הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה מוזרה בג'ימייל, אובד עצות, רגע לפני שאני מפרמט את המחשב

• פותח/ת השרשור
שינוי הdns כללי למחשב.
כלי הניקוי של כרום מנקה תוכנות בעיתיות בכלל ולא רק תוספים

שאלוהים (אם הוא קיים) יברך אותך.
הכלי ניקוי הזה עזר.

1. Click on the wrench (settings) in the top-right corner of your Google Chrome window.
2. Click on "Clear browsing data..."
3. Under "Obliterate the following items:" make sure that you have check marks beside "Clear browsing history" and "Empty the cache". You may only need to clear the browsing history, but I didn't try this.
4. Beside "Clear data from this period:" use the drop-down box to select "Everything".
5. Click "Clear Browsing Data".
6. Now, try to access your Gmail, and let us know if it works!

Google Discussiegroepen

תודה מורן!

1. Click on the wrench (settings) in the top-right corner of your Google Chrome window.
2. Click on "Clear browsing data..."
3. Under "Obliterate the following items:" make sure that you have check marks beside "Clear browsing history" and "Empty the cache". You may only need to clear the browsing history, but I didn't try this.
4. Beside "Clear data from this period:" use the drop-down box to select "Everything".
5. Click "Clear Browsing Data".
6. Now, try to access your Gmail, and let us know if it works!

Google Discussiegroepen

בדיוק על שטויות כאלו משלמים לנו כסף רק שלך "קצת"(הרבה) יותר.

מה זה היה בסוף? Malware?

הייתה לי בעיה של malware ממש עיקש שכל יום בשעה 14:00 היה פותח לי דפדנים לאתר מסויים, מחיקה והתקנה מחדש של דפדפנים לא עזרה, ביטול כל הextensions לא עזר, זה עקף את כמובן את הבדיקות של האנטי וירוס, וגם לא נמצא בMalwarebytes/AdwCleaner/Avira.

מצאתי אותו עם תוכנה בשם Spybot, אבל גם אחרי כל ניקוי כשהתקנתי מחדש את המחשב זה חזר, הייתי חייב לעשות קודם כל ביטול ידני בScheduled Tasks, אחרי זה לנכות אותו עם Spybot ובסוף לעשות ניקוי רג'יסטרי עם JetClean ורק זה עזר...

הmalware נהיים יותר ויותר מציקים

• פותח/ת השרשור
מה זה היה בסוף? Malware?

הייתה לי בעיה של malware ממש עיקש שכל יום בשעה 14:00 היה פותח לי דפדנים לאתר מסויים, מחיקה והתקנה מחדש של דפדפנים לא עזרה, ביטול כל הextensions לא עזר, זה עקף את כמובן את הבדיקות של האנטי וירוס, וגם לא נמצא בMalwarebytes/AdwCleaner/Avira.

מצאתי אותו עם תוכנה בשם Spybot, אבל גם אחרי כל ניקוי כשהתקנתי מחדש את המחשב זה חזר, הייתי חייב לעשות קודם כל ביטול ידני בScheduled Tasks, אחרי זה לנכות אותו עם Spybot ובסוף לעשות ניקוי רג'יסטרי עם JetClean ורק זה עזר...

הmalware נהיים יותר ויותר מציקים

הכלי ניקוי של הכרום פתר את הבעיה, גם באדג'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית