שלום חברים.
יש לי תקלה שאין לי ממש ידע איך להתמודד איתה ואני אובד עצות.
הבעיה ממש מוזרה:
אני לא מצליח להיכנס לג'ימייל שלי במצב תצוגה הרגיל שלו רק מהמחשב הנייח (מחשב חדש בן חודשיים)
זה נתקע ב2 מקומות, או כאן:
או כאן:
לעומת זאת כאשר אני עובר תצוגת HTML רגילה, אין תקלות, זה נכנס לי למייל בלי בעיות:
-------------------------------------------------
התקלה מופיעה גם בכרום וגם באדג'.
ניסיתי להסיר את הכרום ולהתקין מחדש אך ללא שינוי.
הורדתי פיירפוקס שלמען האמת עבד, אבל משום מה אחרי שניסיתי לעשות מניפולציה קטנה באנטיוירוס (MCAFEE בתשלום) של לכבות חומת אש ולהפעיל מחדש הפיירפוקס הפסיק לעבוד בכלל לא משנה לאן אני מנסה להיכנס:
אין לי מושג איך להתמודד עם תקלה כזאת. התקשרתי לאסוס (היצרן של המחשב שלי) וטכנאי אמר שזה כנראה איזה וירוס על מערכת ההפעלה ואם לא אמצא פתרון, אאלץ לפרמט (מחשב היי אנד בן חודשיים).
אשמח לעזרה, הג'ימייל זה כלי שאני פשוט חייב אותו ומשתמש בו על בסיס יומיומי.
יש לי תקלה שאין לי ממש ידע איך להתמודד איתה ואני אובד עצות.
הבעיה ממש מוזרה:
אני לא מצליח להיכנס לג'ימייל שלי במצב תצוגה הרגיל שלו רק מהמחשב הנייח (מחשב חדש בן חודשיים)
זה נתקע ב2 מקומות, או כאן:
או כאן:
לעומת זאת כאשר אני עובר תצוגת HTML רגילה, אין תקלות, זה נכנס לי למייל בלי בעיות:
-------------------------------------------------
התקלה מופיעה גם בכרום וגם באדג'.
ניסיתי להסיר את הכרום ולהתקין מחדש אך ללא שינוי.
הורדתי פיירפוקס שלמען האמת עבד, אבל משום מה אחרי שניסיתי לעשות מניפולציה קטנה באנטיוירוס (MCAFEE בתשלום) של לכבות חומת אש ולהפעיל מחדש הפיירפוקס הפסיק לעבוד בכלל לא משנה לאן אני מנסה להיכנס:
אין לי מושג איך להתמודד עם תקלה כזאת. התקשרתי לאסוס (היצרן של המחשב שלי) וטכנאי אמר שזה כנראה איזה וירוס על מערכת ההפעלה ואם לא אמצא פתרון, אאלץ לפרמט (מחשב היי אנד בן חודשיים).
אשמח לעזרה, הג'ימייל זה כלי שאני פשוט חייב אותו ומשתמש בו על בסיס יומיומי.