עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה שהם לוקחים חומרים אנבולים שיבושם להם בגיל צעיר הבריאות שלהם שווה לבריאות של בנאדם זקן עם בעיות כולסטרול כבד ולב וכול זה בגיל 30, לא חשבת אף פעם למה מפתחי גוף וספורטאים מקצועיים מתים הרבה יותר מוקדם מבנאדם ממוצע?שב בבית עם מסכת אב"כ בתוך המקלט
מסוכן בחוץ
יש זיהום אוויר
יש תאונות דרכים
ירקות מרוססים
חלב שמסרטן
בשר מסרטן
כולסטרול מזיק
קפאין מרעיל
אנשים פה לוקחים חומרים אנאבולים לא נראה לי שג'ק מפריע להם כ"כ...
זה שהם לוקחים חומרים אנבולים שיבושם להם בגיל צעיר הבריאות שלהם שווה לבריאות של בנאדם זקן עם בעיות כולסטרול כבד ולב וכול זה בגיל 30, לא חשבת אף פעם למה מפתחי גוף וספורטאים מקצועיים מתים הרבה יותר מוקדם מבנאדם ממוצע?
👏👏👏👏👏שב בבית עם מסכת אב"כ בתוך המקלט
מסוכן בחוץ
יש זיהום אוויר
יש תאונות דרכים
ירקות מרוססים
חלב שמסרטן
בשר מסרטן
כולסטרול מזיק
קפאין מרעיל
אנשים פה לוקחים חומרים אנאבולים לא נראה לי שג'ק מפריע להם כ"כ...
אם אתה דובר רוסית אתה מוזמן לעיין http://fitsport.ru/fm/index.php?showtopic=7142יש לך יום להביא לי מאמר + מחקר על זה שספורטאים מתים בגיל צעיר יותר מהתוחלת חיים הממוצעת של בנאדם רגיל
ותביא לי 10 מתחרים שמתו כתוצאה משימוש באנבולים
לעבודה חבוב
אם אתה דובר רוסית אתה מוזמן לעיין http://fitsport.ru/fm/index.php?showtopic=7142
אם לא אני בטוח שלא תתקשה למצוא לבד הרבה מידע
אני חושב שקראתי בכל חיי באינטרנט מספיק, אם ה FDA לא מצא סיבה להוריד את המוצר מהמדפים, אני לא רואה סיבה שזה "מזיק".השוואה הכי מטומטמת ששמעתי אז אולי שכל אחד יתחיל לקחת אקסטזי וזהו?יש הבדל בין לא בריא לבין לקחת דברים שדופקים תלב ומערכת העצבים,תקרא קצת באינטרנט מה מכיל ג'ק.
או שתתחיל להזריק אדרנלין וזהו ,אין שכל אין דאגות.
אני אחפשקראתי את המחקר המלא וזה לא בדיוק נכון ויש בו המון חורים, לא הייתי מסתמך על מחקר אחד גם כן בכל מקרה.
אגב סתם בשביל הידע הכללי, המונו שיש בג'ק זה ליצנות, הקפאין סותר אותו
איך קפאין סותר קריאטין מונו ?
זה שהוא משתן ומונו סופח נוזלים ? לא אמור להפריע
קוראים לזה אנטגוניזם פיזיולוגי, תחפש בויקיפדיה על הדרך שאתה מחפש טיפים בYNET לחיטוב הגוף, ליצןרן, רק שתדע, עודד הוא מיסטיקן. יש חומרים שסותרים זה את זה באופן מיסטי.