הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוף ss לאן להתקדם?

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
סוגר עכשיו שלוש חודש ss
הייתה עליה קטנה במשקלים אבל אני כבר מרגיש תקוע במשקלים (המילטרי גרם קצת לכאבי גב תחתון אחרי זינוק במשקלים והפסקתי איתו עכשיו לשבועיים והסקוואט הייתי עושה דיפ והחלטתי להפסיק ולעבוד רק על שבירת מקביל) וזה יוצא ש2/6 מתוך התכנית אני מבצע לא כמו שצריך..

משקלי התחלה
גוף:61.3
גובה: 168

דדליפט: 110
בנץ: 60
מילטרי-35
ציין אפס- 15קילו
סקוואט: פציעה התחלתי לראשונה

משקלי סוף
גוף: 64.3

דדליפט: 145
בנץ: 75
מילטרי: 47.5
ציין אפס: 34 קילו
סקוואט: 60

רוצה לצבור עוד המון מסה במטרה להגיע למשקל גוף של 73 ולהתחיל חיטוב.. לא בטוח לאיזה תכנית כדאי לעבור

כולה עלית שלוש קילו, יכול להיות שגם הרוב היה מנוזלים. אין לך גם סיבה להתחיל חיטוב ב73 קילו כי זה עדיין משקל גוף נמוך (אני מודע לגובה שלך), תתחיל לאכול קיצר.

• פותח/ת השרשור
30 אנשים חוזרים ואומרים אותו דבר
הסקוואט נמוך כי אני עובד על טכניקה ועדיין לא רכשתי אותה, והמילטרי כרגע אני מפסיק איתו גם בגלל הכאבים בגב,
משקל הגוף לא עלה בהרבה אבל זה מה שרכשתי עד עכשיו מהתכנית, השאלה היא עוד פעם אם כדאי לי להמשיך בתכנית למרות שני הנתונים האלה או להחליף ולחזור בהמשך

אני כרגע תקוע כי המילטרי מכאיב לי בחוליות התחתונות ואני לא מבצע אותו כבר שבוע, והסקוואט אני עוד מנסה לעבוד על הטכניקה כי הטעו אותי ואני עדיין לא מצליח לבצע אותו נכון.
אנ לא יודע אם יש טעם להמשיך בתכנית במצב הזה..

לך תעבוד על ללמוד את הטכניקה כמו שצריך בסקוואט ובפרס, למרות שאני גם מניח שדדליפט ובנצ' לא יזיק, תעשה ריסט, ותעשה את התוכנית שוב
המורה של התוכנית הזאת היא לתת לך הזדמנות לתרגל כמו שצריך את תרגילי הבסיס, ככה שאם את זה לא השגת אז לא הרווחת מהתכנית את מה שהיא מציעה
בנוסף, תתחיל לאכול יותר, התוכנית הזאת דורשת גם עליה משמעותית יותר במשקל

כל הנקודות מוצא שלך וההסתכלות שלך על הדברים שגויה.
לא נכנסים ל SS כדי להעלות 3 קילו ולהגיד ״זה מה יש״, לא מפסיקים עם פרס בגלל כאבים בלי לדעת ממה נובעים הכאבים והאם הם בגלל טכניקה נכונה, ועוד המון ״לא״ שיש להגיד על מה שאתה עושה.
תקשיב לחברה פה, הם מבינים דבר או שניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית