ייעוץ הכנה לסייקל אביב 2017

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום לכולם
ברצוני להתייעץ לגבי סייקל אביב 2017 .

נתונים אישיים :
בן 42
משקל נוכחי 77
אחוז שומן 12
היסטוריית חומרים : 3 סייקלים , אחד בשנה למשך 12 - 14 שבועות טסט אנטט + פרימובולן , מינונים : 500 טסט לשבוע , 400- 600 פרימו לשבוע.
כמובן פרגניל pct על פי הפרוטוקול הרגיל.

התלבטות :
הסייקל הנוכחי מתוכנן להתחיל בחודש מאי .
יש בידי : טסט אנטט , פרימובולן , טסט קצר , טרן קצר .
בעיקרון אני רוצה להתנסות לראשונה בטרן קצר עם טסט פרופ למשך כ 10 - 12 שבועות .
עם זאת אולי להתחיל מספר שבועות עם טסט אנטט ופרימובולן ( כ 8 שבועות ) ואז לצאת לקרוז למשך חודש וחצי ומשם בלאסט נוסף של פרופ עם טרן קצר למשך עוד 8 עד 10 שבועות .

השאלות לדיון הן:
1. האם בגלל שאני בפעם הראשונה נוגע בטרן אולי לבצע רק את הסייקל הקצר ( פרופ וטרן ) ולצאת להתאוששות ...?
2. במידה ואני מבצע בלאסט קרוז בלאסט מה תהיה ההשפעה על אפקט הטרן לאחר הפרימו עם הטסט אנטט?
3. במידה ואחליט על בלאסט קרוז ובלאסט : מה תהיה ההשפעה הארוכות הטווח על ההתאוששות ? יש לציין שהתאוששתי יפה מכל הסייקלים הקודמים .
4. האם יש הגיון לעלות את מינון הפרגניל בתחזוקת הסייקל ל מינון גבוה יותר מ 500 יחידות לשבוע עקב סייקל ארוך , סייקל רביעי וגילי המופלג ?
5. רעיונות אחרים יתקבלו בברכה .

מצטער על החפירה הארוכה.

תודה .

אחלה סייקל, הרעיון שלך לעלות פרגניל הוא הגיוני כי יש יחס בין אטרופיה לאשכים לסוג החומרים ולמינון. לגבי שאר השאלות דניאל יוכל לעזור יותר. רק שאלה קטנה. מאיפה לכל הרוחות אתה מוצא פרימובלן?😁

אהלן בחור יקר,

קודם כל, אני שמח שאדם כמוך רושם בתכנוני הסייקל שלו מילים מבורכות כמו "טרן". שאפו. רק על זה קיבלת מוניטין 😃

היסטוריית השימוש שלך מאוד שמרנית ואיכותית. על כך אין עוררין. התוצאות מאוד טובות ועימן גם העובדה כי הצלחת להתאושש ולשמור עליהן.
עם זאת, ניתן לבצע סייקל יותר אגרסיבי ומתקדם, ועדיין להתנהל נכונה - להרוויח תוצאות ולשמרן.

יש 2 סוגיות מהותיות בתכנון, שלפיהן יקבע כיצד יראו הרכבי הסייקל ומה שמסביב. ביצוע סייקל בודד ויציאה ל-PCT מאוד שונה מביצוע מתכונת של Blast&Cruise. ההבדלים הם בעיקר במינוני הפרגניל המתוכננים וביצוע ה-PCT המיועד. אל תתרגש מהמילים הללו, בתור אדם שעבר מחזור שכזה והתאושש די טוב, אני יכול להגיד לך שעם תכנון נכון ובקרה טובה אתה תצא נשכר.

אם לשמור על פשטות ויעילות, סייקל בודד יוכל בהחלט להכיל טסט אנתת וטרן אצטט יחדיו. מינון טסט יוכל להגיע ל-750mg שבועי וטרן אצטט 300mg שבועי,, בעיקר בכדי לשמור על ההתנהלות מול תופעות לוואי אפשריות (מינו התחלתי ומבוקר לטרן לכל הדעות). במידה ותרצה להמשיך לקרוז, תצטרך להריץ טסט במינון פיזיולוגי של 125mg-150mg למשך 4-5 שבועות, ולאחריו לבצע סייקל (נקרא גם "בלאסט") נוסף. בבלאסט הנוסף יהיה אפשר לשלב טסט עם פרימו. לא אמליץ לשלב שוב טרן, גם מבחינת ההתאוששות העתידית וגם מבחינת יעילותו, לאור השימוש האחרון בו במסגרת הבלאסט הראשון.

פרגניל, בין אם תבחר בביצוע סייקל בודד או בלאסט וקרוז, אפשר להריץ במינון של 1,000iu לשבוע, ובכך די להבטיח את שיבוש האטרופיה והמשך ההתאוששות. במידת הצורך, יבוצע גם בלאסט פרגניל לפני תחילת ה-PCT, ובוודאי שאחד כזה יבוצע אם תבחר לעשות בלאסט וקרוז.

• פותח/ת השרשור
השאלות דניאל יוכל לעזור יותר. רק שאלה קטנה. מאיפה לכל הרוחות אתה מוצא פרימובלן?
קיבלתי מבחור שחזר מתורכיה כמות אמפולות של רימובולן (100 מג חומר ב 1 מל ) שזה בעצם פרימובולן .
תודה דניאל על התשובה .
קצת סדר בשביל התכנון :
אתה אומר שעדיף להתחיל עם הטרן והטסט ( יש לי טרן קצר ופרופ ) מינונים :
טרן קצר 300 מג לשבוע
טסט פרופ 600 מג לשבוע

למה לא להתחיל עם הטסט הארוך והפרימו?
ההגיון שלי אומר שעדיף לסיים עם הטרן על מנת לשלוט בתופעות הלוואי ( אסתר קצר) ואם הדברים לא יהיו נעימים ניתן יהיה לסיים את הסייקל ( שהתחיל עם טסט אנטט ופרימובולן) .

ועכשיו שאני כותב את זה אז אולי אתה חשבת שעדיף להתחיל עם הטרן על מנת לתת לו להיכנס בפעם הראשונה על גוף נקי ללא עומס מקדים על המערכות ...

קבצים מצורפים

• S70210-153816.jpg
    S70210-153816.jpg
    KB 60 · צפיות: 170
אתה צריך להחליט האם אתה מבצע סייקל בודד ו-PCT או בלאסט וקרוז
כדי לפשט את התהליך, אני מציע להתחיל עם סייקל של טסט+טרן, ובכך, גם אם תחליט שלא להאריך את השימוש לבלאסט וקרוז, לפחות הרווחת סייקל בודד יעיל ושימוש ראשוני בטרן.

להלן הרכב סייקל בודד אפשרי:
1-12 טסט אנתת 750מג שבועי (250 מג 3 פעמים בשבוע)
3-12 טרן אצטט 300 מג שבועי (100 מג 3 פעמים בשבוע)
3-14 HCG 1000iu בשבוע (500iu פעמיים בשבוע)
15 והלאה PCT סטנדרטי

אם תרצה לבצע בלאסט וקרוז, אז בצע את הסייקל הנ"ל והמשך כך:

קרוז:
1-5 טסט אנתת 150מג שבועי (75מג פעמיים בשבוע)
1-5 HCG 1000iu בשבוע (500iu פעמיים בשבוע)
שים לב כי גם בקרוז יש לקחת פרגניל!

בלאסט:
1-10 טסט אנתת 500מג שבועי (250מג פעמיים בשבוע)
1-10 פרימובולן דפו 800מג שבועי (400מג פעמיים בשבוע)
1-12 HCG 1000iu בשבוע (500iu פעמיים בשבוע)
13 והלאה PCT מחוזק:
*אופציה*
זריקת טריפטורלין בודדת 0.1מג
מנוחה 3 ימים, ואז:
כלומיד 150/100/100/50
טמוקסיפן 40/40/20/20

שים לב שה"חיזוק" הוא רק בגזרת הכלומיד, שכן אין צורך בהעלאת המינון הסטנדרטי של טמוקסיפן ל-PCT, היותו נגזרת של רמות אסטרוגן שגם ככה יורדות לאיטן עם תום השימוש בחומרים, בו בזמן שכלומיד העיקרי להתאוששות הציר ונגזרת של מידת ההשבתה הארוכה, ולכן יש לקחת ממנו מינון גבוה יותר מהסטנדרט הנהוג

• פותח/ת השרשור
סיכום החלטות עד כאן ( אולי עוד שינויים קלים יגיעו) .
מתוך הסבריו והבהרותיו של מלומדינו דניאל 👑:
הסייקל השנה יהיה מורכב מטרן אצטט וטסט פרופ .
החומרים " זנקו" מקורי !!
מינונים:
1-12 טסט פרופ 100 מג eod
4-12 טרן אצטט 100 מג eod
2-12 פרגניל 1000 יחידות בשבוע מחולק ל 2 מנות שוות
13-16 pct על פי פרוטוקול רגיל

אחרי התלבטויות רבות על בלאסט קרוז בלאסט החלטתי שיש לתת כבוד לגוף בפעם הראשונה בטרן ולראות מידת השפעה , תופעות לוואי והתאוששות.
אחרי סיום והמסקנות אוכל לקחת החלטה נבונה ושקולה על בלאסט קרוז להמשך בשנה הבאה .

@Daniel Barack : סוגיות נוספות...
1. מה מידת ההשבתה ( הקשרות לרצפטור ) של טרן במינון הנל לעומת הסייקלים הקודמים עם לוקחים בחשבון את משך הזמן הקצר יחסית של הסייקל העתידי .
2. האם יש צורך בתרופות בהישג יד כגון דוסטינקס ...ואם כן איך להשתמש?
3. בסייקל הקודם לחץ הדם הממוצע היה 145 על 75 וכיום 110 על 70 , האם יש לצפות לשינוי משמעותי בתגובת לחץ הדם ואם כן האם להכין תרופה כלשהיא למהלך הסייקל ?
( כמובן אני מקפיד על תפריט דל נתרן וללא חומרים ארגוגנים כמו אפדרין ואו קלן ) .

תודה

החומרים " זנקו" מקורי !!
מינונים:
1-12 טסט פרופ 100 מג eod
4-12 טרן אצטט 100 מג eod

אחרי התלבטויות רבות על בלאסט קרוז בלאסט החלטתי שיש לתת כבוד לגוף בפעם הראשונה בטרן ולראות מידת השפעה , תופעות לוואי והתאוששות.

1. מה מידת ההשבתה ( הקשרות לרצפטור ) של טרן במינון הנל לעומת הסייקלים הקודמים עם לוקחים בחשבון את משך הזמן הקצר יחסית של הסייקל העתידי .
3. בסייקל הקודם לחץ הדם הממוצע היה 145 על 75 וכיום 110 על 70 , האם יש לצפות לשינוי משמעותי בתגובת לחץ הדם ואם כן האם להכין תרופה כלשהיא למהלך הסייקל ?

תודה
אני הייתי משנה קצת את החומרים,טסט אנתת במקום פרופ.אין בעיה עם טרן משבוע 4,אתה יכול להוסיף לקיר בהתחלה או פרופ או יותר אפקטיבי אוראלי.קח בחשבון שלי למשל אוראליים משפיעים קריטית על התיאבון..חוסר תיאבון

החומרים " זנקו" מקורי !!
מינונים:
1-12 טסט פרופ 100 מג eod
4-12 טרן אצטט 100 מג eod

תודה
מדוע ההתעקשות על חומרים קצרים? ותדירות הזרקה eod?
טרן אצטט ניתן להזריק 3 פעמים בשבוע. גם טסט פרופ, או אם בא לך אז אנתת.
אם לא בחרת להכניס אוראלי להתחלה, התחל עם הטרן כבר מההתחלה. סיים עימו כ3 שבועות לפני תום הסייקל. ככה גם תרוויח מעט רווח לפני הPCT שהטרן יצא מהגוף.
1. טרן משבית חזק, בעיקר בשל ביקשרותו לרצפטור הפרוגסטיני, אך שימוש במינון כזה וההגבלות הזמן לצד הפרגניל והPCT יביאו את הגוף לשיקום יעיל
2. טרן אינו מאופיין כמעלה פרוקלטין למרות היותו NOR19. אם כבר, כמו שרשמתי בסעיף 1, הוא מעלה את רמות הפרוגסטרון. בכל מקרה תמיד טוב לשמור ארימידקס ודוסטינקס בהישג יד
3. תחול עליה בלחץ הדם. ניתן למזער ולשלוט בה על ידי שיחוב אספירין כ100mg ביום בכל בוקר וגם ביצוע אירובי מתון. תפריט דל נתרן אפילו אינו מעשה חכם, פשוט הקפד לא לעבור את ה1g-1.5g נתרן ליום

• פותח/ת השרשור
קודם כל תיקון על פי ההערה של דניאל ...
הכוונה לתדירות הזרקה של e2d כלומר 3 פעמים בשבוע ....
אמנם אני יכול להיכנס עם טסט אנתת אבל גם ככה הטרן יהיה אצטט ולכן גם ככה תדירות ההזרקות גבוהה , אם כבר אז כבר ....פרופיונט....

זה עניין של מינון
1ml אנתת 3 פעמים בשבוע נותן לך 750mg טסט
1ml פרופ 3 פעמים בשבוע נותן לך 300mg טסט שזה שווה ערך ל350mg טסט אנתת
אז יעיל יותר זה האנתת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית