הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד לגרום למכון להעיף אותי ולתת לי את הכסף חזרה ?

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
אני ושותפי לאימונים מעוניינים לעבור מכון - כבר נשבר לנו ה-ז' מהמדריכים התת-רמה, חוסר הציוד בגזרת הברזלים (בראש ובראשונה כלוב או סטנד) ומהגישה המחורבנת של המקום שלכאורה היא הגישה ה"בריאה".

הבעיה - אנחנו בהתחייבות לעוד 8-10 חודשים כלפי המקום, כך שהדרך לעשות את זה היא לגרום לחדר כושר עצמו לא לרצות אותנו כמתאמנים בו.

אופציה מעניינת שחשבנו עליה - להתחיל להשתמש במגנזיום (אבקה, לא תרסיס), כיוון שזה משאיר סימנים ומלכלך - משהו שמעצבן דיי הרבה אנשים.

בקיצור מה אתם מציעים ?

יכול להיות דיון מעניין 🤘

אי אפשר, כי מנהל המכון פנה אלינו אישית, כי מתאמנים אחרים התלוננו שזה מפריע עליהם.
כך שהדרך היחידה שהם מאפשרים לנו "חוקית" לעשות סקוואט זה דרך הבנצ' העליון.
אני יכול להעיד שהמאמנים לא פנו אליו.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי על המקבילים בזמנו. הבעיה שזה גרר איתו הרבה תלונות וצעקות של מדריכים ומתאמנים, ובתחילת הדרך עם משקלים נמוכים ההבדל בין זה לבין הבנץ' לא היה גדול, אם בכלל היה קיים, כך שהעדפתי לא להקלע לעימות.

אולי ל-idunno11 שהוא השותף שלי לאימונים בעל המכון כן פנה, אבל אלי הוא לא - כך שזה לא רלוונטי.

האמת שלדעתי פחות נוח במקבילים חח, אבל זה לא העניין.
בסיס תביעה באמת יהיה בעייתי, אבל יכול להיות שאפשר יהיה להציג את זה בצורה שתראה מספיק אמיתית ומהימנה ותגרום להם לפחד מספיק על מנת להחזיר לנו את הכסף (או אחוז מאוד מאוד נכבד ממנו).

מדריכים מבינינו- מי זוכר על כל כמה מתאמנים צריך מדריך? לפי חוק הספורט ? זה יכול להיות כלי לא רע לאיים על הבעלים-0 פשוט לצלם את זה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פוסט ענק XD
בכל מקרה בנימה יותר רצינית, מה הבעיה לזרוק את המוט בכל סוף חזרה של דדליפט? אפילו לזרוק את המוט אחרי פרס ולראות איך הוא מקפץ בכל המכון?
בפרס אפשר להגיד שנפל לך ובדדליפט שלא היה לך כוח להחזיק.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פוסט ענק XD
בכל מקרה בנימה יותר רצינית, מה הבעיה לזרוק את המוט בכל סוף חזרה של דדליפט? אפילו לזרוק את המוט אחרי פרס ולראות איך הוא מקפץ בכל המכון?
בפרס אפשר להגיד שנפל לך ובדדליפט שלא היה לך כוח להחזיק.

למה בפרס תעשה אם אפשר בסקוואט

יואוא איזה פוסט קטלני!!!!!!!!!!!!
הלוואי היה לי את הבעיה שלך זה לא בעיה זה גן עדן!!!!!!!
אתה+עוד מישהו
בכוונה תחילה לעשות נזק ובלאגן
בואנה זה גן עדןןןןןן
לזרוק מוט בדדליפט+במיליטרי!!!!!
לצעוק בכוונה כמה שיותר חזקק!!!!
להחזיר את המוט לראק בסקוואט עם כמה שיותר רעש!!!!!
יואוא זה לא בעיה זאת מתנה משמיים!!!! ברצינות!!!!!
אני הייתי גם מוסיף לפני סט של סקוואט נגיד צרחות "אני הולך לזיין את המוט הזה כוסעמק את טוחן את הסט הזה!!!"
ברצינות זה הדבר הכי הרדקור בעולם אני בשיא הרצינות הייתי מתחלף איתכם.

נערך לאחרונה:
איזה גזורים יש פה..
אישית הייתי הולך לבעל המכון ואומר שלו, שאני לא מרוצה מהמנוי ואין לי כאן מספיק ציוד ואני מבקש בבקשה להחזיר את הכסף, אם הוא יתחיל ללעוג ולעשות שטויות אני אגיד לו:

1. או שאתה מוסיף ציוד שאנשים יוכלו להתאמן כמו בני אדם
2. או שאני אגרום לך להחזיר לי את הכסף

תאמין לי שהוא יחזיר לך את הכסף, אתה לא הראשון בטח שמבקש את זה ממנו, ואם הוא ישלח אותך קיבינימט ויגיד לך שאתה עף מהמכון מבלי החזר, זכותך המלאה לתבוע לו את הצורה (גם אם אתה עושה בלאגן והוא לא רוצה להחזיר לך את הכסף, הוא חייב).

אני אתן לך עצה רצינית שלא גובלת לא בחוצפה ולא בשטויות שאנשים לעולם לא היו מעזים לעשות

תעשה מה שאני עשיתי בעבר, אפילו מבלי לדעת שזה יגרום לסיום המנוי שלי.
אני דיי אהבתי את המקום, עד שהתחילו לשנות את התנאים לגמרי (קיצוץ בשעות, שינוי חוגים לרעה, פשוט ביזיון).
מה שקרה, וממש בטעות, הבעלים שמה אותי משוחח במקלחות עם כמה מתאמנים. הוא שמע אותי מספר להם שזה ממש ביזיון מה שקורה כאן, שלא אכפת לבעלים שהתנאים הולכים ונהפכים גרועים יותר ויותר, ושזה אפילו נוח לו, כי זה חוסך לו המון כסף.
בגלל שהכל היה אמיתי ולא מתוך הצגה, הוא ראה שאני מצליח לשכנע אותם, ופשוט קרא לי אחר אך ואמר לי שהוא מחזיר לי את כל הכסף ולא רוצה שאני אחזור לשם 😃

אחד הדיונים היותר מצחקים שקראתי 😃 , בכ"מ נסה לדבר עם המנהל שמה לך תדע אולי הוא יסכים לשחרר אותך עם אחוזים נכבדים מהכסף שהשקעתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית