הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שובצתי לשריון ואני מעונין לסרב.

תבדוק על מה מורידים פרופיל ותלך לכמה רופאים ותבקש שירשמו שיש לך את זה
זה עובד

אני רק אומר, בהמשך לעצות המקסימות שניתנו פה, שהיום על ימין ועל שמאל מבקשים ממך לחתום על ויתור על סודיות רפואית, ואם אתה חושב שהמשחקים עם הפסיכיאטר והקב"ן לא יפגשו אותך בשום מקום בעתיד - שיהיה המון המון בהצלחה.

אני רק אומר, בהמשך לעצות המקסימות שניתנו פה, שהיום על ימין ועל שמאל מבקשים ממך לחתום על ויתור על סודיות רפואית, ואם אתה חושב שהמשחקים עם הפסיכיאטר והקב"ן לא יפגשו אותך בשום מקום בעתיד - שיהיה המון המון בהצלחה.
אי פעם שמעת על מקרים שזה השפיע?

אי פעם שמעת על מקרים שזה השפיע?
כן. ואני מדבר על אנשים עם בעיות אמיתיות שלא קיבלו משרות (חלקם בגלל סיווג בטחוני). תחשוב לבד כמה נזק זה יעשה אם תתחפש לקוקו מול פסיכיאטר וקב"ן.

כן. ואני מדבר על אנשים עם בעיות אמיתיות שלא קיבלו משרות (חלקם בגלל סיווג בטחוני). תחשוב לבד כמה נזק זה יעשה אם תתחפש לקוקו מול פסיכיאטר וקב"ן.
אז ככה, כמה שאלות.
א. עד כמה זה שכיח סיווג ביטחוני מחוץ למערכת הביטחון ואלביט וכו? ז"א חברות פרטיות.
ב. עד כמה זה שכיח שמעסיקים מבקשים גישה להיסטוריה הרפואית בצה"ל? זה בכלל חוקי?

בתור אחד שבא מן המערכת הזו ושירת בה כ10 שנים, הסיכוי שזה יפגע בו בעתיד די נמוך.

אני לא הייתי דואג מזה, עוד 15 שנה לצאת על קבן ייהפך לנורמה כבר, ואז לא רק שלא יהיה לאף אחד אכפת מזה, אולי גם החברה שלמעלה יחליטו סוף סוף להפוך את צהל לשכיר

בתור אחד שבא מן המערכת הזו ושירת בה כ10 שנים, הסיכוי שזה יפגע בו בעתיד די נמוך.
אתה טועה. מה הקשר למערכת הזאת בכלל? דיברתי על האזרחות. כבר אמרתי שראיתי לא מעט מקרים שבהם זה פגע.
אז ככה, כמה שאלות.
א. עד כמה זה שכיח סיווג ביטחוני מחוץ למערכת הביטחון ואלביט וכו? ז"א חברות פרטיות.
ב. עד כמה זה שכיח שמעסיקים מבקשים גישה להיסטוריה הרפואית בצה"ל? זה בכלל חוקי?
אל תדליק אותי. אני צריך ממש בימים אלה לחתום על עוד ויתור, זה מעצבן אותי רצח, זה בעיני בלתי חוקי בעליל אבל מדינת המשטרה שלנו לא מסכימה איתי, ואם הייתי הולך לקב"ן ומרייר לפני הגיוס הייתי עכשיו מצטער על זה. ממש בימים אלה.

אתה טועה. מה הקשר למערכת הזאת בכלל? דיברתי על האזרחות. כבר אמרתי שראיתי לא מעט מקרים שבהם זה פגע.
נו על מה דיברתי אם לא על האזרחות? ראית לא מעט מקרים, נכון. האם זה מדד סטטיסטי למשהו? לא! סיכוי נמוך כך אמרתי וכך אומר שוב. לא ידעתי שבאזרחות כלל העבודות מחייבות בדק על עבר צבאי. למעשה, רק אחוז נמוך ביותר וה-סיכוי- שירצה להגיע לשם - נמוך-

על סמך מה אתה אומר שהסיכוי נמוך? איזה מדגם בדקת בדיוק? בכל חברה שקשורה איכשהוא לממשלה אתה יכול להגיע לנקודה כזאת. אם זה הרוב? לא. סיכוי אפסי? ממש לא. שיעשה את השיקול שלו.

תגיד שאתה מסרב בגלל אלאור עזריה ושאתה לא רוצה לשרת בקרבי כי אתה מפחד שיקרה לך מה שקרה לו ואתה מוכן לשבת בכלא כל השירות
איך התגובה המפגרת הזאתי קיבלה כל כך הרבה לייקים..
הילד המסכן לא צריך לקבל עונש כליאה לכל כך הרבה זמן, אבל זה לא מצדיק את העובדה שהוא מפגר. מאד מפגר.
ותשאל כל לוחם נורמלי (ולא ג'ובניק, איפה שירת, אגב?) ולא איזה מתנחל חסר מוח, וכנראה יענה לך אותו דבר.
באמת שאני לא מערב דעה פוליטית, תאמין או לא, אני ימין בדעותיי. אבל יש הבדל בין להיות ימני ללהיות מפגר.

על סמך מה אתה אומר שהסיכוי נמוך? איזה מדגם בדקת בדיוק? בכל חברה שקשורה איכשהוא לממשלה אתה יכול להגיע לנקודה כזאת. אם זה הרוב? לא. סיכוי אפסי? ממש לא. שיעשה את השיקול שלו.
אתה מתעלם מהמציאות. אמרתי שזה לא יקרה בחברה ממשלתית? לא. אמרתי שהסיכוי שהוא יגיע לחברה ממשלתית נמוך. מה לעשות, לא כל אוכלוסיית ישראל עובדת בחברה ממשלתית. כמה כן עובדים? לעומת יתר האוכלוסייה - לא הרבה. ומכאן שהסיכוי נמוך.

אתה מתעלם מהמציאות. אמרתי שזה לא יקרה בחברה ממשלתית? לא. אמרתי שהסיכוי שהוא יגיע לחברה ממשלתית נמוך. מה לעשות, לא כל אוכלוסיית ישראל עובדת בחברה ממשלתית. כמה כן עובדים? לעומת יתר האוכלוסייה - לא הרבה. ומכאן שהסיכוי נמוך.
אמרתי חברה שקשורה איכשהוא לממשלה או לתעשיה בטחונית/רגישה כלשהיא, לא לחברה ממשלתית. אני מת על זה שאתה קובע שהסיכוי שזה יפגע בו די נמוך (על סמך שבאת מהמערכת הצבאית, כן? שזה ממש קשור) כשלא אתה זה שיסבול מזה שאסור לו לחשוף תיק רפואי כי הוא עשה מעצמו פסיכי.

אל תדליק אותי. אני צריך ממש בימים אלה לחתום על עוד ויתור, זה מעצבן אותי רצח, זה בעיני בלתי חוקי בעליל אבל מדינת המשטרה שלנו לא מסכימה איתי, ואם הייתי הולך לקב"ן ומרייר לפני הגיוס הייתי עכשיו מצטער על זה. ממש בימים אלה.
אני לא בקטע מסתבלט, אני באמת שואל עד כמה זה שכיח.

אני אעצור את זה כאן כי אני רואה שזה מבוי סתום עבורי איתך. אני לא מעודד השתמטות, יציאה על סעיף נפשי או התחזות. מפה ועד שזה יפגע ממשית בחיים האזרחיים - הדרך ארוכה ומאוד ספציפית. תיק רפואי זה משהו שקל לנגן עליו כשרוצים - בפועל הוא לא שווה הרבה ואפשר להוכיח זאת

אני לא בקטע מסתבלט, אני באמת שואל עד כמה זה שכיח.
לא חשבתי שאתה מסתלבט.
אני עובד בהייטק, ראיתי כבר ראיון עבודה אחד או שניים בחיי, עברתי מקומות עבודה ופרוייקטים גם בתוך מקומות העבודה. נניח, בערך בארבעים אחוז מהמקומות התבקשתי לחתום ויתור סודיות פלילי ורפואי (כולל נפשי). אני מניח שאם היתה לי בעיה שם, זה היה מפריע לי להתקבל.
אני אעצור את זה כאן כי אני רואה שזה מבוי סתום עבורי איתך. אני לא מעודד השתמטות, יציאה על סעיף נפשי או התחזות. מפה ועד שזה יפגע ממשית בחיים האזרחיים - הדרך ארוכה ומאוד ספציפית. תיק רפואי זה משהו שקל לנגן עליו כשרוצים - בפועל הוא לא שווה הרבה ואפשר להוכיח זאת
תוכיח.

אוכיח לך בפרטי, אני לא מעוניין לתת רעיונות שליליים לחברה שעומדים בפני גיוס

אני עובד בהייטק, ראיתי כבר ראיון עבודה אחד או שניים בחיי, עברתי מקומות עבודה ופרוייקטים גם בתוך מקומות העבודה. נניח, בערך בארבעים אחוז מהמקומות התבקשתי לחתום ויתור סודיות פלילי ורפואי (כולל נפשי). אני מניח שאם היתה לי בעיה שם, זה היה מפריע לי להתקבל.
שני ההורים שלי עובדים בהייטק והם אמרו שהם בחיים לא עברו כזה דבר ובמקסימום עברו רופא תעסוקתי.

תבוא לבקו"ם עם סרבל מרוח בגריז ואבק, ג'נטקס ופטיש 5. תגיד שאתה רוצה להתגייס לשריון ואם לא מגייסים אותך לשריון אתה לא מתפנה.
יוציאו אותך על נפשי אחרי 10 דקות.

אני עובד בהייטק וחתמתי על ויתור סודיות כדי לקבל סיווג סודי ביותר.
לפעמים התעסקות עם אלגורתמים של הצפנה, שקשורים לשוק הפרטי עדיין צריכים את אישור משרד הביטחון, והוא מבחינתו רוצה רק אנשים עם סודי ביותר שיעבדו על האלגוריתמים.
ויש עוד המון תחומים שזה נוגע אליהם, זה עלול לדפוק אותך גם מעוד מקומות, אם למשל תרצה להוציא רישיון לאקדח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית