ייעוץ דדליפט - טכניקה (מצורף סרטון)

matanyoef

משתמש מתחיל
192
11
נק' מוניטין:
14
192
11
שלום לכם,
אני מפרסם את הסרטון הזה במטרה לקבל ממכם חוות דעת על הטכניקה שאני עושה בדדליפט.
הסרטון:

בסט הראשון - 60 קילו
בסט השני - 80 קילו
בסט השלישי - 90 קילו

* תסלחו לי על זה שאני מתאים את עצמי מול המראה בצד כי אני רוצה לראות שהגב שלי יישר.

בכוונה לא עשיתי 5 חזרות כי אני רוצה לדעת אם אני עושה נכון.
בסרטון הקודם שלי (לא פורסם פה) קיבלתי הרבה חוות דעות שליליות על הטכניקה.

תודה רבה לעוזרים.

לא קטסטרופלי.
לדעתי תרחיב עמידה טיפה, למרות שהתייחסת לזה - בחיים אל תסתכל למראה כדי לראות את הגב, לא לפני, לא אחרי ולא בזמן הדדליפט.
בנוסף נראה שאתה מושך לאט בכוונה, את הניתוק תשאיר על "הילוך איטי" אבל מהרגע שהמוט מתחיל לזוז - תאיץ.
ואולי יש מקום להוריד את המבט קצת, אתה לא "מסתכל למעלה" באופן קיצוני אז לבחירתך...

נ.ב. אקדים למעירים אחרים אולי, זה שאתה שומר כיווץ בתחתית זה לא דבר רע בהכרח, אני גם אוהב לעשות ככה בחזרות. אבל דע לך שזאת לא הדרך ה"מקובלת" והדרך המקובלת היא להתייחס לכל חזרה בנפרד.

בברכה, ביורן.

משהו קטן ששמתי לב, זה נראה שאתה שם את כל המשקל גוף שלך על העקבים, תשאיר את מרכז הבאלנס אנאעראף באמצע כף הרגל.
לא מצאתי מילים נכונות כל כך אז פשוט אל תחשוב להשאר על העקבים אלה מרכז כף הרגל. מקווה שהבנת.

ללא ספק פה הטכניקה הרבה יותר טובה (ראיתי את האשכול שלך בFXP) וזה נראה ששיפרת הרבה.

• פותח/ת השרשור
משהו קטן ששמתי לב, זה נראה שאתה שם את כל המשקל גוף שלך על העקבים, תשאיר את מרכז הבאלנס אנאעראף באמצע כף הרגל.
לא מצאתי מילים נכונות כל כך אז פשוט אל תחשוב להשאר על העקבים אלה מרכז כף הרגל. מקווה שהבנת.

ללא ספק פה הטכניקה הרבה יותר טובה (ראיתי את האשכול שלך בFXP) וזה נראה ששיפרת הרבה.

האמת שלא כל כך הבנתי.
שמח שהטכניקה לבסוף השתפרה וזה בזכותכם.
המו
תודה זיו!
לא קטסטרופלי.
לדעתי תרחיב עמידה טיפה, למרות שהתייחסת לזה - בחיים אל תסתכל למראה כדי לראות את הגב, לא לפני, לא אחרי ולא בזמן הדדליפט.
בנוסף נראה שאתה מושך לאט בכוונה, את הניתוק תשאיר על "הילוך איטי" אבל מהרגע שהמוט מתחיל לזוז - תאיץ.
ואולי יש מקום להוריד את המבט קצת, אתה לא "מסתכל למעלה" באופן קיצוני אז לבחירתך...

נ.ב. אקדים למעירים אחרים אולי, זה שאתה שומר כיווץ בתחתית זה לא דבר רע בהכרח, אני גם אוהב לעשות ככה בחזרות. אבל דע לך שזאת לא הדרך ה"מקובלת" והדרך המקובלת היא להתייחס לכל חזרה בנפרד.

בברכה, ביורן.

הבנתי. המון תודה לך על הביקורת. למדתי מכך.

מה בנוגע לירידה? זה בסדר שהגב טיפה מתעגל?
נקודה לציון- אני לא יכול לזרוק את המוט מהברכיים כי המנהל לא מסכים אז אני יורד עד למטה בצורה איטית

זה בהחלט לא רע, אבל יש כמה דברים:
1. אל תסתכל במראה, זה כבר מראה שאתה מחפש את הסימנים הלא נכונים כדי להשאיר את הגב ישר. אתה צריך לכווץ חזק את הבטן והגב התחתון ביחד, זה ישמור לך על גב ישר.
קח את הגוף אחורה ותישען עד לנקודה לפני שאתה מאבד מתח בשרשרת האחורית, ככה אתה יודע שהגעת למיקום הנכון להרמה.
2. מרפקים לסובב לכיוון הגוף, זה יעזור לך להשתמש יותר בגב כמו שצריך, ולשמור לך על גב עליון ישר.
3. תוריד מהר אבל מבוקר, לא לאט כמו שאתה עושה כאן, ובמיוחד לא כשאתה עושה את זה גם ככה לא נכון

• פותח/ת השרשור
זה בהחלט לא רע, אבל יש כמה דברים:
1. אל תסתכל במראה, זה כבר מראה שאתה מחפש את הסימנים הלא נכונים כדי להשאיר את הגב ישר. אתה צריך לכווץ חזק את הבטן והגב התחתון ביחד, זה ישמור לך על גב ישר.
קח את הגוף אחורה ותישען עד לנקודה לפני שאתה מאבד מתח בשרשרת האחורית, ככה אתה יודע שהגעת למיקום הנכון להרמה.
2. מרפקים לסובב לכיוון הגוף, זה יעזור לך להשתמש יותר בגב כמו שצריך, ולשמור לך על גב עליון ישר.
3. תוריד מהר אבל מבוקר, לא לאט כמו שאתה עושה כאן, ובמיוחד לא כשאתה עושה את זה גם ככה לא נכון

1. לכווץ את הבטן זה נקרא להכניס את הבטן?
מה זאת אומרת לאבד מתח בשרשרת האחורית?
2. אעבוד על זה.
3.אעבוד על זה.

תודה רבה חבר!

1. לכווץ את הבטן זה נקרא להכניס את הבטן?
מה זאת אומרת לאבד מתח בשרשרת האחורית?
2. אעבוד על זה.
3.אעבוד על זה.

תודה רבה חבר!
זה לא בידיוק להכניס את הבטן, תחשוב על להכניס אוויר לבטן, ואז להפעיל את כל השרירים כנגד האוויר הזה
ומתח בשרשרת האחורית הכוונה היא להרגיש שהגב והרגל האחורית "טעונים", כמו בתחתית של הסקוואט, או בסוף שלב ההורדה של כל תרגיל

• פותח/ת השרשור
זה לא בידיוק להכניס את הבטן, תחשוב על להכניס אוויר לבטן, ואז להפעיל את כל השרירים כנגד האוויר הזה
ומתח בשרשרת האחורית הכוונה היא להרגיש שהגב והרגל האחורית "טעונים", כמו בתחתית של הסקוואט, או בסוף שלב ההורדה של כל תרגיל

המון תודה חבר!
שבת שלום 😃

מאיך שזה ניראה האגן שלך לא מסובב לאחור. וניראה שהמוט טיפה רחוק לך. צריך לקרב אותו טיפה יותר לרגליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית