ייעוץ קריאטין -העמסה

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
שלום לכולם !
אחרי זמן מה שלא ביקרתי פה אני שמח לראות שהפורום חי ובועט !
אני זוכר שבימים ימימה לפני כמה שנים ראיתי דיבור על צריכת קריאטין בכמות גדולה למשך טווח קצר ולאחר כשבוע מורידים ל5 גר' ליום.
זה אמנם לא חדכוני מבחינת הקריאטין אבל זה יזרז "תהליכים"
מישהו מכיר טכניקה כזאת?

מה ההבדל ?
קראטין גם ככה נלקח לתקופה ארוכה ומחקרים מראים שגם 5 גרם ליום לחודש כנראה יעשו את העבודה. לכן תועלת גדולה מהעמסה הזו אין

• פותח/ת השרשור
חברים תודה על ההתייחסות אבל זאת לא הייתה כוונתי.
אני מכיר את השיטה של צריכה יומית של 5 ג'
מה שאני שאלתי היה משהו אחר, אני זוכר שקראתי כמה פעמים איפשהו בפורום באחד הפוסטים שיש שיטה של העמסה של אולי 20 ג' ביום \ 10 ג' ביום \ כמה שזה לא היה למשך מספר ימים ולאחר מכן ניתן להמשיך במתכונת 5 ג' ביום.
ובמקום שההשפעה העיקרית של הקריאטין תיכנס ל"תוקף" לאחר חודש התהליך קורה מהר יותר.
מקווה שכתבתי את זה בצורה ברורה יותר.
נ.ב - נא לא להתייחס למספרים הרשומים, זה היה רק לצורך המחשה והעברת הרעיון.

ממה ששמעתי רוב החומר בהעמסה נפלט בשתן,יחד עם זאת על גבי המוצר ההוראות הן שבוע העמסה של 10 עד 20 גרם ביום .
לא ברור ..

חברים תודה על ההתייחסות אבל זאת לא הייתה כוונתי.
אני מכיר את השיטה של צריכה יומית של 5 ג'
מה שאני שאלתי היה משהו אחר, אני זוכר שקראתי כמה פעמים איפשהו בפורום באחד הפוסטים שיש שיטה של העמסה של אולי 20 ג' ביום \ 10 ג' ביום \ כמה שזה לא היה למשך מספר ימים ולאחר מכן ניתן להמשיך במתכונת 5 ג' ביום.
ובמקום שההשפעה העיקרית של הקריאטין תיכנס ל"תוקף" לאחר חודש התהליך קורה מהר יותר.
מקווה שכתבתי את זה בצורה ברורה יותר.
נ.ב - נא לא להתייחס למספרים הרשומים, זה היה רק לצורך המחשה והעברת הרעיון.
אתה יכול לעשות העמסה, אבל בהתחשב בזה שההשפעה של קריאטין היא לטווח הרחוק, אז אין לזה משמעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית