הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בכתף קדמי לאחר בנץ

• פותח/ת השרשור XtoR
  • פורסם בתאריך

XtoR

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אתמול כשעשיתי בנץ הספוטר קצת ישן ובזמן הדחיפה האחרונה הרגשתי כאבים בכתף ימין מקדימה ואז הפסקה, סיימתי את האימון כרגיל ואחרי השינה חזרו הכאבים...
מה צריך לעשות במקרה כזה?
תודה לעוזרים

קודם כל לא לבצע לחיצה אם הכאב מגביל אותך במהלך התנועה.
שנית, אתה צריך לצלם את עצמך ולהעלות לכאן כדי שנבדוק איך נראית הלחיצה מבחינת הטכניקה.
לא מעט אנשים נפצעים בכתפיים בגלל כמה סיבות, אחת מהן היא מרפקים שבורחים לצד ועומס מיותר שנגרם לרצועת הכתפיים.

דבר שני, ייתכן והכתפיים שלך חלשים ושחסרה גמישות במסובבי הכתף.
כמה הפרס שלך?

שנית, אתה צריך לצלם את עצמך ולהעלות לכאן כדי שנבדוק איך נראית הלחיצה מבחינת הטכניקה.
לא מעט אנשים נפצעים בכתפיים בגלל כמה סיבות, אחת מהן היא מרפקים שבורחים לצד ועומס מיותר שנגרם לרצועת הכתפיים.

כמה הפרס שלך?
בנוסף לכל הדברים הנכונים - כרגע במיידי הייתי עושה בנץ' קל מאד לראות אם הכאב חוזר ומעלה בהדרגה משקלים בשבוע-שבועיים הקרובים.

• פותח/ת השרשור

כמה הפרס שלך?

תודה על התשובה המהירה, כתפיים חלשות לא נראה לי הבעיה, גמישות יכול להיות.
אני כרגע עומד על 100-110 קילו בפרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית