הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עלייה במסת שריר והורדה באחוזי שומן

MichaelB

משתמש מתחיל
29
4
נק' מוניטין:
4
29
4
שלום אנשים נכבדים,
ראיתי לאחרונה סרטון שרץ חזק בפייסבוק ומצאתי אותו ביוטיוב גם.
בסירטון מדבר אדם בשם דור אקשטיין, מומחה לעיצוב גוף. הוא טוען שניתן להעלות במסת השריר ולהוריד באחוזי שומן בו זמנית.

האם לדעתכם ההסברים שהוא מציג בסירטון הגיוניים ובעלי מימוש? או שבאמת כמו שאמרו מאז ומעולם, לא ניתן להעלות מסת שריר ולרדת אחוזי שומן יחדיו.
אני שוקל לבנות תפריט לפי ההסברים שלו ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

זה נושא מאוד גבולי, ישנם מאמנים (וראיתי גם על עצמי) שמעידים שזה אפשרי.
אני בעצמי השתמשתי בעבר בתפריט כזה בשילוב עם קומפלקסים וזה באמת פגע בשומן בעוד העליתי מסת שריר נכבדה בטורסו.
כיום אני משתמש בתפריט דומה מאוד אך הוא לא ניטרלי (ירדתי 2 קילו בחודש).

תוכל לעלות את התפריט?
אני אעלה אבל קח בחשבון שהוא מותאם לי אישית...

06:00 סקופ חלבון
7 אגוזים

09:00 סלט מבוסס ירוק
בולגרית
טונה\ 3 ביצים
כף שמן זית
לימון סחוט

11:00 סקופ חלבון
(אופציונלי בשבת) פשתן+צ'יה

13:30 מנת בשר כפולה 220 גרם
ארוחת צהריים ביום של אימון פחמימות מנה מקסימלית

ארוחת צהריים ביום ללא אימון מנת בשר כפולה 220 גרם
פחמימות כוס וחצי
ירקות

15:30 3 פרוסות פסטרמה
פרי

19:30 מנת בשר
פחמימות כוס וחצי
ירקות

ביום אימון ניתן לאכול מעט ג'אנק בערב

• פותח/ת השרשור
זה נושא מאוד גבולי, ישנם מאמנים (וראיתי גם על עצמי) שמעידים שזה אפשרי.
אני בעצמי השתמשתי בעבר בתפריט כזה בשילוב עם קומפלקסים וזה באמת פגע בשומן בעוד העליתי מסת שריר נכבדה בטורסו.
כיום אני משתמש בתפריט דומה מאוד אך הוא לא ניטרלי (ירדתי 2 קילו בחודש).

הרעיון אז הוא לאכול במאזן ניטרלי במהלך השבוע רק משומנים וחלבונים ובימים של אימון פשוט לאכול פחמימה לאחר האימון?
או שצריך לאכול במהלך השבוע בבגירעון שלילי ואז להעמיס בימים של אימון? תוכל להסביר מה הכוונה? תודה!

נערך לאחרונה:
הרעיון אז הוא לאכול במאזן ניטרלי במהלך השבוע רק משומנים וחלבונים ובימים של אימון פשוט לאכול פחמימה לאחר האימון?
או שצריך לאכול במהלך השבוע במאזן ניטרלי ואז להעמיס בימים של אימון? תוכל להסביר מה הכוונה? תודה!
לא, זה פשוט להיות בפלוס קלורי בימי אימון ובגירעון שלישי בימים ללא אימון.
אתה חייב לאכול כמות משתנה עם יחס דומה של אבות המזון ולהמעיט בפחמימות.

אי אפשר להסביר את זה על רגל אחת אבל תוכל להבין מהתפריט את העיקרון

• פותח/ת השרשור
אני אוכל 1700 קלוריות ללא פחמימה ואני נחנק.. לעלות ל2000 בימי אימון יהיה מעניין.
האמת שגם בזמן מסה וגם בזמן חיטוב לא הצלחתי לאכול מספיק קלוריות כמו שהתזונאי המליץ לי, ובכל זאת במסה עליתי ובחיטוב ירדתי,באמת מנסה להבין איך זה עובד, זה מאוד קשה לדחוף כל יום 2000 קלוריות

עובד. מניסיון
ירדתי בשבעה שבועות מ15 אחוז ל8-9 אחוז שומן.
ובסה"כ ירדתי קילו במשקל גוף.
משמע- בהכרח עלייה במסת שריר וראיתי את זה במשקלי עבודה וגם ויזואלית על עצמי

פיקפקתי בהתחלה אבל עשיתי מה שהוא אמר והפתיע אותי מאד

קח בחשבון- יהיה לך אימונים לא תמיד נחמדים עם ספרינטים עצימים אבל שווה את זה
הזכיר לי טיפה את ההכנות שלי לגיבושים 😃

שלום אנשים נכבדים,
ראיתי לאחרונה סרטון שרץ חזק בפייסבוק ומצאתי אותו ביוטיוב גם.
בסירטון מדבר אדם בשם דור אקשטיין, מומחה לעיצוב גוף. הוא טוען שניתן להעלות במסת השריר ולהוריד באחוזי שומן בו זמנית.

האם לדעתכם ההסברים שהוא מציג בסירטון הגיוניים ובעלי מימוש? או שבאמת כמו שאמרו מאז ומעולם, לא ניתן להעלות מסת שריר ולרדת אחוזי שומן יחדיו.
אני שוקל לבנות תפריט לפי ההסברים שלו ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

מתאמן מתחיל עם אחוז שומן גבוה יכול לעשות את זה. זה ממש לא דורש שיטת אימון מיוחדת, בסך הכל להיות במאזן קלורי שלילי ולהתאמן נכון (להתקדם בעומסים). כמובן שמשלב מסוים זה כבר לא אפשרי

מתאמן מתחיל עם אחוז שומן גבוה יכול לעשות את זה. זה ממש לא דורש שיטת אימון מיוחדת, בסך הכל להיות במאזן קלורי שלילי ולהתאמן נכון (להתקדם בעומסים). כמובן שמשלב מסוים זה כבר לא אפשרי
אני אמנם על 20% אש, אך הצלחתי לעשות את זה גם כעת. לפי דעתי זה נטו תלוי בתזונה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית