עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רעיון טוב,אתה לא תמות עם 2 ליטר, תכוון אבל ל-3
תנסה למלא לך בקבוקים ולסמן עליהם שעות, עם כמות מסוימת שאתה צריך לשתות עד כל שעה מסוימת
זה בעיה שתן שקוף? יש לי שתן שקוף אבל אני באמת צמא, לא מכריח את עצמי לשתות...מדד אחר - שתן צהוב בהיר (לא שקוף! זה מעיד על שתיית יתר)
קשה להגיע לשתן שקוף. זה אולי נדמה לך שיש לך. אחרי סיום מתן שתן תראה אם האסלה שקופה או צהובה בהירה. לרוב זו האפשרות השניהזה בעיה שתן שקוף? יש לי שתן שקוף אבל אני באמת צמא, לא מכריח את עצמי לשתות...
אוקיי, הרגעת אותי 😃קשה להגיע לשתן שקוף. זה אולי נדמה לך שיש לך. אחרי סיום מתן שתן תראה אם האסלה שקופה או צהובה בהירה. לרוב זו האפשרות השניה
כדאי לחלק מבחינה מטבוליתאני מגיע לשתן שקוף גם עם שני ליטר.
דרך אגב זה משנה אם מחלקים את השתיה במהלך כל היום או שאפשר גם ליטר על הבוקר וליטר בערב?
אנחנו עדיין מדברים פה על מים?לאיזה כמויות?
תתפלא כמה אפשררוב האנשים לא עוברים את ה-2 ליטר ביום, אי אפשר לדחוף בכוח שלא צמאים
אני 1.90 1.91 עם אני לא צמא אני לא עובר את הליטר ליטר וחצי, ועם אני צמא אני יכול להגיע ל-2 ליטר או 2 ליטר וחציתתפלא כמה אפשר
אפשר בכיף לשתות מים גם כשאתה לא צמא כל עוד אתה מודע לזהאני 1.90 1.91 עם אני לא צמא אני לא עובר את הליטר ליטר וחצי, ועם אני צמא אני יכול להגיע ל-2 ליטר או 2 ליטר וחצי
זה לא משפיע לי על האימונים בכלל אפילו בימים שאני לא שותה
ומה הבעיה עם זה?לפעמים אני מרגיש ששתיה מרובה מעלה את התיאבון
כשהייתי בן 8 בערך היה לי את זה, לא נעים. בסוף זה יצא איכשהומחסור בשתייה = אבנים בכליות.
וכאחד שעבר את זה כי לא שתה כמו שצריך פעם, אני ממליץ לכולם בחום להגיע ל 2 ליטר לפחות ביום.
@kotzer תקן אותי אם אני טועה אבל במונחים רפואיים כל נוזל כלשהו נחשב כמים לכל דבר, נכון?
מלבד משקאות שמכילים קפאין מכיוון שהוא משתן וגורם להתייבשות (ואז צריכים לשתות יותר)
לא בידיוק, זה גם תלוי עם מה שותים את זה, כי למשל הרבה סוכרים ומלחים יגרמו למים להישאר יותר בגוף ופחות במערכת השתן, אבל בסופו של דבר גם המים האלה יצאו הוחצה, פשוט קצת יותר לאטמחסור בשתייה = אבנים בכליות.
וכאחד שעבר את זה כי לא שתה כמו שצריך פעם, אני ממליץ לכולם בחום להגיע ל 2 ליטר לפחות ביום.
@kotzer תקן אותי אם אני טועה אבל במונחים רפואיים כל נוזל כלשהו נחשב כמים לכל דבר, נכון?
מלבד משקאות שמכילים קפאין מכיוון שהוא משתן וגורם להתייבשות (ואז צריכים לשתות יותר)