עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אי פעם שמעת על מקרים שזה השפיע?אני רק אומר, בהמשך לעצות המקסימות שניתנו פה, שהיום על ימין ועל שמאל מבקשים ממך לחתום על ויתור על סודיות רפואית, ואם אתה חושב שהמשחקים עם הפסיכיאטר והקב"ן לא יפגשו אותך בשום מקום בעתיד - שיהיה המון המון בהצלחה.
כן. ואני מדבר על אנשים עם בעיות אמיתיות שלא קיבלו משרות (חלקם בגלל סיווג בטחוני). תחשוב לבד כמה נזק זה יעשה אם תתחפש לקוקו מול פסיכיאטר וקב"ן.אי פעם שמעת על מקרים שזה השפיע?
אז ככה, כמה שאלות.כן. ואני מדבר על אנשים עם בעיות אמיתיות שלא קיבלו משרות (חלקם בגלל סיווג בטחוני). תחשוב לבד כמה נזק זה יעשה אם תתחפש לקוקו מול פסיכיאטר וקב"ן.
בתור אחד שבא מן המערכת הזו ושירת בה כ10 שנים, הסיכוי שזה יפגע בו בעתיד די נמוך.אני רק אומר, בהמשך לעצות המקסימות שניתנו פה, שהיום על ימין ועל שמאל מבקשים ממך לחתום על ויתור על סודיות רפואית, ואם אתה חושב שהמשחקים עם הפסיכיאטר והקב"ן לא יפגשו אותך בשום מקום בעתיד - שיהיה המון המון בהצלחה.
אתה טועה. מה הקשר למערכת הזאת בכלל? דיברתי על האזרחות. כבר אמרתי שראיתי לא מעט מקרים שבהם זה פגע.בתור אחד שבא מן המערכת הזו ושירת בה כ10 שנים, הסיכוי שזה יפגע בו בעתיד די נמוך.
אל תדליק אותי. אני צריך ממש בימים אלה לחתום על עוד ויתור, זה מעצבן אותי רצח, זה בעיני בלתי חוקי בעליל אבל מדינת המשטרה שלנו לא מסכימה איתי, ואם הייתי הולך לקב"ן ומרייר לפני הגיוס הייתי עכשיו מצטער על זה. ממש בימים אלה.אז ככה, כמה שאלות.
א. עד כמה זה שכיח סיווג ביטחוני מחוץ למערכת הביטחון ואלביט וכו? ז"א חברות פרטיות.
ב. עד כמה זה שכיח שמעסיקים מבקשים גישה להיסטוריה הרפואית בצה"ל? זה בכלל חוקי?
נו על מה דיברתי אם לא על האזרחות? ראית לא מעט מקרים, נכון. האם זה מדד סטטיסטי למשהו? לא! סיכוי נמוך כך אמרתי וכך אומר שוב. לא ידעתי שבאזרחות כלל העבודות מחייבות בדק על עבר צבאי. למעשה, רק אחוז נמוך ביותר וה-סיכוי- שירצה להגיע לשם - נמוך-אתה טועה. מה הקשר למערכת הזאת בכלל? דיברתי על האזרחות. כבר אמרתי שראיתי לא מעט מקרים שבהם זה פגע.
איך התגובה המפגרת הזאתי קיבלה כל כך הרבה לייקים..תגיד שאתה מסרב בגלל אלאור עזריה ושאתה לא רוצה לשרת בקרבי כי אתה מפחד שיקרה לך מה שקרה לו ואתה מוכן לשבת בכלא כל השירות
אתה מתעלם מהמציאות. אמרתי שזה לא יקרה בחברה ממשלתית? לא. אמרתי שהסיכוי שהוא יגיע לחברה ממשלתית נמוך. מה לעשות, לא כל אוכלוסיית ישראל עובדת בחברה ממשלתית. כמה כן עובדים? לעומת יתר האוכלוסייה - לא הרבה. ומכאן שהסיכוי נמוך.על סמך מה אתה אומר שהסיכוי נמוך? איזה מדגם בדקת בדיוק? בכל חברה שקשורה איכשהוא לממשלה אתה יכול להגיע לנקודה כזאת. אם זה הרוב? לא. סיכוי אפסי? ממש לא. שיעשה את השיקול שלו.
אמרתי חברה שקשורה איכשהוא לממשלה או לתעשיה בטחונית/רגישה כלשהיא, לא לחברה ממשלתית. אני מת על זה שאתה קובע שהסיכוי שזה יפגע בו די נמוך (על סמך שבאת מהמערכת הצבאית, כן? שזה ממש קשור) כשלא אתה זה שיסבול מזה שאסור לו לחשוף תיק רפואי כי הוא עשה מעצמו פסיכי.אתה מתעלם מהמציאות. אמרתי שזה לא יקרה בחברה ממשלתית? לא. אמרתי שהסיכוי שהוא יגיע לחברה ממשלתית נמוך. מה לעשות, לא כל אוכלוסיית ישראל עובדת בחברה ממשלתית. כמה כן עובדים? לעומת יתר האוכלוסייה - לא הרבה. ומכאן שהסיכוי נמוך.
אני לא בקטע מסתבלט, אני באמת שואל עד כמה זה שכיח.אל תדליק אותי. אני צריך ממש בימים אלה לחתום על עוד ויתור, זה מעצבן אותי רצח, זה בעיני בלתי חוקי בעליל אבל מדינת המשטרה שלנו לא מסכימה איתי, ואם הייתי הולך לקב"ן ומרייר לפני הגיוס הייתי עכשיו מצטער על זה. ממש בימים אלה.
לא חשבתי שאתה מסתלבט.אני לא בקטע מסתבלט, אני באמת שואל עד כמה זה שכיח.
תוכיח.אני אעצור את זה כאן כי אני רואה שזה מבוי סתום עבורי איתך. אני לא מעודד השתמטות, יציאה על סעיף נפשי או התחזות. מפה ועד שזה יפגע ממשית בחיים האזרחיים - הדרך ארוכה ומאוד ספציפית. תיק רפואי זה משהו שקל לנגן עליו כשרוצים - בפועל הוא לא שווה הרבה ואפשר להוכיח זאת
שני ההורים שלי עובדים בהייטק והם אמרו שהם בחיים לא עברו כזה דבר ובמקסימום עברו רופא תעסוקתי.אני עובד בהייטק, ראיתי כבר ראיון עבודה אחד או שניים בחיי, עברתי מקומות עבודה ופרוייקטים גם בתוך מקומות העבודה. נניח, בערך בארבעים אחוז מהמקומות התבקשתי לחתום ויתור סודיות פלילי ורפואי (כולל נפשי). אני מניח שאם היתה לי בעיה שם, זה היה מפריע לי להתקבל.