הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוספת אימון תיקון טכניקה בזמן טקסס

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
בגדול משהו רע עובר לי על הבנץ' בתקופה האחרונה, למשל הלג דרייב לא ממש מסונכרן עם שאר הגוף ואני מרגיש שזה לא איך שבנץ' אמור להיות ושיש לי דברים שאני צריך קצת לעבוד עליהם כי לפעמים הבנץ' מצוין וסט אחר כך בנפח או בסט העצים העוקב פתאום הבנץ' נראה רע בכמה רמות

איפה אני יכול לשלב תיקון טכניקה? משקל לא גבוה כי הבעייה העיקרית היא הלג דרייב והתמקמות נכונה, כדאי להוסיף את זה לאימון התאוששות? אני חייב לעשות סדר עם הבלאגן שנוצר לי בבנץ'

לא קיים כזה דבר אימון תיקון כחלק מתוכננת, כל אימון אמור להיות תיקון
אם הטכניקה שלך בעייתית ואתה מעמיס עליה היא תישאר בעייתית, ולרוב בעיות לא צצות לפני שאתה עובד במשקלים כבדים, אלא אם הטכניקה שלך באמת על הפנים ואז זה יופיע גם לפני
אתה צריך לעשות ריסט, או אפילו לעבוד חזרה מ-0 ולראות איפה הטכניקה מתקלקלת, ואז משם לעבוד

• פותח/ת השרשור
לא קיים כזה דבר אימון תיקון כחלק מתוכננת, כל אימון אמור להיות תיקון
אם הטכניקה שלך בעייתית ואתה מעמיס עליה היא תישאר בעייתית, ולרוב בעיות לא צצות לפני שאתה עובד במשקלים כבדים, אלא אם הטכניקה שלך באמת על הפנים ואז זה יופיע גם לפני
אתה צריך לעשות ריסט, או אפילו לעבוד חזרה מ-0 ולראות איפה הטכניקה מתקלקלת, ואז משם לעבוד
אני יודע בדיוק מה בעייתי בטכניקה, התיקון צא הגיע כתוצאה מכשלים בינתיים לא היו, העניין שאם ב5 סטים של נפח 3 מתוך 5 הרגשתי למשל שהלג דרייב גרוע זה מה שאני מחפש לתקן

אני יודע בדיוק מה בעייתי בטכניקה, התיקון צא הגיע כתוצאה מכשלים בינתיים לא היו, העניין שאם ב5 סטים של נפח 3 מתוך 5 הרגשתי למשל שהלג דרייב גרוע זה מה שאני מחפש לתקן
אתה לא צריך להגיע לכשל כדי לקחת צעד אחורה ולתקן טעויות, זה לא משהו להתבייש בו שצריך לחפש סיבה לא לעשות את זה

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך להגיע לכשל כדי לקחת צעד אחורה ולתקן טעויות, זה לא משהו להתבייש בו שצריך לחפש סיבה לא לעשות את זה
ברור שאני לא צריך להגיע לכשל, אולי אני אקח קצת אחורה עם המשקלים, עם רוטציה בלחיצות הבנץ' גם ככה זוחל לו ב5 קילו בחודש

בגדול יום נפח זה היום שצריך לעשות בו שינויי טכניקה וניסויים.

בנימה אחרת- הבעיות הכי גדולות של אנשים בבנץ' ובכלל בלחיצות בטקסס:
1. מנסים לדחוף ביום נפח כמה שיותר משקל, ראיתי אנשים עושים גריינד כבר מהסטים ה1-2 בבנץ' וזה לא תמיד הפתרון, כשל בכל שבוע שלישי בנפח זה לא פתרון
2. לא עושים רוטציה בטווחי חזרות, אם נתקעים בחמישיה ביום עצימות אפשר לרדת לרביעייה או 2 שלשות או 3 דאבלים בפירמידה או 3-5 סינגלים בפירמידה, אח"כ חוזרים לחמישיות ונצקדמים בחמישיות וכו'... אי אפשר להתקדם לנצח באותו טווח חזרות(או מעל 6-9 שבועות לצורך העניין) בלחיצות

• פותח/ת השרשור
בגדול יום נפח זה היום שצריך לעשות בו שינויי טכניקה וניסויים.

בנימה אחרת- הבעיות הכי גדולות של אנשים בבנץ' ובכלל בלחיצות בטקסס:
1. מנסים לדחוף ביום נפח כמה שיותר משקל, ראיתי אנשים עושים גריינד כבר מהסטים ה1-2 בבנץ' וזה לא תמיד הפתרון, כשל בכל שבוע שלישי בנפח זה לא פתרון
2. לא עושים רוטציה בטווחי חזרות, אם נתקעים בחמישיה ביום עצימות אפשר לרדת לרביעייה או 2 שלשות או 3 דאבלים בפירמידה או 3-5 סינגלים בפירמידה, אח"כ חוזרים לחמישיות ונצקדמים בחמישיות וכו'... אי אפשר להתקדם לנצח באותו טווח חזרות(או מעל 6-9 שבועות לצורך העניין) בלחיצות
כרגע אני עוד לא במצב של גריינדים וכשלים ביום נפח זה עוד משקל בבנץ' שגם אם הקשת והלג דרייב לא מושלמים אני יכול לשרוד את ה5 סטים אבל הם ירגישו קצת כבדים יותר, הרעיון של רוטציה בעצימות נשמע די טוב לא חשבתי על לפצל לשתי שלשות או שלושה דאבלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית