שלום לכולם
ברצוני להתייעץ לגבי סייקל אביב 2017 .
נתונים אישיים :
בן 42
משקל נוכחי 77
אחוז שומן 12
היסטוריית חומרים : 3 סייקלים , אחד בשנה למשך 12 - 14 שבועות טסט אנטט + פרימובולן , מינונים : 500 טסט לשבוע , 400- 600 פרימו לשבוע.
כמובן פרגניל pct על פי הפרוטוקול הרגיל.
התלבטות :
הסייקל הנוכחי מתוכנן להתחיל בחודש מאי .
יש בידי : טסט אנטט , פרימובולן , טסט קצר , טרן קצר .
בעיקרון אני רוצה להתנסות לראשונה בטרן קצר עם טסט פרופ למשך כ 10 - 12 שבועות .
עם זאת אולי להתחיל מספר שבועות עם טסט אנטט ופרימובולן ( כ 8 שבועות ) ואז לצאת לקרוז למשך חודש וחצי ומשם בלאסט נוסף של פרופ עם טרן קצר למשך עוד 8 עד 10 שבועות .
השאלות לדיון הן:
1. האם בגלל שאני בפעם הראשונה נוגע בטרן אולי לבצע רק את הסייקל הקצר ( פרופ וטרן ) ולצאת להתאוששות ...?
2. במידה ואני מבצע בלאסט קרוז בלאסט מה תהיה ההשפעה על אפקט הטרן לאחר הפרימו עם הטסט אנטט?
3. במידה ואחליט על בלאסט קרוז ובלאסט : מה תהיה ההשפעה הארוכות הטווח על ההתאוששות ? יש לציין שהתאוששתי יפה מכל הסייקלים הקודמים .
4. האם יש הגיון לעלות את מינון הפרגניל בתחזוקת הסייקל ל מינון גבוה יותר מ 500 יחידות לשבוע עקב סייקל ארוך , סייקל רביעי וגילי המופלג ?
5. רעיונות אחרים יתקבלו בברכה .
מצטער על החפירה הארוכה.
תודה .
ברצוני להתייעץ לגבי סייקל אביב 2017 .
נתונים אישיים :
בן 42
משקל נוכחי 77
אחוז שומן 12
היסטוריית חומרים : 3 סייקלים , אחד בשנה למשך 12 - 14 שבועות טסט אנטט + פרימובולן , מינונים : 500 טסט לשבוע , 400- 600 פרימו לשבוע.
כמובן פרגניל pct על פי הפרוטוקול הרגיל.
התלבטות :
הסייקל הנוכחי מתוכנן להתחיל בחודש מאי .
יש בידי : טסט אנטט , פרימובולן , טסט קצר , טרן קצר .
בעיקרון אני רוצה להתנסות לראשונה בטרן קצר עם טסט פרופ למשך כ 10 - 12 שבועות .
עם זאת אולי להתחיל מספר שבועות עם טסט אנטט ופרימובולן ( כ 8 שבועות ) ואז לצאת לקרוז למשך חודש וחצי ומשם בלאסט נוסף של פרופ עם טרן קצר למשך עוד 8 עד 10 שבועות .
השאלות לדיון הן:
1. האם בגלל שאני בפעם הראשונה נוגע בטרן אולי לבצע רק את הסייקל הקצר ( פרופ וטרן ) ולצאת להתאוששות ...?
2. במידה ואני מבצע בלאסט קרוז בלאסט מה תהיה ההשפעה על אפקט הטרן לאחר הפרימו עם הטסט אנטט?
3. במידה ואחליט על בלאסט קרוז ובלאסט : מה תהיה ההשפעה הארוכות הטווח על ההתאוששות ? יש לציין שהתאוששתי יפה מכל הסייקלים הקודמים .
4. האם יש הגיון לעלות את מינון הפרגניל בתחזוקת הסייקל ל מינון גבוה יותר מ 500 יחידות לשבוע עקב סייקל ארוך , סייקל רביעי וגילי המופלג ?
5. רעיונות אחרים יתקבלו בברכה .
מצטער על החפירה הארוכה.
תודה .