.

אלוהים יעזור לנו, פלא שכל שבוע יש כאן פיגועים...
צודקים חברים, לפני שהורגים מחבל צריך לחשוב כמה פעמים...

• פותח/ת השרשור
מזל שיש לך עכשיו תירוץ לא להיות קרבי

בכל מקרה אם אתה מחפש מקום שיעזור לך באזרחות זה בעיקר יחידות טכנולוגיות במודיעין. אבל בשביל להגיע לתפקיד טוב אתה צריך ידע במחשבים. רק בראיונות תשתדל לא להגיד את ״הסיבה״ שבגללה לא רצית קרבי או שאתה מחפש תפקיד שיעזור באזרחות. יבעטו אותך משם מהר מאוד
חחח אל תדאג אני לא עד כדי טיפש
גם אני התחלתי "מאפס" אחרי הצבא, אז מה?
לא אומר שזה כזה נורא אבל אני מעדיף משהו שכן יעזור לי
נכון, צבא במדינה דמוקרטית לא אמור לעשות כלום לחיילים שלו, הם הרי קדושים, שיירו במי שבא להם, כמה שבא להם ומתי שבא להם.
חוקים ונהלים? מי המציא את השטות הזו, תביאו אותו אלי אני אדפוק לו כדור בראש.

אל תמציא דברים, אם אתה לא רוצה להיות קרבי מסיבות מסוימות, זה בסדר, אבל אל תדבר שטויות.
תפקידים שיעזרו מאוד באזרחות הם תפקידי מחשבים, טיס ועתודה. רוב תפקידי המחשבים הם לאנשים בעלי פרופיל עורפי בלבד (לפעמים מתקבלות בקשות חריג), מלבד מסלול גאמ"א סייבר (שבשבילו חובה ללמוד לפחות 5 יח"ל מחשבים).
אם אתה לא מתחבר לתחום המחשבים, זה מטומטם לנסות לקבל תפקיד כזה בצבא ואז לעבוד במשהו שבכלל לא מעניין אותך.
מי אמר שאני לא מעוניין במחשבים? ואני כן לומד 5 יחל מחשבים.
אבל, בכל מקרה לא נכנס פה לדיון אלאור עזריה עזוב
איי צבא.. אם אין לך היסטוריה צבאית במשפחה לא תצליח להבין ולכוון לשום מקום טוב כמלשב
גם אני עם 56 90 הייתי בתפקידים זבל.. סבלתי הרבה
יש לי דוד בדרגה גבוהה בצבא (באמת לא יודע אם הוא יכול/לא יכול לעזור)

אבל, בכל מקרה לא נכנס פה לדיון אלאור עזריה עזוב
בטח לא אני.
אני אמרתי "אם אתה לא מתחבר", לא אמרתי שאתה לא מתחבר.
בכל מקרה עד כמה שידוע לי, גאמ"א סייבר זה מסלול המחשבים היחיד שפתוח לאנשים בעלי פרופיל קרבי, אם אלה הנתונים שלך ואתה לומד מחשבים, אתה תקבל מתישהו במהלך השנה (כנראה באיזור יולי) שאלון שאחד המסלולים בו זה גאמ"א, אם לא תעשה משהו ממש מטומטם בשאלון אתה תקבל זימון לכנס הראשוני.
אלוהים יעזור לנו, פלא שכל שבוע יש כאן פיגועים...
צודקים חברים, לפני שהורגים מחבל צריך לחשוב כמה פעמים...
די, פשוט די.

יש לי דוד בדרגה גבוהה בצבא (באמת לא יודע אם הוא יכול/לא יכול לעזור)
איזה דרגה ? בהחלט יכול לעזור תלוי מה הוא עושה ומה אתה רוצה
בקשר למחשבים , אתה כנראה לא מבין כמה הרמה שם גבוה יותר מ 5 יחל, אם זה מעניין אותך ממליץ לך להתחיל ללמוד לבד לא חסר חומר באינטרנט , אני אפילו אגיד חד משמעית שאם אתה בא רק עם ידע של 5 יחל ואפילו רק טיפה מעבר אין לך שום סיכוי להתקבל

הדרך היחידה להתקבל למסלול שקשור למחשבים ללא ידע במחשבים (5 יחל אני לא מחשיב כידע) זה דרך אחד ממסלולי שחקים

וגם שתהיה בעניין שלא בטוח שאותם מסלולים יעזור לך יותר מדי באזרחות , בנוסף לכולם יש גם תקופת קבע לא קטנה (יש דרכים להתחמק ממנה אבל זה גם ידפוק אותך באזרחות) וגם ככה אתה הרי תעשה תואר במדעי המחשב אם אתה מעוניין לעבוד בעתיד בתחום , אז אני לא יודע עד כמה המניעים שלך נכונים להגיע למסלולים הללו ובכל מקרה הסיכויים שלך להגיע לשם אפסיים

• פותח/ת השרשור
איזה דרגה ? בהחלט יכול לעזור תלוי מה הוא עושה ומה אתה רוצה
בקשר למחשבים , אתה כנראה לא מבין כמה הרמה שם גבוה יותר מ 5 יחל, אם זה מעניין אותך ממליץ לך להתחיל ללמוד לבד לא חסר חומר באינטרנט , אני אפילו אגיד חד משמעית שאם אתה בא רק עם ידע של 5 יחל ואפילו רק טיפה מעבר אין לך שום סיכוי להתקבל

הדרך היחידה להתקבל למסלול שקשור למחשבים ללא ידע במחשבים (5 יחל אני לא מחשיב כידע) זה דרך אחד ממסלולי שחקים

וגם שתהיה בעניין שלא בטוח שאותם מסלולים יעזור לך יותר מדי באזרחות , בנוסף לכולם יש גם תקופת קבע לא קטנה (יש דרכים להתחמק ממנה אבל זה גם ידפוק אותך באזרחות) וגם ככה אתה הרי תעשה תואר במדעי המחשב אם אתה מעוניין לעבוד בעתיד בתחום , אז אני לא יודע עד כמה המניעים שלך נכונים להגיע למסלולים הללו ובכל מקרה הסיכויים שלך להגיע לשם אפסיים
לא יודע איזה דרגה, משהו עם אלוף (אני פשוט לא זוכר יש איזה 6 דרגות כאלה)
נ.ב קיבלתי היום את הקב''א זה 56

תוציא רישיון למשאית/מלגזה/מנוף/ כל כלי צמ"ה שתוכל.
יש ביקוש רב לעובדים בתחום והשכר נאה לחיילים משוחררים ללא עבודה בשישי-שבת.
בגלל הביקוש הרב יקבלו אותך גם במשרת סטודנט לתפקידים כאלו.

תוציא רישיון למשאית/מלגזה/מנוף/ כל כלי צמ"ה שתוכל.
יש ביקוש רב לעובדים בתחום והשכר נאה לחיילים משוחררים ללא עבודה בשישי-שבת.
בגלל הביקוש הרב יקבלו אותך גם במשרת סטודנט לתפקידים כאלו.
וכל החיים תעשה מילואים בתובלה

זה פשוט לא נכון.
בתקופה שאני הייתי בצבא, אסירים בטחוניים היו מקבלים שכר חודשי (דמי קנטינה) ששווה לשכר החודשי שמקבלים ג'ובניקים.
לא יודע מה עצוב יותר, העובדה הזאת או העבודה שג'ובניקים שנמצאים בבסיס שעתיים ביום מקבלים כסף.
בכל מקרה, חדרים של אסירים בטחוניים נראו יותר טוב מה"מגורים" שלי בצבא - ככה שבסה"כ, חוץ מהיציאות הייתי מתחלף איתם.

אז לא יודע מה הטענה שלך לגבי האפשרות שלהם לעשות תארים באו"פ, אבל התנאים שלהם עדיין מבזים אותנו כמדינה.

בקשר לשכר חודשי אין לי ספק.
מבחינת תארים וביזבוזים מחוץ למה שמוענק להם מבחינת החוק זה מבוצע רק מכספי המשפחות שלהם או של הרשות.
אסירים ביטחוניים לא מקבלים אופציה (לפחות לא עפ"י חוק) לבצע תואר באוניברסיטה הפתוחה.
ולא מבין למה תנאי כליאה יחסית טובים זה מבזה כמדינה, אם כבר ההפך.

מבחינת תארים וביזבוזים מחוץ למה שמוענק להם מבחינת החוק זה מבוצע רק מכספי המשפחות שלהם או של הרשות.
אסירים ביטחוניים לא מקבלים אופציה (לפחות לא עפ"י חוק) לבצע תואר באוניברסיטה הפתוחה.
כי אם הרגתי מישהו יש הנחה כללית שמגיע לי רק תנאים בסיסים, לא חדר יפה יותר מהחייל שהקריב את חייו כדאי להכניס אותי לכלא.

כי אם הרגתי מישהו יש הנחה כללית שמגיע לי רק תנאים בסיסים, לא חדר יפה יותר מהחייל שהקריב את חייו כדאי להכניס אותי לכלא.
אני מבין את ההשוואה, אני רק אומר שהבעיה היא בצה"ל, לא בשב"ס.

זה נחמד, אבל לי בשירות הצבאי לא הייתה היכולת ללמוד לתואר, גם לא מכספי המשפחה שלי.

תנאי כליאה טובים שממומנים מהכסף שלי לרוצחים/רוצחי המונים מבזים כל מדינה.
לרוצח לא מגיע לחיות, על אחת כמה וכמה לחיות טוב.
אני בטוח שאם תחשוב חזק, תמצא מקום ראוי יותר לLCD 50" מחדר של רוצחים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית