הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בריצה

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
למביני הריצות פה אני ממש צריך עזרתכם.. לא רצתי הרבה זמן כי פעם כשהייתי רץ לא משנה מה אחרי 10 דק ריצה היו מופיעים כאבים מתחת לתאומים(לא בשריר עצמו אלא מתחת) כאבים בלתי נסבלים והייתי נאלץ להפסיק בגלל זה ולא בגלל הכושר
אני מתאמן בחדכ כבר חצי שנה הרבה סקוואטים וגם התמקדתי בשריר התאומים עשיתי ריצה לפני יומיים ועשיתי ים שחרורים אחרי ועדיין נתפסתי ממש בתאומים ובארבע ראשי אף על פי שהם חזקים מהאימוני כוח בחדכ.. זה הגיוני? בכל מקרה אני צריך לעבוד על הריצות שלי חזק לפני הגיוס יש טיפים? אגב יש לי פלתפוס קל והנעלי ריצה שלי מאוד טובות (asics gel quantom 360 ) אז לא נראלי זה בעיה בנעל אבל מצד שני אני לא רץ עם מדרסים.. אשמח לעזרה!!!

איך אתה נוחת על הרגל? על החלק הקדמי או על העקב.
נשמע כמו בעיה בטכניקה של הריצה שגורמת לעומס

ונשמע גם שהוא בדרך ל-shin splints אם ימשיך בדרך הזאת.
זאת בדיוק המשמעות של "כאבים מתחת לתאומים(לא בשריר עצמו אלא מתחת) כאבים בלתי נסבלים".

כאבים מתחת לתאומים יותר מתאימים לאכילס. אבל בכל מקרה המושג "כאבים בלתי נסבלים" דורש בדיקה

כאבים מתחת לתאומים יותר מתאימים לאכילס. אבל בכל מקרה המושג "כאבים בלתי נסבלים" דורש בדיקה
אני מבין את זה ככאבים בתוך השוק, כלומר "מתחת" במשמעות של פנימה לתוך הרגל ולא למטה בכיוון הרצפה.
אם אתה צודק בפירוש אז אתה צודק גם לגבי גיד אכילס.

• פותח/ת השרשור
איך אתה נוחת על הרגל? על החלק הקדמי או על העקב.
האמת שלא שמתי לב לזה.. על איזה חלק אני אמור לדרוך?
ונשמע גם שהוא בדרך ל-shin splints אם ימשיך בדרך הזאת.
זאת בדיוק המשמעות של "כאבים מתחת לתאומים(לא בשריר עצמו אלא מתחת) כאבים בלתי נסבלים".

אני מבין את זה ככאבים בתוך השוק, כלומר "מתחת" במשמעות של פנימה לתוך הרגל ולא למטה בכיוון הרצפה.
אם אתה צודק בפירוש אז אתה צודק גם לגבי גיד אכילס.

אני לא סגור אם הבנתם אותי.. הכאבים נמצאים פה:

אין דרך נכונה לדרוך.
האזור שאתה מתאר מתאים לגיד האכילס.
אתה רץ בחוץ או על הליכון?

• פותח/ת השרשור
לי היה מתחיל לשרוף האזור הזה כאשר הייתי מתחיל ריצה בעליה.
מה התוואי שאתה רץ בו?
שיפוע רגיל לחלוטין.. אין קשר לחימום שלפני הריצה? אולי אני לא מתחמם מספיק? כי זה כאב שמופיע בזמן הריצה לא תפיסת שריר של יום אחרי..

שיפוע רגיל לחלוטין.. אין קשר לחימום שלפני הריצה? אולי אני לא מתחמם מספיק? כי זה כאב שמופיע בזמן הריצה לא תפיסת שריר של יום אחרי..
יכול להיות שאתה מתחיל בקצב מהיר מידי כשאתה קר, תנסה לעשות חימום של כמה דקות ריצה בקצב איטי לפני שאתה מתחיל ותראה אם זה משתפר.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה מתחיל בקצב מהיר מידי כשאתה קר, תנסה לעשות חימום של כמה דקות ריצה בקצב איטי לפני שאתה מתחיל ותראה אם זה משתפר.
סבבה היום אנסה ואגב הייתי אצל אורטופד יש לי פלטפוס וקיצור בגיד האכילס הוא המליץ על מתיחות זה לא משהו נוראי מידי אבל אולי בגלל שאני בלי מדרסים יש את הכאבים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית