הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיזוק שריר לאחר פציעה

יניב ב

משתמש מתחיל
252
2
נק' מוניטין:
9
252
2
עבר כשבועיים מאז הפציעה [קרע בשריר האמה] . חזרתי לאימונים אך האזור עדיין קצת כואב. רציתי לדעת אך אפשר לחזק שריר זה מיכוון שהוא החוליה החלשה באימון מבלי קשר לפציעה. דרך הגב הפציעה היתרחשה בהורדת ידיים ולא כתוצאה מאימון.

יש פרוטוקול לטיפול בפציעות נעוץ, תקרא ואם יהיו לך שאלות תשאל באשכול ההוא, אני לא יודע אם זה גם טוב לאחר קרע אז כדאי שתשאל.

• פותח/ת השרשור
יש פרוטוקול לטיפול בפציעות נעוץ, תקרא ואם יהיו לך שאלות תשאל באשכול ההוא, אני לא יודע אם זה גם טוב לאחר קרע אז כדאי שתשאל.
קראתי וגם ראיתי אורטופד,עכשיו אני רוצה לחזק שריר זה [האמה] מיכוון שבתרגילים מסוימים למשל מתח הוא החוליה החלשה ולא שריר המטרה. נכון לעכשיו אני עושה פטישים בעמידה שני ידיים במקביל, יש תרגיל נוסף?

אתה יכול לנסות להחזיק 3 פלטות של 10-5פאונדס ביד אחת בלי שיפלו לכמה שיותר זמן אבל לא נשמע כאילו המצב שלך מספיק טוב בשביל לנסות את זה.
אם אתה מרגיש את האמות בדדליפט בלי משקל גבוהה אז תנסה גם, וכמו שאמרו מעליי.
מתח אתה יכול לעשות?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות להחזיק 3 פלטות של 10-5פאונדס ביד אחת בלי שיפלו לכמה שיותר זמן אבל לא נשמע כאילו המצב שלך מספיק טוב בשביל לנסות את זה.
אם אתה מרגיש את האמות בדדליפט בלי משקל גבוהה אז תנסה גם, וכמו שאמרו מעליי.
מתח אתה יכול לעשות?
אני עושה מתח 4x10 מישקל גוף 82 קג אבל אני מרגיש ששריר האמה מיתעייף ריאשון, גם בתרגילים אחרים הידיים מיתעיפות ליפני שריר המטרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית