הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על ss

The Asaf

משתמש מתחיל
286
27
נק' מוניטין:
33
286
27
היי 😃
אז התחלתי להתאמן לפני שבוע בערך והיו לי הרבה תוכניות גרועות בדרך.
עכשיו הבנתי שהתוכנית ss היא התוכנית הכי טובה למתחילים אבל לא הכי הבנתי אותה ויש לי שאלות.

1. איך אני מחלק את האימון? כלומר אני מתאמן בראשון, שלישי וחמישי כרגע, לא הבנתי אם כל יום אני עושה את AB ביחד או רק A או רק B.
2. התוכנית עובדת על כל החלקים בגוף? רגליים, כתפיים, גב, חזה וידיים? כי יש רק 6 תרגילים וזה נראה לי ממש מעט.
3. אני רואה שאין כאן ממש אימון על הבטן? אני יכול להוסיף בסוף עוד 30-40 כפיפות בטן?

ממש תודה לעוזרים 😃
(התוכנית למטה)

A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5

B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

• פותח/ת השרשור
שאלות גדולות שאלת, את התשובה תוכל לקרוא בקצרה במשך שבועיים במאמר המעולה על התכנית:

Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
ממש תודה 😃
קיבלתי תשובות על שאלות 2-3 אבל עדיין לא הבנתי את 1 ואשמח אם תסביר לי מתי אני עושה מה.
אני רוצה גם להוסיף בסוף כל אימון 3X30 כפיפות בטן, זה סבבה?

ממש מעריך את התשובה שלך 😃

שבוע - שבוע
ABA
BAB
כפיפות בטן פחות יעזרו, תנסה פלאנק וגם זה דקה - שתיים גג. אתה בונה שרירי בטן חזקים מאוד מהסקוואט והדדליפט ללא צורך בתרגילי עזר.

• פותח/ת השרשור
שבוע - שבוע
ABA
BAB
כפיפות בטן פחות יעזרו, תנסה פלאנק וגם זה דקה - שתיים גג. אתה בונה שרירי בטן חזקים מאוד מהסקוואט והדדליפט ללא צורך בתרגילי עזר.
לא ממש הבנתי, יום ראשון A יום שלישי B חמישי A ראשון B שלישי A וככה או ראשון ABA שלישי BAB ראשון ABA?

זה אימון של איזה 10 דקות, ככה זה אמור להיות?
בהתחלה זה 10 דקות , אחר כך שתעלה במשקלים תצטרך לנוח יותר זמן בין הסטים והאימון יתארך, אצלי אימון אחד לוקח בערך שעה וחצי

• פותח/ת השרשור
בהתחלה זה 10 דקות , אחר כך שתעלה במשקלים תצטרך לנוח יותר זמן בין הסטים והאימון יתארך, אצלי אימון אחד לוקח בערך שעה וחצי
ואצה עושה רק 3 תרגילים וכל אחד 3X5?

• פותח/ת השרשור
אני לא כל כך סופרת, מתי שאני מרגישה מוכנה אני מתחילה את הסט. בדרך כלל זה משהו כמו 7-10 דקות
אה מגניב אז אני אנסה לחודש, משווה לתוצאות.
תודה רבה ;)
אני לא כל כך סופרת, מתי שאני מרגישה מוכנה אני מתחילה את הסט. בדרך כלל זה משהו כמו 7-10 דקות
שאלה אחרונה חחחח.
בדדליפט, אני אמור לעשות עם בירכיים קבועות או כפופות? כי כל אחד עובד על משהו אחר

אה מגניב אז אני אנסה לחודש, משווה לתוצאות.
תודה רבה ;)

שאלה אחרונה חחחח.
בדדליפט, אני אמור לעשות עם בירכיים קבועות או כפופות? כי כל אחד עובד על משהו אחר
לא הבנתי מזה קבועות או כפופות אבל עדיף שמישהו אחר יענה לך כי אני לא כל כך מבינה בזה

Back
למעלה תחתית