הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודש במסה- הערכת א"ש?

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
*מודע לזה שההבדל קטן עד לא נראה, אבל חשוב לי לדעת אם המגמה נכונה וכמה א"ש אני בערך(מתלבט מתי להתחיל תהליך חיטוב- בעוד חודש, חודשיים , שלושה?)
**אני כבר באזור החודשיים וקצת במסה מסודרת, פשוט רק חודש אחד מתועד בתמונות והיקפים.
אני לפני כמה חודשים(רק בחודשיים האחרונים התאמנתי מסודר, בגלל אילוצים של הכשרות בצבא שהייתי בהם ללא גישה לחדר כושר):ייעוץ - הערכת א.ש+ביקורת על התוכנית
אחרי חודשיים במסה(קצת יותר, אבל זה מה שמתועד בתמונות), עלייה במשקלי עבודה, תפריט מאוזן(פחות או יותר) ו8 שעות שינה בלילה.
היקפים הבדל של חודש:
יד- מ34.5 ל35.4
היקף בקו הפטמה- מ101 ל104
היקף בקו טבור- מ85.5 ל86.7
משקל בהבדלים של קצת יותר מחודשיים:
משקל- מ69 ל71.5
גובה- 173
אשמח להערכה של אחוזי שומן, וביקורת על העלייה בינתיים(האם היא ביחס שריר שומן תקין? או שמשהו לא בסדר וצריך לשקול שינוי?)
רפוי ומכווץ מלפני חודש

רפוי ומכווץ היום

תודה רבה מראש, וסוף שבוע נעים !

• פותח/ת השרשור
עלית הרוב נוזלים עד עכשיו , תעלה עוד ובהדרגה ... סך הכל נראה שבסדר ..
תכלס את הנוזלים עליתי לדעתי כשעליתי מ67, זה היה פשוט בתהליך איטי יותר כי בקושי התאמנתי בגלל הצבא..
יש לך אולי הערכה של א"ש? ההיקפים הגיוניים(נשמע שהעלייה ביד מוגזמת, יכול להיות בעיית מדידה?)
יש לכם המלצות איך למדוד ומה?

סה"כ נראה שיש פוטנציאל להתקדם איתו,
אחוזי שומן לא גבוהים (אני מעריך כ-15 עד 18)
אתה מתאמן? וכמה זמן?

• פותח/ת השרשור
סה"כ נראה שיש פוטנציאל להתקדם איתו,
אחוזי שומן לא גבוהים (אני מעריך כ-15 עד 18)
אתה מתאמן? וכמה זמן?
זה מורכב, אבל באזור השלושה -ארבעה חודשים תוך כדי צבא- אז בתכלס חודשיים אחרונים(החלפתי תפקיד ונהיה לזה יותר מקום).
בכל מקרה, 15 עד 18 נשמע לי מאוד גבוה דווקא, אני מרגיש שהתמונות לא כל כך מחמיאות לי. אני מאמין שאני במצב סביר- ואני לא רוצה להתחיל חיטוב.. חשבתי לעשות מסה של קילו בחודש במשך חודשיים -שלושה ואז לפני הקיץ לחטב, ובמהלך הקיץ עוד מסה נקייה יחסית.
מה דעתך? ובנוגע להתקדמות? ואשמח להבין את נושא הפוטנציאל, מבחינת צורה של שריר או התקדמות, או פשוט מצב התחלתי?

אחי אתה בקושי 13 אחוז שומן אין לך מה לחשוב על חיטוב , תמשיך במסה
נראה גנטית שאתה יכול לפתח אחלה גוף אם תתמיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית