הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לתוכנית

DFriedo

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי..
אני בת 22 ואני רוצה להתחיל להתאמן ואשמח לקבל ייעוץ לתכנית.. חשוב לי לציין שבהתחלה אני לא מתחילה בחדר כושר, בהמשך ארשם

נכונות הגעה /מספר אימונים (כמה פעמים בשבוע אני רוצה להתאמן) 5 אימונים בשבוע
רקע כללי - וותק אימונים, תוכניות קודמות, רקע קודם, גובה ומשקל הייתי מתאמנת בגיל 16 אירובי בעיקר. גובה: 1.68 משקל: 86 גיל: 22

מטרת האימון: חיטוב, הרזיה בשביל בריאות, אורח חיים בריא יותר, פיתוח שרירים במידה בינונית

תודה רבה 😃

הי

תקראי טיפה בפורטל קילוגרם ובשרשורים קודמים בפורום אימונים ובפורום מתחילים. תביני שאין לך סיבה להתאמן 5 פעמים בשבוע, אלא אם את רוצה לפצל את האימון לכוח לעומת אירובי, ואז תוכלי להתאמן 3 אימוני כוח ו-2 אימוני אירובי (הליכה, ריצה, whatever) בימים נפרדים.
אם את לא מתכוונת להירשם לחדר כושר זה יגביל אותך, ותוכלי להתאמן בהתחלה במתח, מקבילים, שכיבות סמיכה וכדומה - האופציות לא מלבבות ותמיד עדיף במכון.
בכל מה שקשור לחיטוב והרזיה, האימון הוא רק החלק המשני, התפריט הוא העיקר - תקראי את המדריך לחיטוב בפורטל.
אחרי כל הקריאה תדעי יותר ותוכלי להרכיב משהו רציני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית