עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה טוב מאוד. תתאמן כל הגוף 3 פעמים בשבוע. שים לב שאתה אוכל כמו שצריך וישן הרבה.
יותר אימונים לא יביא יותר תוצאות/תוצאות יותר מהירות. אם תתאמן 6 פעמים בשבוע כוח אתה לא תגיע לכלום ותפצע. מניסיון אתה תתחזק ותתקדם יותר עם 3 אימונים איכותיים בשבוע. יותר מדי זה לא טוב. אם אתה רוצה להגיע למשהו אתה צריך להבין שההתאוששות חשובה בדיוק כמו אימונים. מבחינת מה לעשות לפני זה לפי העדפה שלך. אם אתה צריך את האירובי יותר אז תעשה לפני הכוח ואם הכוח כרגע יותר חשוב אז תתחיל ממנו. קח בחשבון שאם תעשה אירובי עצים לפני כוח, זה יכול קצת להאט את ההתקדמות באימון כוח והפוך.יש לי רק יום אחד בשבוע שאין לי אימון כדורגל
וכול שאר הימים תכננתי ללכת למכון אחרי האימון זה בסדר?
לעשות אימון כוח אחרי אירובי..?
יותר אימונים לא יביא יותר תוצאות/תוצאות יותר מהירות. אם תתאמן 6 פעמים בשבוע כוח אתה לא תגיע לכלום ותפצע. מניסיון אתה תתחזק ותתקדם יותר עם 3 אימונים איכותיים בשבוע. יותר מדי זה לא טוב. אם אתה רוצה להגיע למשהו אתה צריך להבין שההתאוששות חשובה בדיוק כמו אימונים. מבחינת מה לעשות לפני זה לפי העדפה שלך. אם אתה צריך את האירובי יותר אז תעשה לפני הכוח ואם הכוח כרגע יותר חשוב אז תתחיל ממנו. קח בחשבון שאם תעשה אירובי עצים לפני כוח, זה יכול קצת להאט את ההתקדמות באימון כוח והפוך.
התכוונתי שלא תתאמן אימוני כוח כל יום. בתור כדורגלן מן הסתם שתתאמן על כדורגל כל יום והרבה שעות. אני חושב שזה מעולה אם תתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע וזה יעזור לך להשתפר בכדורגל ולבנות מסת שריר בכללי. שיהיה המון בהצלחה! אגב איפה אתה משחק?אימון אירובי זה בעצם הכדורגל אני לא מוותר על זה
אני רוצה לעשות בין2-3 אימוני כוח במכון כושר
ואני אוכל הרבה פחמימות וחלבונים וישן טוב
אתה חושב שזה טוב לעשות ת 2-3 אימוני כוח האלה ?
כי זה ממש חשוב לי
התכוונתי שלא תתאמן אימוני כוח כל יום. בתור כדורגלן מן הסתם שתתאמן על כדורגל כל יום והרבה שעות. אני חושב שזה מעולה אם תתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע וזה יעזור לך להשתפר בכדורגל ולבנות מסת שריר בכללי. שיהיה המון בהצלחה! אגב איפה אתה משחק?
לדעתי עדיף תעשה ראשון שלישי וחמישי. שיהיה לך יום כן יום לא את האימון בחדר כושר. תשאיר את יום רביעי כיום אחד של מנוחה מוחלטת בשבוע. אתה צריך את זה תאמין לי.