גם במרכז יש הערכה מיוחדת לטכניוןבמרכז לאף אחד לא אכפת מזה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם במרכז יש הערכה מיוחדת לטכניוןבמרכז לאף אחד לא אכפת מזה
כל אחד אומר לי משהו אחר. יש את אלה שאומרים שממוצע 80 בטכניון עדיף על 95 באוניברסיטת חיפהזה לא נכון. בצפון יש העדפה קטנה לטכניון. במרכז לאף אחד לא אכפת מזה לרוב כבר. וגם בצפון זה כבר לא קריטי. העיקר שיש ממוצע נגיד 80+ ואז זה ממש תלוי באיך אתה בראיון עבודה.
לדעתי מדמח בטכניון היא הבחירה הכי טובה מכל מיני סיבות. אבל אם כסף זה משהו קריטי ויש אפשרות ללמוד קרוב לבית אין סיבה ללכת לטכניון
מה הסיבות ? יש יתרונות ללגור לבד ולגור בבית אז זה לא שחור ולבן ... וכסף זה לא הבעיה
אולי הערכה. ונגיד ירייאנו מישהו אם ממוצע 75 מהטכניון ורק אם 80 מת"א . אבל זה משהו שולי שתקף בערך לעבודה הראשונה. אחרי זה פחות אכפת איפה למדה ויותר חשוב איך היה הראיון מה הידע שלך וכו'.גם במרכז יש הערכה מיוחדת לטכניון
כל אחד אומר לי משהו אחר. יש את אלה שאומרים שממוצע 80 בטכניון עדיף על 95 באוניברסיטת חיפה
כמו שאמרתי קודם ציונים זה פחות רלוונטיאולי הערכה. ונגיד ירייאנו מישהו אם ממוצע 75 מהטכניון ורק אם 80 מת"א . אבל זה משהו שולי שתקף בערך לעבודה הראשונה. אחרי זה פחות אכפת איפה למדה ויותר חשוב איך היה הראיון מה הידע שלך וכו'
העדיפות הראשונה שלך כרגע אמורה להיות לשפר פסיכו. אחרי שתשפר מבחינתי שלושת האופציות (בן גוריון, תל אביב וטכניון) תקפות.אין כזה הבדל בין הטכניון לתל אביב לא ? תקן אותי אם אני טועה
בכל מקרה בשביל מדמ"ח בטכניון אני צריך לשפר תפסיכומטרי
ואני בהחלט קצת מבולבל
דווקא שמעתי שבתל אביב מכסחים ויותר קשה להוציא ציון טוב שם מבטכניון @Tank תקן אותי אם אני טועהלדעתי המוסד עצמו חשוב. מדמח של הטכניון נחשב דיי חזק בעולם.
אפשרויות תעסוקה מאוד טובות בזמן הלימודים. חברות כמו אינטל/מלנוקס/אלביט/קוואלקום/מיקרוסופט/יבמ/רפאל מגייסות על בסיס קבוע.
לדעתי האווירה מאוד נחמדה בטכניון. יש המון מסיבות שמארגנים פסטיבל הסטודנט הכי טוב שיש בארץ.
הקבוצה בפייסבוק מאוד טובה ויש עזרה מאוד טובה (לא יודע איך זה במקומות אחרים)
יש תחבורה ציבורית בשבת/לילה שמאוד נוחה לקפוץ לברים. יש כמה ברים שחצי ליטר עולה 20 שקל (נפתחו ע"י סטודנטים של טכניון)
יש חדר כושר פצצה ובריכה אולימפית + סאונה שאני ממש אהבתי.
קורסי ספורט מאוד מגווונים. ובכלל קורסים בחירה דיי נחמדים.
אולי הערכה. ונגיד ירייאנו מישהו אם ממוצע 75 מהטכניון ורק אם 80 מת"א . אבל זה משהו שולי שתקף בערך לעבודה הראשונה. אחרי זה פחות אכפת איפה למדה ויותר חשוב איך היה הראיון מה הידע שלך וכו'.
בולשיט. בראודה זה כבר משהו אחר 😃
יש רף לממוצע בעבודה הראשונה. אחרי זה זה כבר לא משנה כל כך.
@MostMuscular ויתרון נוסף של טכניון על לפחות בן גוריון זה הים 😃
דווקא שמעתי שבתל אביב מכסחים ויותר קשה להוציא ציון טוב שם מבטכניון @Tank תקן אותי אם אני טועה
זה מלפני 4 שנים , מאז מכסחים בתל אביב ואפילו הממוצעים שם יותר נמוכים מבטכניון ממה שהבנתילפי אחד מהמרצים המפורסמים של הטכניון, ומנכל אפל ישראל לשעבר
אהרון אהרון: "אם תשלחו מייל לכל בכיר באפל - תקבלו תשובה"
האם ישנו הבדל בין בוגר טכניון לבוגרים אחרים מבחינת הסיכוי להתקבל לעבודה?
"אענה תשובה לא קורקטית. כשאנחנו מסתכלים על בוגרים, בכל החברות שבהם שמשתי כמנהל פיתוח, אנחנו מסתכלים על בוגרי אוניברסיטאות הטובות בתחומי ההנדסה ומבדילים בינם לבין בוגרי המכללות. לא שישנה בעיה באנשים שלומדים שם, אלא ישנם הבדלים בין מקומות הלימוד. הטכניון, אוניברסיטת בן-גוריון ואוניברסיטת תל-אביב, הם כולם מקומת טובים. לאחרונה הבחנו גם בבוגרים איכותיים מבר-אילן. מה שמבלבל הוא עניין הממוצעים. מצטיינים בכל אחת מהאוניברסיטאות אינם שקולים אחד לשני, ומצאנו עם השנים את הנוסחה הבאה: הממוצע בתל אביב תמיד גבוה יותר. לכן בוגר שמקבל 90 באוניברסיטת תל-אביב שקול ברמתו לבוגר שקיבל את הציון 86 בבאר-שבע וציון של 81 בטכניון".
שום דבר לא חקוק בסלע, אמרתי שהרבה יותר קשה למצוא משרה בפיתוח כסטודנט אבל תאורטית ברור שאתה יכול למצוא.אבל מה אם אהיה סטודנט מהטובים בשנה ב לא אוכל למצוא משרת סטודנט בפיתוח ?
בנוסף , אני בחור שדיי בקלות נכנס לדכאון
זה לא הולך ביחד...מדעי המחשב
באווירת תקופת מבחנים מדכאת + העובדה שאני ניגש למבחן שאני לא יודע בו כלום, אני אוסיף חסרונות -לדעתי המוסד עצמו חשוב. מדמח של הטכניון נחשב דיי חזק בעולם.
אפשרויות תעסוקה מאוד טובות בזמן הלימודים. חברות כמו אינטל/מלנוקס/אלביט/קוואלקום/מיקרוסופט/יבמ/רפאל מגייסות על בסיס קבוע.
לדעתי האווירה מאוד נחמדה בטכניון. יש המון מסיבות שמארגנים פסטיבל הסטודנט הכי טוב שיש בארץ.
הקבוצה בפייסבוק מאוד טובה ויש עזרה מאוד טובה (לא יודע איך זה במקומות אחרים)
יש תחבורה ציבורית בשבת/לילה שמאוד נוחה לקפוץ לברים. יש כמה ברים שחצי ליטר עולה 20 שקל (נפתחו ע"י סטודנטים של טכניון)
יש חדר כושר פצצה ובריכה אולימפית + סאונה שאני ממש אהבתי.
קורסי ספורט מאוד מגווונים. ובכלל קורסים בחירה דיי נחמדים.
אולי הערכה. ונגיד ירייאנו מישהו אם ממוצע 75 מהטכניון ורק אם 80 מת"א . אבל זה משהו שולי שתקף בערך לעבודה הראשונה. אחרי זה פחות אכפת איפה למדה ויותר חשוב איך היה הראיון מה הידע שלך וכו'.
בולשיט. בראודה זה כבר משהו אחר 😃
יש רף לממוצע בעבודה הראשונה. אחרי זה זה כבר לא משנה כל כך.
@MostMuscular ויתרון נוסף של טכניון על לפחות בן גוריון זה הים 😃
באווירת תקופת מבחנים מדכאת + העובדה שאני ניגש למבחן שאני לא יודע בו כלום, אני אוסיף חסרונות -
- הרבה מרצים פח, בעיקר מהפקולטה למתמטיקה.
-אני שנה שנייה ואני חושב שעשיתי יותר מתמטיקה ממדמח בתואר.
-מנרמלים ציונים ל65~70, אני יודע מחברים במקומות אחרים שלרוב מנרמלים ל75~80
-מסיבות\ברים כל זה שטויות, באת ללמוד, לא רלוונטי לדעתי כל השאר.
-קשה מאוד לשמור על ממוצע גבוה, אני מכיר הרבה חבר'ה טובים, כשהם באמת מהאנשים החכמים שפגשתי, שחוזרים על קורסים בלי הכרה בשביל לשמור על ממוצע טוב שיפתח דלתות.
אין לי מה לטפל בעצמי כי אני כרגע לגמרי בסדר ... ולא רוצה לקחת כל מיני כדוריםזה לא הולך ביחד...
תטפל בעצמך קודם לפני שאתה בונה תכניות לשנתיים שלוש קדימה.
יש לך בעיה בהווה ויש לך בעיה אפשרית בעתיד, במה נראה לך הגיוני לטפל קודם?
כבר הועלו הסעיפים הבאים בעניין:מה דעתכם על ללמוד בבר אילן מדעי המחשב וככה לא לעשות פסיכומטרי שוב ?
הלימודים שלך הולכים להיות הרבה, אבל הרבה יותר קשים ממה שאתה בכלל מדמיין. אחרי שבוע אתה תבין כמה פסיכומטרי זה בדיחה. אתה צריך להחליט על מקום שבו אתה רוצה ללמוד ולעשות מה שצריך בשביל להתקבל אליו. יש משמעות אם למדת בבן גוריון/טכניון או בבר אילן, אבל אם אתה תהיה טוב זה לא משנה איפה למדת. יש לך זמן עד תחילת שנת הלימודים, תעשה עוד פעם פסיכומטרי כדי שתוכל להחליט בצורה טובה יותר ולא מתוך עצלנות/התפשרות.
זה לא ממש שבוע-שבועיים של סימולציות ואתה מוכן זה עכשיו ללמוד שוב חזק הכל ..כבר הועלו הסעיפים הבאים בעניין:
1. תצטרך ללמוד תורה ויהדות
2. התואר לא טוב כמו תארים באוניברסיטאות מובחרות
אני אגיד לך את דעתי בעניין.
לדעתי כל בנאדם צריך קודם כל לשאוף לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו. אם מלוא הפוטנציאל שלך מסתכם בלמידה בבר אילן, אז על הכיפאק. אבל אם אתה מחזיק מעצמך בחור חכם חבל שלא תמצא מקום שתוכל לפרוח בו.
דבר שני, פסיכו זה לא עניין של הרבה זמן אחרי הפעם הראשונה. אתה כבר יודע איך זה עובד, אתה יודע איך הולכים המבחנים והשאלונים וכל מה שנשאר לך זה שבוע-שבועיים של סימולציות לקראת המבחן ואז לגשת ולקבל את הציון שמגיע לך.
חבל להרוס את כל העתיד שלך (לפחות ל4 השנים הקרובות) רק כי אין לך רצון לגשת שוב פסיכומטרי. אלה אם כמובן אתה חושב ש650 זה גבול היכולת שלך ואין לך סיכוי להוציא יותר.
מה זאת אומרת ללמוד עכשיו את הכל? כמה זמן עבר מאז שעשית את הפסיכומטרי? אם לא עברו כמה שנים אני לא רואה סיבה ללמוד עכשיו הכל שוב מההתחלה סה"כ זה אותו החומר אולי צריך איזה 2 מבחנים בלי זמנים כדי "להזכר" ואז אפשר להריץ סימולציות בכיף ואתה תחזור לעצמך מהר אין סיבה שאם לא עבר הרבה מדי זמן מהמבחן שלך תצטרך יותר משבועיים, גג 3 כדי לחזור לעצמך ולהיות מוכן לעוד הגשהזה לא ממש שבוע-שבועיים של סימולציות ואתה מוכן זה עכשיו ללמוד שוב חזק הכל ..
בסימולציות היה לי באזור ה700 עם כמותי תמיד מעל 143 אבל לך תדע מה קורה במבחן האמיתי
עשיתי בדצמבר עבר חודש אבל שכחתי דברים .. מתכוון ללמוד חזק את העברית גם (בקושי למדתי אוצר מילים בעברית)מה זאת אומרת ללמוד עכשיו את הכל? כמה זמן עבר מאז שעשית את הפסיכומטרי? אם לא עברו כמה שנים אני לא רואה סיבה ללמוד עכשיו הכל שוב מההתחלה סה"כ זה אותו החומר אולי צריך איזה 2 מבחנים בלי זמנים כדי "להזכר" ואז אפשר להריץ סימולציות בכיף ואתה תחזור לעצמך מהר אין סיבה שאם לא עבר הרבה מדי זמן מהמבחן שלך תצטרך יותר משבועיים, גג 3 כדי לחזור לעצמך ולהיות מוכן לעוד הגשה
אני תמיד הייתי חלש יותר במילולי לעומת הפרקים האחרים, אבל ללמוד מילים בעייני זה ביזבוז זמן לא נורמלי. אתה צריך להבין את הקונספט של האנלוגיות יותר מאשר להבין את המילים. אני לא יודע חצי מהזמן את המשמעות של המילים ואני תמיד עונה נכון על 5-6.(בקושי למדתי אוצר מילים בעברית)
אי אפשר לגשת מועד אחריי מועד עד כמה שידוע לי.עשיתי בדצמבר