הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעייה במקבילים

• פותח/ת השרשור Asaftsu
  • פורסם בתאריך

Asaftsu

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
יש לי בעייה עם מקבילים שכשאני עושה אותם אני מרגיש כאילו הסטרנום שלי נחצה לשניים.
ברמה שבפעם האחרונה שעשיתי סט וניסיתי להתעלם מהכאב הייתי משותק ולא יכלתי לעשות תרגילי חזה שבוע אחר כך.
יש סיבה לזה? להימנע ממקבילים או שפשוט להמשיך עד שהכאב יעלם?

לפי דעתי תמצא תרגיל אחר לעשות, אין סיבה לעשות תרגיל שפוצע אותך.

נ״ב
גם לי זה קורה כשאני עובד על מקבילים עם משקל.

לדעתי אתה יורד יותר מדי, אבל גם יכול להיות שאתה לא בנוי למקבילים, זה ממש לא תרגיל לכולם, והרבה אנשים בגלל פציעות או בעיות אנטומיות לא יכולים לעשות אותו

לדעתי אתה יורד יותר מדי, אבל גם יכול להיות שאתה לא בנוי למקבילים, זה ממש לא תרגיל לכולם, והרבה אנשים בגלל פציעות או בעיות אנטומיות לא יכולים לעשות אותו
נכון מאד. בדרך כלל זה בגלל ביצוע גרוע, או יורד יותר מדי או (בעיקר) נותן למרפקים לברוח לצדדים, אבל יש גם אנשים שפשוט לא יסתדרו איתו ועדיף שיבחרו תרגיל אחר.

• פותח/ת השרשור
נכון מאד. בדרך כלל זה בגלל ביצוע גרוע, או יורד יותר מדי או (בעיקר) נותן למרפקים לברוח לצדדים, אבל יש גם אנשים שפשוט לא יסתדרו איתו ועדיף שיבחרו תרגיל אחר.

סבבה. תודה על המענה:37mv:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית