הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד לגרום למכון להעיף אותי ולתת לי את הכסף חזרה ?

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
אני ושותפי לאימונים מעוניינים לעבור מכון - כבר נשבר לנו ה-ז' מהמדריכים התת-רמה, חוסר הציוד בגזרת הברזלים (בראש ובראשונה כלוב או סטנד) ומהגישה המחורבנת של המקום שלכאורה היא הגישה ה"בריאה".

הבעיה - אנחנו בהתחייבות לעוד 8-10 חודשים כלפי המקום, כך שהדרך לעשות את זה היא לגרום לחדר כושר עצמו לא לרצות אותנו כמתאמנים בו.

אופציה מעניינת שחשבנו עליה - להתחיל להשתמש במגנזיום (אבקה, לא תרסיס), כיוון שזה משאיר סימנים ומלכלך - משהו שמעצבן דיי הרבה אנשים.

בקיצור מה אתם מציעים ?

יכול להיות דיון מעניין 🤘

לדעתי הכי רלוונטי? זה לצעוק קצת, לא בהגזמה של חולי נפש.
ולשים גיר, אנשים יתלוננו, אנחנו נגיד שככה אנחנו מתאמנים, ואם הם לא מרוצים שיחזירו לנו את הכסף ואנחנו נעבור, הפגיעה באנשים תהיה מינימלית, אם בכלל, זאת דרך האימון שלנו.

• פותח/ת השרשור
תצרח בתרגילים הכבדים.
תפזר את הפלטות הכבדות בכל מיני חלקים במכון.
תעשה WALKING LUNGES עם דאמבלים ותטייל ככה בכל המכון ותפריע לאנשים.
תעשה שכיבות שמיכה בשיפוע שלילי עם רגליים על הספה של הבנצ'.

האמת זה לא מעט אנשים עושים וזה לא ממש מפריע לאף אחד.

עמרי זו אחת הבעיות היותר גדולות שיש במדינה
אם אנשים היו בני אדם היה יותר נחמד פה

כשאתה מתאמן עם דאמבלים תדאג להעיף אותם שכל המכון ישמע
תשתין להם על הידית שמורידים איתה את המים בשירותים וככה אף אחד לא יוריד מים[גם חוסך מים למדינה]
תדאג להתאמן בלי מגבת ביום חם
צחק למאמן שלך בפנים כשהוא מתאמן
קח פלאפון עם רמקול חזק שים מטאל פול ווליום ותבקש מהם להנמיח
אתה מתאמן עם חברים תעבדו כולכם סקוואט עם המוט של הבנץ ותמשכו תזמן כמה שיותר
אם יש לך חלב מקולקל שפוך לו בפח של המכון/שירותים עושה ריח זוועה
אם תרוצה עוד רק תגיד

או שתנסה למכור תמנוי ביד 2

הנה, דוגמא להודעה שמגיע לבעלים שלה לקבל באן מיידית בגין זיהום ציבורי.

תראה, חבוב, עצם העובדה שחשבנו לעשות קצת בלאגן זה בגלל המנטאליות של המכון+הציוד, בעיקר הציוד.
שבן אדם כמעט שובר מפרקת, במקרה של יונתן פה, 90 קילו נופל לרצפה, וכולם משחקים אותה כאילו לא שמעו לא ראו, זה לא בדיוק אנשים שמגיע להם שנתייחס אליהם בלקקנות.

• פותח/ת השרשור
אל תגזים... אם הייתי שובר מפרקת לא הייתי פה לכתוב.

למרות שבפועל המרחק ממקרה כזה היה בדיוק 2 שניות.

ולדעתי הבעיה זה המנטליות.... עם הציוד היינו מסתדרים כמו שהראתי לך ביום שישי עם הסטנד המאולתר. אבל זה שאם קורה לך משהו לאף אחד (שלא לדבר על המדריך שבמשמרת) לא אכפת זו הבעיה.

נערך לאחרונה:
תראה, חבוב, עצם העובדה שחשבנו לעשות קצת בלאגן זה בגלל המנטאליות של המכון+הציוד, בעיקר הציוד.
שבן אדם כמעט שובר מפרקת, במקרה של יונתן פה, 90 קילו נופל לרצפה, וכולם משחקים אותה כאילו לא שמעו לא ראו, זה לא בדיוק אנשים שמגיע להם שנתייחס אליהם בלקקנות.

1. אתה בחרת להרשם למכון
2. אם קרה מקרה כזה אתה יכול להתלונן על מכון ואף לתבוע אותו.
אם תגיש תביעה/ מכתב מעו"ד למכון שבכוונתך לתבוע אותו אז בעל המכון ינסה לסגור את זה איתך ותאמין לי שהוא יחזיר לך את הכסף.
אם לא יש בית משפט לתביעות קטנות,
בנוסף אם תוכיח שיש רשלנות במכון ותציג את זה לחברת הביטוח היא לא תסכים לבטח את המכון ואז הוא יהיה בבעיה.

לא צריך לעשות בלאגן, יש דרכים יותר יעילות

ואם יש לך בעיה עם מדריך אתה תמיד יכול להתלונן עליו (אני לא מבין איזה בעיה יכולה להיות עם מדריך, למה אתה צריך אותו ? הוא הרי ביביסטיר של הילדודס או מסדר פלטות לזקנות)

לחרבן בלי להוריד מים ולהשתין על ידיות זה ההיפך מלקקנות?
ואני לא חבוב שלך, רחוק מכך.

לחרבן בלי להוריד מים ולהשתין על ידיות זה ההיפך מלקקנות?
ואני לא חבוב שלך, רחוק מכך.
אני לא הצעתי את זה, אני דיברתי על לצעוק בקטנה ולשים מגנזיום.
יש לנו קווים אדומים.
צורת דיבור, "חבוב"-"גבר"-"אחי" אותו עסק.

אני לא הצעתי את זה, אני דיברתי על לצעוק בקטנה ולשים מגנזיום.
יש לנו קווים אדומים.
צורת דיבור, "חבוב"-"גבר"-"אחי" אותו עסק.

כמובן...בגלל שתצעק 'בקטנה' ותשים מגנזיום יחזירו לכם כסף.

יותר חשוב שתקראו (כמה וכמה פעמים אם צריך) את מה שמווו רשם לכם כבר מספר פעמים.

כמובן...בגלל שתצעק 'בקטנה' ותשים מגנזיום יחזירו לכם כסף.

יותר חשוב שתקראו (כמה וכמה פעמים אם צריך) את מה שמווו רשם לכם כבר מספר פעמים.
אף אחד לא אמר שאנחנו לוקחים את הכל ברצינות, ולא ניישם את הכל, חלק מהדיון נעשה במטרה של בידור, בנוסף למטרה האמיתית של לעוף מהמכון.
הבעיה שאין לנו עילה מספקת לתביעה על עוגמת נפש/רשלנות, למרות שניתן לבחון את זה לעומק.
אני מקווה שלא נוצר לך רושם לא נכון, אנחנו אנשים מתורבתים, ויש לנו גבולות מאוד מוגדרים, פשוט האנשים שיש פה הם בהמות בכל מקרה, ככה שלהתאמן בצורה שתהיה טיפה יותר נוחה לנו, ולא תפגע בהם, אלא באגו המנופח שלהם ובתחושה שהם מעל כולם, לא ממש מפריע לי.

• פותח/ת השרשור
1. אתה בחרת להרשם למכון
2. אם קרה מקרה כזה אתה יכול להתלונן על מכון ואף לתבוע אותו.
אם תגיש תביעה/ מכתב מעו"ד למכון שבכוונתך לתבוע אותו אז בעל המכון ינסה לסגור את זה איתך ותאמין לי שהוא יחזיר לך את הכסף.
אם לא יש בית משפט לתביעות קטנות,
בנוסף אם תוכיח שיש רשלנות במכון ותציג את זה לחברת הביטוח היא לא תסכים לבטח את המכון ואז הוא יהיה בבעיה.

לא צריך לעשות בלאגן, יש דרכים יותר יעילות

ואם יש לך בעיה עם מדריך אתה תמיד יכול להתלונן עליו (אני לא מבין איזה בעיה יכולה להיות עם מדריך, למה אתה צריך אותו ? הוא הרי ביביסטיר של הילדודס או מסדר פלטות לזקנות)

בוא נפתח את זה רגע אם לא אכפת לך.

על איזו עילה נראה כי יש בסיס לתביעה ?

על עוגמת נפש או נזיקין הרי אין מה לדבר (גם 2 עורכי דין כבר אמרו לי את זה)

לגבי רשלנות - מצד אחד, הם לא חייבים לשים כלוב\סטונד וגם אף אחד לא הכריח אותי לצאת לסקוואט מהבנץ' המשופע בהיעדר ציוד ראוי.

מצד שני - עמדה מדריכה באזור, ראתה שיש פה מוט עם 90 קילו, יחד עם תרגיל שמבוצע במתקן לא מתאים. אומנם זה לא המשקלים שאתה מרים (כל הכבוד ד"א)\ אבל לא צריך להיות גאון כדי לדעת שיש סיכוי שמשהו ישתבש בעומסים כאלה, ושכמובן אם משהו כזה יקרה אז זו תהיה בעיה.

בנוסף, לאחר שקרה המקרה הזה היא אפילו לא ניגשה והעירה שכדאי אולי להזהר, לא לעשות את התרגיל (לא משנה שהייתי ישר מתעלם מטענה כזו, היא מבחינתה אמורה לעשות את מה שהיא יודעת [גם אם היא "יודעת" דברים לא נכונים] על מנת למנוע פגיעה בבריאות ובגופו של המתאמן) או שאלה אם אני צריך עזרה (אחרי הכל קיבלתי מכה דיי רצינית).

מה דעתך ?

אין על מה, ממה שאתה מתאר
אתה השתמשת בציוד לא למה שהוא נועד

אבל אתה יכול לדבר עם המנהל או לשלוח לו מכתב מעו"ד להלחיץ אותו
אולי הוא יחזיר לך את הכסף

לדעתי או שתנסה למכור
או שתאלתר ותתאמן ככה (אין מאיפה להוציא את המוט ?)

• פותח/ת השרשור
האופציה הכי נוחה להוציא את המוט זה מאיפה שהוצאתי - מהבנץ' המשופע שמיועד לעבודה על "חזה עליון". הבעיה כמובן היא הסטנד לרגליים מה שלא מאפשר ירידה לעומק ראוי, ואז צריך לפסוע הצידה (לטייל עם המוט בהתחלה זה פחות בעיה- כשאתה נכשל אז מתחילות הצרות).

ולגבי שימוש בציוד למטרה שונה ממה שהוא נועד - לא חושב שבהנתן מצב שהשימוש שאני מבצע במתקן מהווה סיכון המדריך אמור לבוא ולהעיר ?

אמור, אבל הוא יכול לטעון שהוא אמר, אין לך הוכחה
להוציא את המוט מבנצ' עליון זה בעיה כי אתה הולך הרבה צעדים עם המוט

תחפש מקום אחר כמו מקבילים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית