הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי עזר ב5X5

MiraclesMan

משתמש פעיל
484
85
נק' מוניטין:
97
484
85
התחלתי סבב ב' בלינארית 5X5 ואני רוצה להוסיף מקבילים כתרגיל עזר ללחיצות
ואני לא יודע ממש איך לשלב את זה
כרגע מה שאני עושה
A :
סקואט
בנצ
מתח עם משקל

B
סקואט קל
פרס
דדליפט
מתח באחיזה הפוכה

C
סקואט
בנצ
מתח עם משקל (אחיזה רגילה)

איפה אני יכול לשלב פה מקבילים עם משקל ?
תודה

כשאני עשיתי 5X5 לפני שנה שילבתי את המקבילים באימון האחרון של השבוע

• פותח/ת השרשור
כשאני עשיתי 5X5 לפני שנה שילבתי את המקבילים באימון האחרון של השבוע
אתה חושב ש3 סטים באימון האחרון זה יספיק?
A אני עושה מתח רגיל
B מתח אחיזה הפוכה
C מתח רגיל

נערך לאחרונה:
תשלב את זה אחרי היום שיש לך בו הכי הרבה מנוחה, לדוג אם אתה מתאמן ראשון-שלישי-חמישי המנוחה הכי גדולה היא מיום חמישי עד ראשון(יומיים מנוחה)- תשלב את המקבילים שם

בכל מקרה ככל שאתה שוקל יותר תעבוד עם פחות משקל ויותר חזרות במקבילים.

לי לדוג'(מעל 100) אין בעיה לעשות מקבילים עם 30 קילו ל5-6 חזרות לכמה סטים, אבל זה מאוד מכביד לי על הכתפיים והאפקט הפוך בבנץ'- זה מוריד לי משקל מהמוט כי אני לא מספיק להתאושש כמו שצריך.
אז אני פשוט מעדיף לעבוד בלי משקל ל6-7 סטים ול10-12 חזרות או לעשות 2 סטים עם משקל והשאר בלי

תשלב את זה אחרי היום שיש לך בו הכי הרבה מנוחה, לדוג אם אתה מתאמן ראשון-שלישי-חמישי המנוחה הכי גדולה היא מיום חמישי עד ראשון(יומיים מנוחה)- תשלב את המקבילים שם

לי לדוג'(מעל 100) אין בעיה לעשות מקבילים עם 30 קילו ל5-6 חזרות לכמה סטים, אבל זה מאוד מכביד לי על הכתפיים והאפקט הפוך בבנץ'- זה מוריד לי משקל מהמוט כי אני לא מספיק להתאושש כמו שצריך.
אז אני פשוט מעדיף לעבוד בלי משקל ל6-7 סטים ול10-12 חזרות או לעשות 2 סטים עם משקל והשאר בלי
במידה ואני מצליח להתאושש ממקבילים עם משקל אז עדיף להמשיך ככה גם במשקל גוף גבוה? אני שוקל 94 ו4 שמיניות עם משקל לא מפריעות לי להתאושש, אני אפילו מרגיש שזה עוזר לי להתקדם בלחיצות.
לעשות 12 חזרות על משקל גוף מרגיש לי פחות נורא אני בדרך כלל עושה סט של 12 ואז מוסיף משקל

• פותח/ת השרשור

אני כרגע שוקל 73.5 על 178
3X5 עם משקל יכול להיות סבבה לא?
או שזה קצת מידיי?

במידה ואני מצליח להתאושש ממקבילים עם משקל אז עדיף להמשיך ככה גם במשקל גוף גבוה? אני שוקל 94 ו4 שמיניות עם משקל לא מפריעות לי להתאושש, אני אפילו מרגיש שזה עוזר לי להתקדם בלחיצות.
לעשות 12 חזרות על משקל גוף מרגיש לי פחות נורא אני בדרך כלל עושה סט של 12 ואז מוסיף משקל

אני כרגע שוקל 73.5 על 178
3X5 עם משקל יכול להיות סבבה לא?
או שזה קצת מידיי?

התשובה לשניכם היא לנסות ולראות אם זה מסייע לבנץ' או לא, אם זה מתנגש כדי להוריד משקל

• פותח/ת השרשור
התשובה לשניכם היא לנסות ולראות אם זה מסייע לבנץ' או לא, אם זה מתנגש כדי להוריד משקל
אוקיי תודה!!
ושוב
אתה חושב שפעם אחת בשבוע בסוף אימון C זה יהיה אפקטיבי בכלל?

Back
למעלה תחתית