הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מי הכי חזק!!!!

VAN DAMME

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
9
69
0
מהי הפורמולה הכי חזקה היום אני בין סייקלים ורציתי לדעת מה עדיף מנסיון שלכם שמעתי על
whiteflood ,jack 3d ,nano vapor זה לא חייב להיות בהכרח אלה תודה.

שב בבית עם מסכת אב"כ בתוך המקלט
מסוכן בחוץ
יש זיהום אוויר
יש תאונות דרכים
ירקות מרוססים
חלב שמסרטן
בשר מסרטן
כולסטרול מזיק
קפאין מרעיל
אנשים פה לוקחים חומרים אנאבולים לא נראה לי שג'ק מפריע להם כ"כ...
זה שהם לוקחים חומרים אנבולים שיבושם להם בגיל צעיר הבריאות שלהם שווה לבריאות של בנאדם זקן עם בעיות כולסטרול כבד ולב וכול זה בגיל 30, לא חשבת אף פעם למה מפתחי גוף וספורטאים מקצועיים מתים הרבה יותר מוקדם מבנאדם ממוצע?

זה שהם לוקחים חומרים אנבולים שיבושם להם בגיל צעיר הבריאות שלהם שווה לבריאות של בנאדם זקן עם בעיות כולסטרול כבד ולב וכול זה בגיל 30, לא חשבת אף פעם למה מפתחי גוף וספורטאים מקצועיים מתים הרבה יותר מוקדם מבנאדם ממוצע?

יש לך יום להביא לי מאמר + מחקר על זה שספורטאים מתים בגיל צעיר יותר מהתוחלת חיים הממוצעת של בנאדם רגיל
ותביא לי 10 מתחרים שמתו כתוצאה משימוש באנבולים

לעבודה חבוב

מר ענק, חשבת פעם שטענות שאתה טוען צריך לגבות? מאיפה הבאת את הנתונים על מוות של ספורטאים? אני אשמח לראות.

שב בבית עם מסכת אב"כ בתוך המקלט
מסוכן בחוץ
יש זיהום אוויר
יש תאונות דרכים
ירקות מרוססים
חלב שמסרטן
בשר מסרטן
כולסטרול מזיק
קפאין מרעיל
אנשים פה לוקחים חומרים אנאבולים לא נראה לי שג'ק מפריע להם כ"כ...
👏👏👏👏👏
JACK3D לא מפריע- עוזר...אבל אני לא מעיז לעבור את הכף מדידה ולאימוני רגליי לא לוקח-מפחד

יש לך יום להביא לי מאמר + מחקר על זה שספורטאים מתים בגיל צעיר יותר מהתוחלת חיים הממוצעת של בנאדם רגיל
ותביא לי 10 מתחרים שמתו כתוצאה משימוש באנבולים

לעבודה חבוב
אם אתה דובר רוסית אתה מוזמן לעיין http://fitsport.ru/fm/index.php?showtopic=7142
אם לא אני בטוח שלא תתקשה למצוא לבד הרבה מידע

אם אתה דובר רוסית אתה מוזמן לעיין http://fitsport.ru/fm/index.php?showtopic=7142
אם לא אני בטוח שלא תתקשה למצוא לבד הרבה מידע

אחלה, אתה מביא לינק לבחור בפורום אחר שטוען את הטענה שלך בלי גיבוי. יופי של גיבוי.

להגיד "אני בטוח שלא תתקשה למצוא לבד" זה כמו להגיד "אין לי מידע להביא לך".

בלינק שהבאתי יש דיון של 25 דפים של ספורטאים מקןצעיים ורופאים כנראה לא עיינת מספיק לעומק.
למצוא ספורטאים שחלו או מתו כתוצאה משימוש באנבולים לא מהווה בעיה,אני מביע את דעתי ו לא בא להוכיח לו כלום אם רוצה שיחפש לבד.

הבאת לינק לפורום, עם אנשים שמדברים באוויר. לא משנה מה כתוב ב 25 דפים האלה. הפוסט הראשון מתחיל בטענה לא מגובה "בוא נברר למה כל כך הרבה ספורטאים מתים בגיל 55". זהו.

להביע דיעה זה להגיד: אני חושב שצבע עיניים ירוק זה יפה. להגיד שהרבה ספורטאים מתים בגיל צעיר, זו טענה. וטענות צריך להוכיח.

כרגע אתה מוציא את עצמך ליצן.

הורמונים כמו כל חומר שיש לו השפעה על הגוף מפר את האיזון הטבעי.
יש כאלה שיש להם צורך בכך, בין אם זה ליקוי רפואי או תיעול של חלק מהתופעות.

שכן אני אזכיר שוב את הנושא של שימוש בגלולות כנגד הריון, לא חסר מקרים של מוות בגין תופעות לוואי של אסטרוגן בגוף. האם זה סיבה לא להשתמש במוצר? לא, אלא לעשות התאמה לכל אדם.

החכמה היא למצוא את הכמות שבה יש מקסימום תוצאות לתועלתך ומינימום תופעות לוואי מזיקות.
וזה שאנשים מתו מעודף הורמונים לא צריך להיות גאון.

השוואה הכי מטומטמת ששמעתי אז אולי שכל אחד יתחיל לקחת אקסטזי וזהו?יש הבדל בין לא בריא לבין לקחת דברים שדופקים תלב ומערכת העצבים,תקרא קצת באינטרנט מה מכיל ג'ק.
או שתתחיל להזריק אדרנלין וזהו ,אין שכל אין דאגות.
אני חושב שקראתי בכל חיי באינטרנט מספיק, אם ה FDA לא מצא סיבה להוריד את המוצר מהמדפים, אני לא רואה סיבה שזה "מזיק".
גם קריאטין מזיק ומפיל את הכליות ואז מחרבנים אותן דרך הפופיק, אבקות חלבון מכילות IGF-1 אמיתי ואפילו טסט, פורמולות מכילות GH, שורפי שומן מכילים DNP, בגלל זה יש לפני ואחרי ב 30 יום מ 40% שומן ל 5%.

קראתי את המחקר המלא וזה לא בדיוק נכון ויש בו המון חורים, לא הייתי מסתמך על מחקר אחד גם כן בכל מקרה.

משה -
http://jap.physiology.org/cgi/content/abstract/80/2/452
המחקר הזה הוא זה שהתייחסת אליו?

רן - אין כרגע הסבר חד משמעי לתופעה הזו. לא נראה לי שזה קשור אחד לשני, יש בטבע חומרים אנטגוניסטים שפשוט סותרים זה את זה, זו בטח לא תהיה הפעם הראשונה.

אלכס - בוא למצוץ לי את אשך שמאל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית